AGAMES 討論區

標題: 雷狼問題 [打印本頁]

作者: 小晴xd    時間: 2012-2-14 21:54:06     標題: 雷狼問題

erm...我唔知係咪我問題啦
出招慢幾拍 我禁完迴旋斬 2秒先出黎
出聚精 出佐紅色個光 隔1秒先出番個旋風
成個畫面超唔掂:(
作者: ericmkf    時間: 2012-2-15 11:43:33

雷狼效果:移速+ 45% 攻速-100%
作者: badbear    時間: 2012-2-15 13:15:08

ericmkf 發表於 2012-2-15 11:43

你講真架 ???
作者: badbear    時間: 2012-2-15 13:15:08

ericmkf 發表於 2012-2-15 11:43

如果係真.........甘真係無咩用鳥................................ >.<
作者: 孤單心事    時間: 2012-2-15 13:15:57

badbear 發表於 2012-2-15 13:15
你講真架 ???

吹到有人信= =
只係特效遲左出黎 E+
造成傷害無問題
作者: ericmkf    時間: 2012-2-15 17:06:13

孤單心事 發表於 2012-2-15 13:15
吹到有人信= =
只係特效遲左出黎 E+
造成傷害無問題

其實主要減攻速原因,係因為雷狼帶電效果,
會導致有隱藏既減攻速buff,
經過反覆測試,只要雷抗達50%以上,就能夠無視buff效果.
另一個方法係騎左上去之後,2秒內按一下keyboard 個 spacebar 制.

作者: pgchicken    時間: 2012-2-15 17:31:37

好心你地就咪玩人啦
作者: 惡意灌水    時間: 2012-2-15 18:13:45

見到回復好正-_-xd
特效其實一直都有一定機率有delay,尤其轉技能再出既時候特別明顯
不過未騎過紫狼~吾知你講既問題
作者: badbear    時間: 2012-2-16 11:06:36

ericmkf 發表於 2012-2-15 17:06
其實主要減攻速原因,係因為雷狼帶電效果,
會導致有隱藏既減攻速buff,
經過反覆測試,只要雷抗達50%以上, ...

聽講 雷狼 要拎去祈福~ 甘先唔會lag 同 delay ~ 攻速先唔會 -100%~

我甘岩識人可以幫人隻雷狼祈福 ~有需要我可以幫手架
作者: pgchicken    時間: 2012-2-16 15:20:48

badbear 發表於 2012-2-16 11:06
聽講 雷狼 要拎去祈福~ 甘先唔會lag 同 delay ~ 攻速先唔會 -100%~

我甘岩識人可以幫人隻雷狼 ...

懷疑祈福黨出沒注意
作者: badbear    時間: 2012-2-16 17:55:25

pgchicken 發表於 2012-2-16 15:20
懷疑祈福黨出沒注意

紫騎 應該是稀有的東西吧~

希望不要像金龍一樣~ 滿街都是..........

物以罕為貴.......... 不然對 轉蛋抽騎 的人很不公平吧~

之前明明花了大$$抽轉蛋(抽藍色品質的騎) ~ 現在金龍(藍色品質)滿街走 ......

如果設定 星光比轉蛋容易~ 那我轉了蛋的~ (覺得虧大了  

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2