AGAMES 討論區

標題: = ="點解被封 [打印本頁]

作者: loloching    時間: 2011-9-21 13:28:11     標題: = ="點解被封

服務器: 秋葉原

帳號:     lololoching

唔該幫幫手開開.....= =我抽左8000元寶d手染...唔該你牙 我唔想無啦啦無哂...

作者: 大覺屋師真    時間: 2011-9-21 13:58:30

你個帳號幾時開架?
作者: loloching    時間: 2011-9-21 14:54:35

前排開的...開完上好哂了時裝
...玩了排無啦啦上唔到了...我冇開外掛果d的....因為我唔想冇哂d時裝....但係冇開過都封了...可唔可以幫幫我...唔該哂你先
作者: loloching    時間: 2011-9-21 15:03:41

我同事叫埋我玩的...話呢隻遊戲放錢落去玩得過....點知....希望可以幫幫我....萬分唔該
作者: 大覺屋師真    時間: 2011-9-21 15:05:43

奇怪,我查唔到你有儲值記錄,但係你又真係成身時裝,你係咪買過幣?有可能你係買左d外掛掛番黎既幣俾我地當左係幣商倉庫封左。
Anyway,我幫你解左封,你試下~~~
作者: propropro    時間: 2011-10-28 21:00:33

有殺錯沒放過???
作者: liutat55    時間: 2011-10-29 16:24:34

有去網吧玩嗎?
作者: gundamg3    時間: 2011-10-31 00:28:47

我覺報警好D........................
作者: mickey12345    時間: 2011-10-31 11:41:45

大覺屋師真 發表於 2011-9-21 15:05
奇怪,我查唔到你有儲值記錄,但係你又真係成身時裝,你係咪買過幣?有可能你係買左d外掛掛番黎既幣俾我地 ...

佢話抽左8000點 但又冇儲值記錄...甘矛盾都可以解封= =?
作者: 大覺屋師真    時間: 2011-10-31 11:57:16

mickey12345 發表於 2011-10-31 11:41
佢話抽左8000點 但又冇儲值記錄...甘矛盾都可以解封= =?

應該又再封左。
作者: 4243444    時間: 2011-11-1 04:22:47

一係爆人AC既, 一係外掛,是但一樣
如果佢有交易(寄信)紀錄既話而且又係唔同人,最大可能都係爆AC嫁啦
作者: propropro    時間: 2011-11-7 20:39:05

查係好難--.
作者: theeyy    時間: 2011-11-8 14:18:46

我抽左8000元寶d手染<------------ 佢都講明左 元寶抽  元寶通常都係點wo~

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2