AGAMES 討論區

標題: 可封POST了,THX [打印本頁]

作者: vintv    時間: 2011-12-9 21:28:43     標題: 可封POST了,THX

話說今日在戰場我用霸星拉左佢幾拉...佢就開始發作...圖片如下

12月12日更新多張圖片,事隔幾天,窮會D人重係覺得佢地個晴兒寶貝是對的,又有另一位想引起罵戰,圖片如下.

作者: qq875055004    時間: 2011-12-9 22:04:45

...........咩人來- -玩5起ge小寶貝
作者: KIKI108    時間: 2011-12-9 22:41:57

車~呢個人恃自己在大會咪發作lo!
禁力士系有果招呀 難道不用咩?!
打仗系禁ga la 不玩得咪走lo!!! 冇品的!
作者: BU布    時間: 2011-12-9 23:51:54

玩唔起既小朋友=.=
幾多歲 EQ咁低 玩唔起要開世頻話人 證明人地有錢
作者: KIKI108    時間: 2011-12-10 01:24:56

BU布 發表於 2011-12-9 23:51
玩唔起既小朋友=.=
幾多歲 EQ咁低 玩唔起要開世頻話人 證明人地有錢

- -同意呀~
D人都KAIKAI地的''
爆晒粗禁 不玩得不好玩LO!
作者: BU布    時間: 2011-12-10 01:34:33

KIKI108 發表於 2011-12-10 01:24
- -同意呀~
D人都KAIKAI地的''
爆晒粗禁 不玩得不好玩LO!

唔好話淨係佢 佢地個公會有D人都係咁
作者: 喵子♀淩    時間: 2011-12-10 02:06:59

小學雞嗎:(?
作者: 星光下的愛    時間: 2011-12-10 07:38:43

咁有時D人 係戰場 無得刷柱個D 係度嘈 又叫什麼?
作者: 孤單心事    時間: 2011-12-10 07:52:09

HA      推1推     
作者: ctb    時間: 2011-12-10 11:17:49

小學雞 .
作者: vintv    時間: 2011-12-10 11:40:38

其實當時係我變車刷緊柱..佢過黎清哂我地..咁我無得刷緊係用返霸星打佢喇,點知又係到發脾4,窮人公會大哂?
作者: jim2003    時間: 2011-12-10 12:00:44

下次見到佢小心D先
作者: askrun    時間: 2011-12-10 12:24:31

小學雞無敵
作者: HELLOKITTY    時間: 2011-12-10 15:07:30

本人由8月開始玩呢隻GAME,玩到上個月就放棄唔玩LU,今日見到呢個POST有點感同身受,所以都特登註冊留個言。
其實打戰埸周不時都見到好多人O係度嘈,少少野就要吊人老母,當人地冇繼續應機,對方又話返你淆底,其實唔只佢1個係咁既,佢同會有部份人都係咁,唔好再為左呢件事唔開心LA,打機求開心,係咪?^^

另外,回應一下"星光下的愛︰咁有時D人係戰場無得刷柱個D係度嘈又叫什麼?"   我好記得有1次我編入藍組 個1次藍組好明顯冇得打,因為人少,之後紅色話俾中間條柱藍色刷,但一路上紅色D人見到藍色就打,根本去唔到中間條柱,之後冇幾耐藍色就俾人封門了,跟住有幾多藍色的人就質問紅色咩事,之後紅組某一大會既人就連珠砲發咁罵藍色既人,罵既內容都係千篇一律,例如︰問候他人媽媽、一連串粗口,佢地仲有問知唔知咩叫做戰場,戰場唔可以殺人?返去讀多D書先LA,跟住佢地又串藍色人裝廢,唔夠人打就亂咁吠等侮辱他人既說話,不過我依家冇玩LU,唔知道個班人仲係咪咁惡。

