AGAMES 討論區

標題: GM 我想問一下 為何會封了我和我朋友的號???[求解] [打印本頁]

作者: jy02307035    時間: 2011-8-14 01:37:31     標題: GM 我想問一下 為何會封了我和我朋友的號???[求解]

我同我朋友  10號  應該係晚上戈時   無拿拿比你地齊齊凍結左   E+上唔到去

我個號人物叫八斗之才   我朋友人物叫Lon  我同佢兩隻人物大約 25~26lv  打完副本boss無耐就突然比你地凍結左上唔到

我係封號名單又搵唔到我地既名  甘姐係點呢???  可否解釋一下??   先指聲名我同我個fd無用過外掛或其他程式       如果係亂鎖既  甘再玩落去都無咩意義....       如果你唔回答我或答唔到我既問題   我都無咩所為   因為我同我個fd都指係間唔中玩下同埋唔買商城物品的人用黎消磨時間的   但係如果係差到甘既話   甘唔玩轉去玩下魔獸我念d  時間應該會仲好....  甘你如果答到就答   答唔到既話就.....

我號ac  jy02307035    我朋友號AC  jy6875915

作者: ken6c28    時間: 2011-8-14 02:07:26

慘 可憐 陰公
作者: 大覺屋師真    時間: 2011-8-14 02:40:18

我幫你查下~~~
大概係10號幾點之後入唔到?有咩訊息?
作者: jy02307035    時間: 2011-8-15 12:36:34

6點幾之後掛.....我都唔係甘記得...突然斷線之後就上唔到   

就話帳號凍結中囉~~E+都仲係上唔到~~

作者: 大覺屋師真    時間: 2011-8-15 12:55:06

你地係咪一齊在網吧玩架?個帳號咁似既?可能有人用外掛,佢個帳號又同你差多,咁好似d幣商開帳號既方式,所以凍左你帳號。

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2