AGAMES 討論區

標題: E家投票!!!!!!!!!! 睇下大家讚唔讚成官方既膠囊賠償!!!!!! [打印本頁]

作者: KOE    時間: 2012-2-13 21:40:12     標題: E家投票!!!!!!!!!! 睇下大家讚唔讚成官方既膠囊賠償!!!!!!

作者: 大覺屋師真    時間: 2012-2-14 01:36:59

其實我地都知呢次補償好難100%補償到大家既損失,不過由於好多人情況都唔同,而我地亦冇辦法針對唔同人個別補償,所以唯有搵一個盡量減少到大家損失既方法,希望大家諒解下 。
作者: 燈燈燈登    時間: 2012-2-14 01:50:43

不過我地損失既唔係膠囊..這是重點
作者: badbear    時間: 2012-2-14 09:48:26

老實講.....衰d講句......
樓主你低能姐.... 官方講到明 唔係星光抽個d 無 星光抽個d甘好架啦~
點會 唔洗 $$$ 既會比 要 $$ (星光) 既好先得架 ~~
真係用下腦都知係打錯左啦~
即使真係 多左~ 掉返轉我會嘈囉~ 點解唔洗$$ 既會勁d ~ 甘對我比 $$ 玩~ 好唔公平囉
作者: KOE    時間: 2012-2-14 11:10:10

問題我係打算強左+208 攻先沖中階~~~~~~~~~!!@@
作者: KOE    時間: 2012-2-14 11:11:59

如果知+128~~~我用星光o個個好了仲多10%機率~~~~~~~~
就係見佢+208得25%先去博~~~~~
作者: KOE    時間: 2012-2-14 11:12:39

唉 ~~~~~~~算la   我都知你地都係打工好難幫~~~~~
作者: KOE    時間: 2012-2-14 11:13:50

不過會唔會真開個npc   沖左既傳武換返無沖既傳武~~~~~~~~~咁我都讚成
作者: KOE    時間: 2012-2-14 11:17:38

問題就係   雖然星光係好d   以為唔用星光既可沖+208攻   老實講用成就換+208攻   大家都付出才換到   
所以  比星光高攻  但機率低d所以心甘命抵~~~~但最後原來序術錯......真係有d 唔甘心~
作者: KOE    時間: 2012-2-14 11:19:33

講真星光沖佢一早講高機率d正常    但係 老實講佢+208攻要用成就換都係正常~~~  所以先中招~
作者: badbear    時間: 2012-2-14 11:41:53

師兄~ 如果你有留意公告~
就係因為 + 208攻太多 ~ 所以先下調 ~
如果依家又變返 208 攻~ 甘咪姐係無改過 ???
好老實~ 我見到佢 + 208 攻~ 就知道佢係寫錯了 ~
即使真係 208 ~ 遲d都會改返~
所以..............你多d 留意公告吧
作者: 大覺屋師真    時間: 2012-2-14 12:52:47

KOE 發表於 2012-2-14 11:13
不過會唔會真開個npc   沖左既傳武換返無沖既傳武~~~~~~~~~咁我都讚成

原本都有諗過,不過技術上面做唔到...
作者: KOE    時間: 2012-2-14 14:49:16

算la  我明白你好意~~~
作者: ernic    時間: 2012-2-14 23:16:59

其實不如整一個道具出黎, 用完可以令D時裝renew一次,

每件時裝set左只可以用一次,  咁得唔得??
作者: ernic    時間: 2012-2-14 23:18:40

因為呢個係系統問題...

利益歸於玩家,  無理由要令玩家損失...
作者: 燈燈燈登    時間: 2012-2-15 18:18:44

呢家拎住2粒膠 唔知點做好=[
作者: kevinCCK    時間: 2012-2-15 21:06:51

+1
支+128傳糖已經沖唔到...
作者: badbear    時間: 2012-2-16 08:33:44

ernic 發表於 2012-2-14 23:16
其實不如整一個道具出黎, 用完可以令D時裝renew一次,

每件時裝set左只可以用一次,  咁得唔得?? ...

讚成~ 等我地可以 5次 高級
作者: `★文儿    時間: 2012-2-18 00:41:57

大覺屋師真 發表於 2012-2-14 12:52
原本都有諗過,不過技術上面做唔到...

師真兄!其實呢種技術你地應該做到!
用後台大量查返邊個有份出錯!再用系統補返D裝!!
作者: 大覺屋師真    時間: 2012-2-18 00:47:12

`★文儿 發表於 2012-2-18 00:41
師真兄!其實呢種技術你地應該做到!
用後台大量查返邊個有份出錯!再用系統補返D裝!! ...

原理上技術一定做得到,問題係時間,咁多人用唔同既裝,要逐件逐件補,唔知要補到幾時,系統自動做唔到。同埋,因為釣魚都有機會拎到,所以我地去分邊d係換,邊d係釣到,基本上係冇可能...
作者: `★文儿    時間: 2012-2-18 00:48:48

大覺屋師真 發表於 2012-2-18 00:47
原理上技術一定做得到,問題係時間,咁多人用唔同既裝,要逐件逐件補,唔知要補到幾時,系統自動做唔到。 ...

姐系都係程式上無呢隻技術==
作者: 大覺屋師真    時間: 2012-2-18 01:14:23

`★文儿 發表於 2012-2-18 00:48
姐系都係程式上無呢隻技術==

好有難度... 而且仲唔可以出錯,萬一派錯左搞亂晒仲頭痕...
作者: badbear    時間: 2012-2-18 08:49:38

大覺屋師真 發表於 2012-2-18 01:14
好有難度... 而且仲唔可以出錯,萬一派錯左搞亂晒仲頭痕...

甘不如開新物品~ 可以回復 次數~
每人派一件補償吧
作者: `★文儿    時間: 2012-2-19 12:39:05

大覺屋師真 發表於 2012-2-18 01:14

師真兄你做事放心信自己啦!細心D點會派錯呢~
加油啦!
補償裝呢樣一定要做~唔係既話會流失好多忠心玩家
補膠囊真係少左D-_-雖然我無玩落去!但都睇得出好多玩家既不滿

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2