作者: Feng    時間: 2011-12-10 18:07:51

咩人來ga
作者: vintv    時間: 2011-12-10 19:24:11

其實人少果邊真係唔著數,想刷柱都無能力去控制局面,當然刷柱這些是共識,你見人地殺咁都唔可以阻到人地,只好認命或叫哂所有人打佢,我相信敵方都有D係為刷柱而入唔會殺人. ANYWAY到目前為止佢地係無變過的..咁都難怪..我刷柱都係為左隻騎或經,人地1日就封頂如果入去唔殺人都唔知有咩好做,只好破壞他人進度,這都係GAME既目的之一,無錯與對. 但打完人比人打返又問候人既果D人自己反省下.
作者: vintv    時間: 2011-12-10 19:26:12

所以戰場設定好有問題,試過打過一次戰場,我方10個人都無..對面一大堆,都唔知佢點分配
作者: BU布    時間: 2011-12-10 19:38:01

vintv 發表於 2011-12-10 11:40
其實當時係我變車刷緊柱..佢過黎清哂我地..咁我無得刷緊係用返霸星打佢喇,點知又係到發脾4,窮人公會大哂? ...

我都試過 窮人某D人好好聽講話刷柱 0K 咁我地刷柱 刷唔夠1分鍾窮人另一某個人過殺我地 之後咁緊係問刷柱定打人啦 竟然聲大夾惡話番我地戰場唔比殺人? 跟住個晴兒就開始發顛啦
作者: BU布    時間: 2011-12-10 19:40:19

星光下的愛 發表於 2011-12-10 07:38
咁有時D人 係戰場 無得刷柱個D 係度嘈 又叫什麼?

咁我又請問下星光下的愛 係戰場 D人明明叫我地刷柱之後又殺哂我地個D 又叫什麼?
作者: 孤單心事    時間: 2011-12-10 19:41:53

刷柱唔係唔比a"a  
不過戰場係打人都無得否認  
你無可能唔比人地打你     
人地比你刷係人情
唔比你刷係道理

(另 a"a 霜之森有d人真係好惡    比佢地刷左25min,,臨尾5min清人   點知1清仲要比人問候)
作者: BU布    時間: 2011-12-10 19:58:34

孤單心事 發表於 2011-12-10 19:41
刷柱唔係唔比a"a  
不過戰場係打人都無得否認  
你無可能唔比人地打你     

25分鍾刷柱5分鍾清人就正常 但佢地講就刷柱 1分鍾都唔夠黎清人咁算係乜

咁25分鍾刷柱5分鍾清人打完仲要問候人真係..
作者: 孤單心事    時間: 2011-12-10 20:07:43

BU布 發表於 2011-12-10 19:58
25分鍾刷柱5分鍾清人就正常 但佢地講就刷柱 1分鍾都唔夠黎清人咁算係乜

咁25分鍾刷柱5分鍾清人打完仲要 ...

ha   慣左就無咩野a"a 有幾個人好中意嘈嫁
好似規定要比佢地刷柱咁

我地唔中意隨時定25min都唔比佢地刷   
1清就#@(&$(@*&$我地   
上次戈條友黑名左我a"a 跟住出世頻鬧我先好笑
作者: BU布    時間: 2011-12-10 20:09:29

孤單心事 發表於 2011-12-10 20:07
ha   慣左就無咩野a"a 有幾個人好中意嘈嫁
好似規定要比佢地刷柱咁

我地個度都好多你講既呢D人z__z

仲有嬴左既就串人輸左既就吊人a__a
作者: 孤單心事    時間: 2011-12-10 20:20:25

BU布 發表於 2011-12-10 20:09
我地個度都好多你講既呢D人z__z

仲有嬴左既就串人輸左既就吊人a__a

a"a   我地好耐未試過輸 xd
5柱場就比佢地刷  10柱場e+都刷嫁啦= =
封唔到門   1出黎反傷太勁  佢地門口條柱點都變左刷柱
作者: BU布    時間: 2011-12-10 20:24:10

孤單心事 發表於 2011-12-10 20:20
a"a   我地好耐未試過輸 xd
5柱場就比佢地刷  10柱場e+都刷嫁啦= =
封唔到門   1出黎反傷太勁  佢地門口 ...

