AGAMES 討論區

標題: 又改更新... [打印本頁]

作者: 卍xx鼠xx卍    時間: 2011-12-14 12:42:16     標題: 又改更新...

更新通告...又加左野~有七色~
不過話時話,臨時臨急咁加上去...之前見無新野出果D係咁抽...而家咪吊到爆~
更新唔係一次過通知,到更新果日加上通告都仲得...代理真係食得蕉~
作者: dizidizi511    時間: 2011-12-14 12:50:40

我都係岩岩先發現... 未更新果時就吾加句野上去.. 等就更新完先加句野上去 ? 係咪想搞到D玩家更加不滿
作者: bebajaixox520    時間: 2011-12-14 13:00:35

要抽7色係星光度抽咪好難先抽到囉:(.
又要係臨時加上去-,- .
作者: 暖暖暖暖暖    時間: 2011-12-14 13:06:50

作者: n027    時間: 2011-12-14 13:36:12

其實台ser出左星光七色, 佢臨時加上去, 唔想比人插吧?!
作者: 卍xx鼠xx卍    時間: 2011-12-14 14:00:57

n027 發表於 2011-12-14 13:36
其實台ser出左星光七色, 佢臨時加上去, 唔想比人插吧?!

但係就唔應該更新今日先臨時加上去...
咁不如推遲下個禮拜先加~~
因為佢之前出左更新通告~好多人見到無新野,都抽左佢算...(包括我...)凌晨無野做,再睇多次更新通告都係無新野...手痕痕走去抽...
而家咁樣即加上去...即係博比人嘈架姐~
如果佢推遲下個禮拜先出...個通告無比人覺得有問題~咁咪順其自然D囉...
作者: 卍xx鼠xx卍    時間: 2011-12-14 14:04:58

dizidizi511 發表於 2011-12-14 12:50
我都係岩岩先發現... 未更新果時就吾加句野上去.. 等就更新完先加句野上去 ? 係咪想搞到D玩家更加不滿 ...

已經強烈不滿中...
無啦啦加上去就當無野...
作者: pgchicken    時間: 2011-12-14 14:24:05

唔係臨時加上去,係公告果度打漏左,已通知有關人員好好注意同埋反省!
作者: 卍xx鼠xx卍    時間: 2011-12-14 14:31:36

pgchicken 發表於 2011-12-14 14:24
唔係臨時加上去,係公告果度打漏左,已通知有關人員好好注意同埋反省!

唔係臨時加上去...而係打漏左,到今日先加上去...
所以而家都係臨到更新果日【朝頭早】先加返上去...仲用紅字怕人睇唔到添~
其實兩者有咩分別呢~??
好彩都係玩左家族箱開到果d姐~~
作者: 卍xx鼠xx卍    時間: 2011-12-14 14:34:04

反而如果佢推遲下個禮拜更新先有~~而下個禮拜張更新通告又記得有講~~咁樣唔會好好多咩~??
作者: 26636625    時間: 2011-12-14 14:37:48

佢成日都係咁嫁啦   
人地台版有聖誕任  我地要等下個星期先有
作者: yeongkae    時間: 2011-12-14 14:40:39

請問下做么我的晴空物語online開不到?我今天剛下載完剛才開更新一半的時候那裡出Glory Destiny Has Stop Working???還是維修還沒好不能開???

作者: pgchicken    時間: 2011-12-14 14:41:10

yeongkae 發表於 2011-12-14 14:40
請問下做么我的晴空物語online開不到?我今天剛下載完剛才開更新一半的時候那裡出Glory Destiny Has Stop W ...

重開client update再試下
作者: yeongkae    時間: 2011-12-14 14:41:28

作者: 卍xx鼠xx卍    時間: 2011-12-14 14:58:40

紅利有手染買喎~~
唔通又係打漏左~??
作者: 卍xx鼠xx卍    時間: 2011-12-14 15:02:52

笑死左...個fd打去客服話有紅利時裝買...但係又無公告~
竟然比佢問返轉頭...有咩野紅利時裝放左上去~?
原來改左d乜自己都唔知...
作者: nelsontakiny    時間: 2011-12-14 16:03:59

- -其實台灣都講左出星光七色啦,照計香港都會差唔多出
我平時見有野岩都會抽下,但係一早知七色會出就即刻忍手無再抽
作者: 卍xx鼠xx卍    時間: 2011-12-14 16:32:40

nelsontakiny 發表於 2011-12-14 16:03
- -其實台灣都講左出星光七色啦,照計香港都會差唔多出
我平時見有野岩都會抽下,但係一早知七色會出就即刻 ...

出係預左~~不過係佢更新公告果度完全無講~~
之後今朝先加上去~~問題咪係呢度囉~~
作者: 喵子♀淩    時間: 2011-12-14 16:54:40

反正而家對隻game都冇無所謂=.=
作者: yeongkae    時間: 2011-12-14 19:58:22

pgchicken 發表於 2011-12-14 14:41
重開client update再試下

重新安装?

作者: yeongkae    時間: 2011-12-15 09:12:02

還是重新開過?

作者: yeongkae    時間: 2011-12-15 10:35:14

请问你们开得到吗??做么我更新要很久的??1-2个小时了哦。。我的完整检查才走到一点罢了
做么酱久的哦

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2