AGAMES 討論區

標題: 係咪點改我哋都要受先?! [打印本頁]

作者: ericmkf    時間: 2012-2-23 16:00:53     標題: 係咪點改我哋都要受先?!

當初,你開得二轉技減復生cd,你就應該預左有0cd既可能性,當你冇諗到,出現左0cd時,你又覺得係bug的話,你都應該即時修改啦,二轉開左幾耐呀?e+先黎改?如果係覺得唔公平既話,不如減埋火盾反傷丫,不如改下我套爛鬼御靈全裝啲屬性丫,岩先沖左+10裝,就見到台灣個邊改左最少30秒cd,真係火都黎,如果香港係唔會跟嘅話,我向你道萬二分嘅歉意,重即刻跑去買多2000點,如果係跟嘅話,我都唔洗你補償,反正咁改法,我都唔忍得幾耐,唔該你順便問埋龍犽0cd震撼之箭幾時改,等到唔洗有咁多受害者!
作者: askrun    時間: 2012-2-23 16:59:30

0cd復活其實有咩用?有咁多人比你救咩
作者: 呀FunG    時間: 2012-2-23 17:15:59

askrun 發表於 2012-2-23 16:59
0cd復活其實有咩用?有咁多人比你救咩

戰場同埋公會戰會好勁
作者: pgchicken    時間: 2012-2-23 17:29:24

呢個修正,下星期港版唔會跟住,睇下原廠有無進一步調整先再決定
作者: ckkpig0904    時間: 2012-2-23 17:47:12

希望唔好改啦
無理由d技能可以話改就改嫁嘛-v-
作者: ericmkf    時間: 2012-2-23 17:59:43

pgchicken 發表於 2012-2-23 17:29
呢個修正,下星期港版唔會跟住,睇下原廠有無進一步調整先再決定

咁都好啲,俾我開心多一個星期得一個星期啦,anyway,多謝你的回覆,問題得到正視我才有推動力買點玩,拿,唔好呃我呀,我陣間就去買點,by the way,對不起,但真係向開發商個邊反映下(語氣可以重啲),時常有bug我們都忍了,但亂改只會令大家失望放棄,職業失衡應該重有好多唔同嘅方法解決,引用台灣嘅朋友所講,改強只會有人歡喜,改弱的感覺是很難受的
作者: 乂婗嬉乂    時間: 2012-2-23 18:05:54

ericmkf 發表於 2012-2-23 17:59
咁都好啲,俾我開心多一個星期得一個星期啦,anyway,多謝你的回覆,問題得到正視我才有推動力買點玩,拿 ...

贊好+1
作者: yugo38    時間: 2012-2-24 14:45:02

點解宜家個個知道修改(0CD/膠囊/金裝問題等等),都可以上來大家一齊同GM討論,如果合理就去同原廠反映,更加可以向原廠申請更改設定。
甘神巫呢?禦0可以滅火盾,話改就改,話跟就跟!!!我真系覺得好唔公平先上來講行下,不喜勿插!!!

作者: ericmkf    時間: 2012-2-24 16:14:45

yugo38 發表於 2012-2-24 14:45
點解宜家個個知道修改(0CD/膠囊/金裝問題等等),都可以上來大家一齊同GM討論,如果合理就去同原廠反映,更 ...

你覺得唔公平當然要提出,佢改好唔改好,你唔提出邊個知有冇人唔滿意,不過晴空嘅香港代理都幾肯接受意見,這對大家都是一件好事,始終太多遊戲都係閉門做車,這一定沒有好結果。

另外,作為御靈嘅我,說實話,我冇理過消唔消到火盾,本人看不到這招意義有多大,反正消不到,我也不覺得會輸給神巫,但我覺得你成功爭取不大,始終改了這麼久
作者: yugo38    時間: 2012-2-24 16:22:06

ericmkf 發表於 2012-2-24 16:14
你覺得唔公平當然要提出,佢改好唔改好,你唔提出邊個知有冇人唔滿意,不過晴空嘅香港代理都幾肯接受意見 ...

算啦,都系上來反映下自己既意見,會唔會改返,本人一的期望都無!!不過作為一個神巫玩家,俾滅火盾既影響真系非常大!!可能你作為御靈,感受唔到!!多謝你既回覆
作者: badbear    時間: 2012-2-24 18:51:21

yugo38 發表於 2012-2-24 16:22
算啦,都系上來反映下自己既意見,會唔會改返,本人一的期望都無!!不過作為一個神巫玩家,俾滅火盾既影 ...

我反而最想改 雲守 招 流星射擊 ~

是是但但都打 11xxx ~ 坦職外~邊有人會唔死 ??

範圍又大~射程又遠~ 旋風又可以定人~

我相信好多人比 bug技一樣既 流星射擊 秒殺吧 

真係改~ 請弱化 流星射擊吧

例如 加長詠唱時間 ~ 減低攻擊力等

不然~ 全部雲守玩晒吧 
作者: warco    時間: 2012-2-24 20:15:06

badbear 發表於 2012-2-24 18:51
我反而最想改 雲守 招 流星射擊 ~

是是但但都打 11xxx ~ 坦職外~邊有人會唔死 ??

呃...我想講..旋風定唔到人架...係佢變左身.佢招變身技定你的

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2