我而家打戰場都係著重過程多D~XD
作者: vintv    時間: 2011-12-10 20:26:24

對呀...而家改左一出就反..普攻都反死XD
都唔知係好事定壞事...因為人地難得封到門..出左這功能有機會比人反超,
不過大家條件一樣睇下D玩家點利用了
作者: 孤單心事    時間: 2011-12-10 20:27:47

BU布 發表於 2011-12-10 20:24
我而家打戰場都係著重過程多D~XD

um...下星期開公會戰 a"a  
希望快d   等左佢幾個星期-_-  諗住佢同60lv 1齊開嫁嘛
作者: 孤單心事    時間: 2011-12-10 20:29:41

vintv 發表於 2011-12-10 20:26
對呀...而家改左一出就反..普攻都反死XD
都唔知係好事定壞事...因為人地難得封到門..出左這功能有機會比人 ...

反10倍-_-   打1000都反死      秒硬既
作者: AA8923    時間: 2011-12-10 20:31:12

BU布 發表於 2011-12-10 19:38
我都試過 窮人某D人好好聽講話刷柱 0K 咁我地刷柱 刷唔夠1分鍾窮人另一某個人過殺我地 之後咁緊係問刷柱 ...

禁又是呀 d大會有d人都好好呀
不過當中都有d人不好(問候你的說話咩都出晒'' 真是恐怖!打機都想是開心呀 洗唔洗禁呀) 令個會的質素下跌不少 他們有時仲惡到叫成班人在kill你個會的人呀...唉唉'' 收人都是收d高質素呀''
不系咪令原本好好的會比人話呀'''連累成個會!!
作者: AA8923    時間: 2011-12-10 20:32:27

vintv 發表於 2011-12-10 19:26
所以戰場設定好有問題,試過打過一次戰場,我方10個人都無..對面一大堆,都唔知佢點分配 ...

對ma 官方真是要想下分配的問題呀'''
作者: HELLOKITTY    時間: 2011-12-10 21:33:58

AA8923 發表於 2011-12-10 20:31
禁又是呀 d大會有d人都好好呀
不過當中都有d人不好(問候你的說話咩都出晒'' 真是恐怖!打機都想是開心呀  ...

