AGAMES 討論區

標題: 飛仔重返曙光@@~ [打印本頁]

作者: 傻人dx    時間: 2008-7-27 21:03:44     標題: 飛仔重返曙光@@~

飛仔[超級飛仔]重番曙光!!!十卜!!!
飛仔重返曙光大家有咩感受@@~?
大家有時見到我隻60醫係天女可能係飛仔=.=
作者: 幻乂影    時間: 2008-7-27 21:38:51

=.=我110m收左你隻+0洛可「蜜汁喵喵b」....而家用到冇耐=.=
洗唔洗110賣返俾你:lol 我唔係太需要
作者: 傻人dx    時間: 2008-7-27 21:48:58

原帖由 傻人dx 於 2008-7-27 21:03 發表
飛仔[超級飛仔]重番曙光!!!十卜!!!
飛仔重返曙光大家有咩感受@@~?
大家有時見到我隻60醫係天女可能係飛仔=.=

你當左我係飛仔=.=???:L :L :L
作者: 幻乂影    時間: 2008-7-27 21:58:52

原帖由 傻人dx 於 2008-7-27 21:48 發表

你當左我係飛仔=.=???:L :L :L

唔係=.=我知你不是他=v+佢唔上agame架咩!?
作者: 傻人dx    時間: 2008-7-27 22:03:17

佢醫返得返隻50戰==
老虎大族~♀
你地要搵佢就密e個人啦=.=
我問下佢上唔上games先@@~
作者: 傻人dx    時間: 2008-7-27 22:05:26

原帖由 幻乂影 於 2008-7-27 21:58 發表

唔係=.=我知你不是他=v+佢唔上agame架咩!?

飛仔話佢唔識你=.=:L :L :L
作者: 幻乂影    時間: 2008-7-27 22:06:50

原帖由 傻人dx 於 2008-7-27 22:05 發表

飛仔話佢唔識你=.=:L :L :L

哦...正常~~不過係做過一宗買賣姐=0=||唔一定會識對方
不過我第1次識liu就係放左套50神輕俾佢:loveliness:
作者: 傻人dx    時間: 2008-7-27 22:10:39

:'( :'( :'(
我比飛仔吹漲-0-
佢又話記得你lu-3-:victory: :victory: :victory:
佢話隻喵唔洗賣返比佢wor=.=:( :( :(
:loveliness: :loveliness: :loveliness:
有意入本團者請搵liu,火炎,我,天天戀,飛仔,狂怒元素,笨月,令女同埋肥仔鋒>.<
:lol :lol :lol :lol :lol

作者: db仔仔    時間: 2008-7-28 11:23:46

金b..問下佢認唔認得我-3-"......搵我入團都ok架==金b冇打我出尼...-3-
作者: db仔仔    時間: 2008-7-28 11:24:07

同我改番加埋我呀>>>>>.<<<<<
作者: chuhomen08    時間: 2008-7-29 14:24:08     標題: kaka

笨金..令女話呢度你最肥.我悟夠你肥>.< 悟好叫我肥仔鋒...叫我做  鋒鋒

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2