AGAMES 討論區

標題: 放大量物品 [打印本頁]

作者: 小乂瘋狗    時間: 2011-8-9 17:14:01     標題: 放大量物品

~~~~~垃圾專武~~~~~~64賊專(1),64仙專(2),64戰專(1),46戰專(1),64幻專(2),40醫專(1),70,64醫專(1)46仙專(1)~~~~少量點品~~~~~神毛(9)同心(20)任意(10) 400點血水(470)  卜卜(5)吟詩一set  ~~~~~~垃圾裝~~~~火妖一set (身100血,披80血,手4精,頭4體,鞋4敏)風鳴輕水靈頭 手真幻二式大刀(8精一洞)真幻一式細刀(2洞)  84帝龍輕 88爪(2) ~~~~~寵~~~~ 另收  72幽靈   ~~~~ac~~~~放75弓 有abc 包70幻境10會弓 72風鳴冰弩 50+3雪花 少量專弓 1.5行72弩 火妖一set 風鳴輕(+體敏) 自出 thx~~~~~~

作者: chihang6488    時間: 2011-8-9 18:33:18

幫你條小學雞推
作者: 小乂瘋狗    時間: 2011-8-9 19:35:07

多謝喎@@  你邊位
作者: tai0620    時間: 2011-8-9 21:10:29

同心(20)
幾錢張??
作者: 小乂瘋狗    時間: 2011-8-9 21:11:28

同心+任意一齊收可平  要埋?
作者: delaynomore    時間: 2011-8-9 21:37:22

建議,,,,勿插....哇真係好垃圾~
放垃圾去垃圾集收唔收?笑;P ;P ;P

作者: 小乂瘋狗    時間: 2011-8-10 08:50:19

建議要咁樣講野;咁樣出字嫁  你都西非利
作者: delaynomore    時間: 2011-8-10 10:57:26

西利開~唔洗咁讚我,,受唔起0.0
作者: 小乂瘋狗    時間: 2011-8-10 11:07:53

你知唔知咩叫反語;P  你受唔起係正常:)
作者: delaynomore    時間: 2011-8-10 12:47:41

你岩岩有講反語咩...??睇唔出喎
唉...雖然我西利開姐..但真係受唔起呀嘛
唔洗咁講既.....怕羞嫁嘛:lol :lol :lol
作者: 小乂瘋狗    時間: 2011-8-11 09:39:32

西利要講出黎嫁咩?_?  乜你份人咁唔知醜嫁  睇黎你反語都唔曉喎:)
作者: 小乂瘋狗    時間: 2011-8-11 10:10:04

推推推推推
作者: 小乂瘋狗    時間: 2011-8-12 10:11:18

推推推推推
作者: 小乂瘋狗    時間: 2011-8-13 07:54:29

推推推推推
作者: 小乂瘋狗    時間: 2011-8-18 10:11:20

推推推推推推推推推推推推推推推

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2