AGAMES 討論區

標題: 秋SER 4LV公會<破曉>公開招生,暫時公會排行8強內,公會戰預埋 [打印本頁]

作者: vintv    時間: 2011-12-12 15:37:28     標題: 秋SER 4LV公會<破曉>公開招生,暫時公會排行8強內,公會戰預埋

4LV公會<破曉>公開招生,不限等級

公會自我介紹: 本會成立於 7/31, 會定時打副,打世王,戰場星空必打,解每日活動任.本會也有一些喜歡解答別人問題既會員,所以新手不用怕.

入會條件如下:
1.有禮貌(自認經常爆粗可以唔駛入黎,3秒內我會親手踢你)
2.有時間就ON,歡迎夜鬼
3.喜歡打副本或戰場或聊天
4.不可洗頻,不可貪,不可行騙
5.不限職業,等級

有意既密或寄信比團長(夜曉) 神巫 或者 者密我都可以 (VintV) 霸星

-------------------------------------------------------------------------------------------
黎緊公會有自家PVP,預計在17號舉行,時間會為了配合各會員再決定
詳情到公會公告睇.

------------------------------------------------------------------------------------------
公會戰在這星期開放,想入8強? 加入我地吧!!

作者: AA8923    時間: 2011-12-13 00:37:48

推~~快入呀~~~
作者: vintv    時間: 2011-12-13 01:43:37

現在公會4LV所以暫時收生條件比較寬鬆,未有團既朋友請珍惜這次機會,不用怕羞
作者: 小倩貓    時間: 2011-12-13 16:10:51

支持~快D加入我們~推推
作者: vintv    時間: 2011-12-14 13:31:10

推一推,公會戰已開放,入黎就有機會到「天嶺空島」感受公會戰氣氛!
作者: Feng    時間: 2011-12-14 13:53:41

更新完未架.....等左好耐:'(
作者: vintv    時間: 2011-12-14 13:56:08

對呀...我重想作埋個冷笑話,哈哈,想好一個了,不過應該不是太多人可以理解....一陣POST左先算
作者: vintv    時間: 2011-12-16 00:53:02

雖然係8強內既公會,但都是寬鬆收生中,請立即加入公會戰吧

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2