AGAMES 討論區

標題: 公會系統建議 [打印本頁]

作者: 蘇蝦    時間: 2011-10-23 06:45:39     標題: 公會系統建議

1.下線角色改成可以更改職務 否則會長每次掉配職務都要等待角色上線..比較麻煩
2.會員加入及退出紀錄,1個公會接近100人..走左邊個有時真係估佢唔到..邊個走左,有個紀錄 留唔到佢都起碼得個知字...好過剩係知小左條友...

作者: liutat55    時間: 2011-10-23 09:22:00

仲有, 可以新增公會被動技能, 係戰場每個會員都有呢D效果
作者: 4243444    時間: 2011-10-23 10:36:27

咩係公會被動技能
我比較想知幾時先會有6LV公會...
作者: BunYI    時間: 2011-10-23 12:08:15

其實浸溫泉都系公會技能....(?)
我好想系公會島加D小遊戲區
作者: 笨貓    時間: 2011-10-23 12:10:45

快D出6LV公會多人熱鬧D
作者: get999    時間: 2011-10-23 18:35:13

第2項我同意
作者: 蘇蝦    時間: 2011-10-24 00:38:22

我發現GM已經小理AGAME意見..準備退出AGAME...
AGAME已經變左小學雞洗垃圾禮物樂園...算了..放棄AGAME...

作者: 大覺屋師真    時間: 2011-10-24 20:14:59

公會呢兩個建議都好合理,我地會盡快提交俾台灣原廠要求佢地開發相關功能。
作者: `★文儿    時間: 2011-10-25 15:04:45

GM快D清下D POST啦好多人洗POST同埋
作者: 蘇蝦    時間: 2011-10-25 22:28:58

..其實我真係幾支持agame..你話d人洗帖去換野..我唔理..唔關我事..但係佢地咁洗返..第一..咩帖新咩帖舊都難分..邊個帖有人回過唔知,連想搵返之前回開既帖都要去第2頁...點有心機慢慢磨..
作者: ckkpig0904    時間: 2011-10-26 15:40:40

讚成
不過其實呢家個公會小島真係無咩用
除左溫泉 不過都唔多人真係用既
搞到好少人係小島玩
個人覺得可以推出埋個人房間 可以自己買d家私同d會員一齊入黎玩咁haha
天馬行空既想法黎
作者: propropro    時間: 2011-10-27 16:27:11

GM有心睇真係唔怕難= =晴空算好了

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2