AGAMES 討論區

標題: 版主管理下D洗帖人仕喇=.=1個帖回成十幾廿個帖 [打印本頁]

作者: 蘇蝦    時間: 2011-10-23 06:42:43     標題: 版主管理下D洗帖人仕喇=.=1個帖回成十幾廿個帖

http://www.agames.com.hk/forum.php?mod=redirect&goto=findpost&ptid=75830&pid=569712&fromuid=243943
http://www.agames.com.hk/forum.php?mod=redirect&goto=findpost&ptid=75875&pid=569684&fromuid=243943

哩D只係例址...建議關閉AMAIL..個個咁洗分黎換我都唔想上黎傾計了...個個帖都係比人洗出黎既無意義文帖...

作者: liutat55    時間: 2011-10-23 09:22:56

呢度仲未有好多人玩.." 版主都無咩理~_~ 個個洗貼賺錢買野
作者: 4243444    時間: 2011-10-23 10:16:07

我開個帖~有條又係入面打成百幾行一樣既野,睇黎個個都係睇到有野買先上黎回PO
作者: 笨貓    時間: 2011-10-23 12:16:03

好小人上呢到-口-
作者: peterlio    時間: 2011-10-23 12:37:44

E個討論區好少人= =
作者: 蘇蝦    時間: 2011-10-24 00:30:33

官方唔理咪請個版主囉..我好樂意去封哩D人IP架-.-"...佢地洗頻帖搞到我都無心去睇文了..全部都洗帖...我點睇?你不如出個呃分區比哩D人呃分喇
作者: sinmi1314    時間: 2011-10-24 02:00:59

蘇蝦 發表於 2011-10-24 00:30
官方唔理咪請個版主囉..我好樂意去封哩D人IP架-.-"...佢地洗頻帖搞到我都無心去睇文了..全部都洗帖...我點 ...

我可唔可以讚爆你牙'? XD
作者: 退隱居仕    時間: 2011-10-24 16:06:21

多謝你!我地會留意個版!而有關請版主方面我地安排緊!如果有任何新消息我會通知大家!
作者: peterlio    時間: 2011-10-24 17:53:43

係咁洗貼  真係好冇品
作者: matthewson123    時間: 2011-10-24 20:02:05

都無咩人知宜個論壇
又少人上=-=
點算?

作者: peterlio    時間: 2011-10-25 18:38:17

官方做左野la  發言完要等2分鐘後先可以再發言
不過其實咁樣都有d唔方便
作者: 退隱居仕    時間: 2011-10-25 18:55:54

多謝你既意見!我地會再考慮一下^^
作者: abg4b10    時間: 2011-10-25 20:01:31

退隱居仕 發表於 2011-10-25 18:55
多謝你既意見!我地會再考慮一下^^

其實就算Agames升左2.0;
但係係冇任何通知.預先講定甚至後續冇講聲既情況下直接整走過往版主既職務;
會吾會有小小不負責任?
作者: 退隱居仕    時間: 2011-10-26 13:50:08

abg4b10 發表於 2011-10-25 20:01
其實就算Agames升左2.0;
但係係冇任何通知.預先講定甚至後續冇講聲既情況下直接整走過往版主既職務;
會吾 ...

其實我地今次改版只係想把公司的遊戲集中一點!如果對之前既版主有什麼不便希望見諒!因為之前太多版啦!有很多版都無人打理!所以暫時打理版務會先由官方人員負責!待論壇穩定後會重新招請版主!
作者: 133954202    時間: 2011-10-27 01:03:36

E個討論區好少人= =
作者: 退隱居仕    時間: 2011-10-27 11:22:55

黎緊會攪多D活動黎增加人氣!
作者: propropro    時間: 2011-10-27 16:34:00

有人講野好過沒-.-
作者: 蘇蝦    時間: 2011-10-28 10:12:07

0.0黎緊會搞多d活動係好事黎既
作者: propropro    時間: 2011-10-28 13:15:23

gmd活動可唔可以正常d= = 人人都可以玩,如打副= =

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2