AGAMES 討論區

標題: 隻GAME 發生咩問題?不知所謂 [打印本頁]

作者: 炸子雞    時間: 2011-10-18 23:31:54     標題: 隻GAME 發生咩問題?不知所謂

大家 之前 人地寄支天賦水比我 收我50金,OK我比,跟住 我禁技能到佢冇反應,跟住我禁落支水到,一野唔見左....
呢次都算....岩岩仲勁...我放手染柴犬頭..有條友話280金同我收,OK我又放比佢....交易個時肯定見住280金...交易完得28金比番我....條友仲要即OFF(雖然我肯定佢會咁做)
霜之森    19LV   THEBEATLES昆我狗頭條友 大家記住佢唔好再比佢昆
有比佢昆過既人 係到留言 可以既我地一齊報警

作者: 蘇蝦    時間: 2011-10-19 01:35:13

昆狗大把喇..我地會員比人呃左千幾金= =" 紅銅扮黃金....唉..報警無用的,你自己唔睇清楚交易...有鎖定的
作者: MTGKIN    時間: 2011-10-19 02:11:13

自己【詞語過濾】當有趣>V<?
作者: theeyy    時間: 2011-10-19 11:14:13

你要自己按完確認之後 睇多一次先按交易
佢係唔係一禁交易  放280金出泥比你睇
之後你放樣野上去 對方會取消確認之後可以變
之後你手快快就會禁左交易
作者: etcher    時間: 2011-10-21 15:50:42

呢排太多騙案,我收野都係叫你寄~~比較安全嘛:D
作者: propropro    時間: 2011-10-21 16:24:48

唉,同GM講先啦,睇佢點ANS
作者: 笨貓    時間: 2011-10-21 16:27:22

下次交易要小心D了..
作者: propropro    時間: 2011-10-21 16:34:51

有沒cope相?
作者: arcueid123    時間: 2011-10-21 19:30:57

隻隻GAME都有人昆。 係D衰人的問題。 下次小心D
作者: liutat55    時間: 2011-10-21 19:34:28

下次小心d啦
作者: egsdfhdfjhfdsgj    時間: 2011-10-21 21:16:06

推推推推推推推推推推推推
作者: yiuyiu999    時間: 2011-10-21 21:52:05

好似好多人都有發生呢個情況,
到底係手快睇唔清楚,定係有外掛有呢個功能
希望官方能查一下,以免有更多玩家中招

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2