我都認同,有部份大會d人都ok既^^
作者: 路飛仔    時間: 2011-12-11 00:17:30

HI,我係"窮人"的路飛仔~
(第1點,我想講我公會只係一個團結既公會,係唔係大會就見仁見智~_~",
而我都知一個會,無論係唔係大會,都應該要有品~_~,但自己會友對事情既睇法,同其他會既人對事情既睇法一定有出入,
咁大家既然同公會,咁相信返自己會既人,唔通有錯?難題會友比人蝦,比人串,我地要冷眼旁觀?~"~)
講返今次件事,我明白晴儿今次講野可能火左D,但原因係因為果時打戰場,你地個色,有人講話要刷柱~
但我個會雖然一向唔主張刷柱的,但左其他某D玩家,唔希望有人罵戰,所以先跟大家既意見,
刷一陣柱,但估唔到你個色果頭有人嘈話要刷柱,果頭又唔知點解要追住人打,
咁樣未令佢而為你地係咁唔講口齒,先開口同你地講,佢一開始講野係粗魯D但無講粗口的,
係之後你好像得意洋洋咁講D野帶有"串人"既心態先導致呢件不愉快既事情出現左,
問心如果你無講向佢講過D帶有攻擊性既說話??另外佢想叫你入去火山口,係想比個機會"你同埋佢",打下交,等大家互相殺完大家消左氣,就唔洗再嘈~_~(雖然呢個解決既方法未必最好=[)
本身呢件事應該告一段落,但係你仲要專開1個POST講1個玩家,正係POST人地講既野,而唔POST埋自己講既野...仲要擺埋人地成個公會上台,令人地誤而為這件事係"晴儿"1個人錯哂..
諗心D嘈交,唔通1個人嘈可以嘈咁耐?
<<PS: 我公會一向主張唔刷柱的~ 我個人覺得呢隻GAME,開得呢個戰場系統,就係比玩家互相戰鬥,相信唔係正黎唔係為左比人"刷柱"@@"",
有一些玩家,可能佢地低LV,OR套裝唔夠人地強~而又想拎分數,誤已為"刷柱"係一件令大家滿足既事情,所以每次當有人不願意刷柱既時候,就係區頻嘈,
話人地自私,話人地恃住大會係度蝦人~_~,但請問果D玩家有無諗過其他人既感受?=[有D人入戰場係為左佢個系統既原意想入黎殺下人,
試下自己已強化既套裝既勢實力,or悶悶地想入黎玩(而唔係on居居企到林尾5mins先有得打咁",而我個人最唔開心係,有時明明自己佔有優勢,
相信可以贏到拎到個有用既戰場buff~但就係因為就某d人而刷柱,攪到最終輸了而無左個buff!! 敢問果d,正係為了自己想有分換野,而唔理其他玩家既感受既人,
難道你地唔自私咩~_~"難道你地無惡人先告狀?當初岩岩開戰場系統既時候,無人會刷柱,好多玩家為左想得到自己想換既野,而好努力咁打,果時努力打.殺人係無錯,
咁而加努力打,同殺人唔通有錯? 另外有個提意給果d想刷分既人事,如果你地想刷分,其實可以叫你地既朋友同公會友,一齊入火山口刷分的,雖然有機會係小過戰場所刷到既分數,
但好多迫人地做d令人唔開心既野,而換取自己既快樂啦~_~">>

作者: vintv    時間: 2011-12-11 00:32:38

其實我係講緊戰場用霸星拉完佢之後比佢吊,而你就係到講話咩去火山同人打,我拉完佢就要去火山同佢打??個個都要求我咁做我重得閒既?
重有,老馮要去火山同你打?件事邊個搞既你我心知肚明,重有佢問候我家人果陣無問候反佢已經算比面,我刻意無白哂所有名係想比人睇到我無出過聲,
至於我有無帶攻擊性說話大家果日都有眼睇,本來我想COPY,不過比人洗頻只COPY到1個,可能係有少少攻擊性,但好過你果位晴兒寶貝所講既野吧?
重有果日藍色得果10個都無,點殺你地呀?我果陣變緊車刷緊,佢清哂我地我咪變返霸星打佢囉,我有咩錯?
你唔知成件事既你問清你果位好好既會員先.
佢清哂我地果陣我地都無出過聲,因為入戰場無話唔比殺人!我都無同佢發生口角,係佢比我拉完之後先唔知發咩神經才引起這事.
作者: vintv    時間: 2011-12-11 00:36:10

而我開POST係想佢唔好以為自己好醒,好勁,佢幾多仇家你自己問佢,唔知既你自己出世P睇下有幾多人唔喜歡佢既所作所為,你支持你朋友沒錯,你地唔支持佢我相信佢離開左晴空N年. 我開POST係想佢改過唔好成日問候人地,如果開完POST佢重係經常問候人既..咁我祝你地好運
作者: 哥哥大人    時間: 2011-12-11 00:36:43

除左岸久冇野形容到佢
作者: vintv    時間: 2011-12-11 00:41:38

還有呀路飛仔,我有出世P同佢道歉話唔好理意用霸星拉佢,我重發誓以為唔拉佢,唔信你問佢,點知佢可能覺得我唔夠誠意係咁話我無膽唔去火山打佢,比著你道歉完比人咁講你火唔火先?唔通真係陪個小朋友去火山同佢打咩?你自己想真D再幫你既朋友吧,你再想想我這處境可以點做,你幫我想一想
作者: dizidizi511    時間: 2011-12-11 00:53:09

挑 ... 吾好以為自己有世號就好似好勁甘啦 妳過黎霜之森一轉啦 我包妳睇野都睇吾切 :)  世頻好威咩
作者: dizidizi511    時間: 2011-12-11 00:55:37

