AGAMES 討論區

標題: 招係game既女朋友......... [打印本頁]

作者: 小畢仔    時間: 2008-7-21 18:53:03     標題: 招係game既女朋友.........

招係game既女朋友....冇等級限制,成日on最好有msn..........
唔知得唔得 ==
我game名係..........我而家個名- -
想做我係game既女朋友就留名啦~~~

作者: 小畢仔    時間: 2008-7-21 19:15:57

推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
作者: 小畢仔    時間: 2008-7-21 20:32:16

推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推推~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
= =咁耐都冇人很.......
作者: egg123    時間: 2008-7-21 21:06:51

唔係肯唔肯GE問題- -
唔係話做就做 = =
你有冇D FD係女同冇男朋友?
作者: lamxdxd    時間: 2008-7-21 21:36:08

原帖由 egg123 於 2008-7-21 21:06 發表
唔係話做就做 = =

其實都係由低做起係最好 (朋友去到男女朋友)
仲有樓主5洗隔一陣就推帖- -
1日推1次都差5多
作者: 冰之使    時間: 2008-7-21 22:41:12

樓主其實5洗太在意有冇.......要黎GE就自然會黎(雖然有句: 幸福係要自己爭取)
作者: siu_yan_baby    時間: 2008-7-22 08:12:05

你自己加油唄,要黎自然會黎。
作者: 傻咪豬    時間: 2008-7-22 15:18:52

慢慢黎啦~~~有時呢d野係可遇不可求既~~~都希望你早日達成:loveliness: :loveliness: :loveliness:
作者: 小畢仔    時間: 2008-7-22 15:54:10

原帖由 egg123 於 2008-7-21 21:06 發表
唔係話做就做 = =

冇= =
多謝你地呀~~lam= =你可以係msn同我講架ma洗唔洗o係度講姐=0=其實.....我一直好悶.....所以想係game搵個女朋友同我傾下計仔........= =
作者: 大門    時間: 2008-7-23 00:35:26

送你一首詩:”情是一呈酒,醉倒無恨仇!醒來滿眶淚,唯緣無盡頭!”^^加油!:)
作者: 草女乂    時間: 2008-7-23 12:49:47

原帖由 大門 於 2008-7-23 00:35 發表
送你一首詩:”情是一呈酒,醉倒無恨仇!醒來滿眶淚,唯緣無盡頭!”^^加油!:)
你又係到 扮書虫=.=
作者: 大門    時間: 2008-7-27 02:24:17

原帖由 草女乂 於 23-7-2008 12:49 發表
你又係到 扮書虫=.=

妹=0=哥冇扮書蟲...因為...
哥真係條書蟲=0=讀孫子兵法既書蟲=0=

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2