仲有... 我想講 俾人拉完 自己死左 只可以怪自己技術差 :)
作者: 孤單心事    時間: 2011-12-11 01:01:08

dizidizi511 發表於 2011-12-11 00:55
仲有... 我想講 俾人拉完 自己死左 只可以怪自己技術差 :)

=.= 1上黎又串人  
唔同SER咪串啦  都無用
作者: dizidizi511    時間: 2011-12-11 01:02:30

孤單心事 發表於 2011-12-11 01:01
=.= 1上黎又串人  
唔同SER咪串啦  都無用

可能遲下合SER 呢 : (
作者: 孤單心事    時間: 2011-12-11 01:05:00

dizidizi511 發表於 2011-12-11 01:02
可能遲下合SER 呢 : (

-_- 合左再算
我地呢邊咁多仇家   要串有排串
作者: dizidizi511    時間: 2011-12-11 01:06:41

孤單心事 發表於 2011-12-11 01:05
-_- 合左再算
我地呢邊咁多仇家   要串有排串

有仇家咪好 戰場好悶
作者: 孤單心事    時間: 2011-12-11 01:12:56

dizidizi511 發表於 2011-12-11 01:06
有仇家咪好 戰場好悶

-_-  我入戰場打1下柱  跟住掛機
臨尾4MIN再出黎殺人咋
作者: dizidizi511    時間: 2011-12-11 01:23:29

孤單心事 發表於 2011-12-11 01:12
-_-  我入戰場打1下柱  跟住掛機
臨尾4MIN再出黎殺人咋

我都係邊行邊吹水
作者: 孤單心事    時間: 2011-12-11 01:34:39

dizidizi511 發表於 2011-12-11 01:23
我都係邊行邊吹水

神器都整好 XD   HAAA   
作者: kevinCCK    時間: 2011-12-11 11:22:14

又係小學雞一隻,咁都要開世頻,話霸星拉到佢就係到嘈,咁比火盾反到果D要點呢?學你開世頻呀?到時咪要叫GM del晒D陰陽?自己用果腦諗下,你係咁開世頻=你有幾多錢?唔好整臭自己公會啦,3日唔埋2日就見你係世頻到嘈,人嘅容忍係有限度,係咁叫人入火山口就=件事可以解決?入去嘅人= 自己嘅IQ同EQ都有問題.口角途中都有D正義朋友出嚟幫口,更有D自稱係中立嘅人出聲,但係咁話VintV錯,但係咩都冇講晴兒有D咩錯嘅人都可以話自己係中立嘅人.仲有D低LV分身講完一句野就off,驚死唔知佢係分身咁.相信觀眾嘅眼睛係雪亮,事實嘅真相大家有目共暏.你係大會唔係代表你有道理,反而係要少心講野同做事,唔好似某人開膠post搞到自己公會將近滅亡,你見到仲有幾多人個頭頂仲係瘋狂?全部去晒虹色.我奉勸你多行善積口德,入戰場唔係你死就係我亡,比人打死冇得怨,唔好令自己公會步瘋狂後塵,入面仲有好多無辜嘅好人,你自己多仇家唔好連累自己公會.希望以後唔好再成日都係世頻見到你,祝你好運
作者: smarties1988    時間: 2011-12-11 12:05:49

我成日都唔明大家都有唔同打法就算唔一樣唔係跟你心意去打都唔駛出動到世頻~個日我都係戰場一開始開區頻鬧的就是晴儿先開罵仲要帶粗口~我明一個公會點都會幫自己人~但係有d事實就真係事實~係蓋唔過去~可能我呢番話會得罪好多人~唔岩聽就當我冇講過啦~就算別人唔岩~冇可能扯到別人的父母頭上~呢d已經唔關於過火與不過火言語的事~至於關d咩我都唔詳講~我係一個但求和平既人~關左電腦我都係c奶仔一個~個game度有幾勁有幾叻都係過眼雲煙~當然呢d都係純屬我個人想法~一個人係點樣既人唔係一個講或兩個講就等於事實.係要自己親眼親身去感受先知道~將心比己~轉個角色~本c奶發傻完畢~不喜物插~以上純粹個人意見~與本會立場無關~請大公會別遷怒於本人所屬公會~謝謝
作者: KIKI108    時間: 2011-12-11 15:18:48

kevinCCK 發表於 2011-12-11 11:22
又係小學雞一隻,咁都要開世頻,話霸星拉到佢就係到嘈,咁比火盾反到果D要點呢?學你開世頻呀?到時咪要叫GM del ...

又係小學雞一隻,咁都要開世頻,話霸星拉到佢就係到嘈,咁比火盾反到果D要點呢?學你開世頻呀?
哇!!好同意lo! 我做武者成日比陰陽反死呀''' 都不會吵啦!禁是人地的招來嫁!
開世頻狂吵 自己落自己面同公會面呀!!

作者: KIKI108    時間: 2011-12-11 15:22:55

dizidizi511 發表於 2011-12-11 00:55

wooo !好同意呀!! 其實死左咪死左lo! 唁系唔死得呀?!
作者: KIKI108    時間: 2011-12-11 15:29:51

路飛仔 發表於 2011-12-11 00:17
HI,我係"窮人"的路飛仔~
(第1點,我想講我公會只係一個團結既公會,係唔係大會就見仁見智~_~",
而我都知一個 ...

而我都知一個會,無論係唔係大會,都應該要有品~_~,但自己會友對事情既睇法,同其他會既人對事情既睇法一定有出入,
咁大家既然同公會,咁相信返自己會既人,唔通有錯?難題會友比人蝦,比人串,我地要冷眼旁觀?~"~)
<<< 下 好多公會有時都出現騙子呀 個會長都會出來道歉同踢走那個人呀! 是不是help你個會員都要看下你會員做的事對不對先得呀 你個公會是好團結呀 不過是不是你個會員做衰野你都help呀? 你們都有思考 懂得分是非黑白呀!

仲有呀 說vintv post左個post出來 是不對 拿小事來講 禁你個晴兒就可以出世頻來發洩下個人感受,唔通就唔比人地用post來抒發下感情呀?! 禁不是好奇怪咩?!

我都系講下自己的意見 不喜歡就算!
作者: dizidizi511    時間: 2011-12-11 21:12:05

KIKI108 發表於 2011-12-11 15:22
wooo !好同意呀!! 其實死左咪死左lo! 唁系唔死得呀?!

玩得呢dgame 就吾好怕死啦 就算全身+10都死啦
作者: BU布    時間: 2011-12-12 11:50:53

除非佢當自己係神打a_a
作者: vintv    時間: 2011-12-13 02:29:16

哈哈,今日經過霜之森SHOPPING緊,窮會D人重係串串共,好野
作者: vintv    時間: 2011-12-13 02:53:39

今日打算在霜之森收新會員,點知....窮會既人又發作了

作者: BU布    時間: 2011-12-13 09:35:32

w0w 個大海膽想出名
作者: idolala    時間: 2011-12-13 14:15:16

樓主都幾搞笑(事)?
你原先掛攤的文字好似不是這樣

作者: stupid_man    時間: 2011-12-13 14:26:55

不知所謂!!!!!!
成個會都係小學雞....

作者: kevinCCK    時間: 2011-12-13 15:51:49

又唔好咁話晒佢地,只係某D人小學雞姐,入面仲有大把正常同好人
作者: 海膽    時間: 2011-12-13 19:24:49

是誰撩起罵戰  你擺攤好像是寫什麼命令排排坐囉  真可愛的你  
作者: F仔﹏    時間: 2011-12-14 10:53:15

2邊都咁好火~到始一遊
作者: 傷心小可    時間: 2011-12-22 09:39:11

好彩我已經拿到戰場坐騎.暫時不用再睇住d人系戰場洗頻..lag死人既戰場可以改下應該會多人玩

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2