AGAMES 討論區

標題: 今日好黑仔=.= [打印本頁]

作者: 幻乂影    時間: 2008-7-8 10:03:47     標題: 今日好黑仔=.=

本來金左...所以去狩獵修裝...去到狩獵獨眼王附近lag左lag....
佢走左埋黎...我仲lag....死左180m= =

然後....由於冇場...唯有熊同怪羽都打....點知明明仲有900血....金都金(600血金)唔切一野死左...170m=0=

本來4點off....死1次後都仲升到2100m經....
而家.........仲有440m先夠2km....真陰公=0=越想升個天越係要跌得我重=v=

下年2:30既情況:
今日成日都有高lv帶....howard...不夜...精力=.=而家總算升返到1980m=3=
本來我10點半個時可能死多一次....得返60血金左...個天都算待我不薄=3=

作者: 隱形人    時間: 2008-7-8 10:14:40

原帖由 幻乂影 於 2008-7-8 10:03 發表
本來金左...所以去狩獵修裝...去到狩獵獨眼王附近lag左lag....
佢走左埋黎...我仲lag....死左180m= =

然後....由於冇場...唯有熊同怪羽都打....點知明明仲有900血....金都金(600血金)唔切一野死左...170m=0=

本來4 ...

你依加幾lv??

見你成日死....真係覺得你好可憐!!:'(
作者: 涅赤鬼    時間: 2008-7-8 11:00:56

我都成日係咁-.-有次-30m升 洞知死左 買左個0%
之後-10m升果時冇啦啦斷ser 又死左 仲冇得用鈴鈴
同我死左番城 冇左勁多經>0<
作者: 幻滅乂暗殺    時間: 2008-7-8 12:10:42

唉..............今日升升下..
無啦啦有條汁錢西黎開左個迷相....
出左只紅怪
搞到蟬左....
之後火滾放左距王=.=
作者: 俠客    時間: 2008-7-8 12:15:54

你放左咩王= =:L
3號王箱﹖
作者: 幻滅乂暗殺    時間: 2008-7-8 12:32:06     標題: 回復 5# 的帖子

係...3號先夠激:lol
作者: 俠客    時間: 2008-7-8 12:36:45

放隻王喚先正:lol
之前天女勁多人比佢打死
趁果d人掛機一次過系佢隔離放5個3號王先叫好玩
作者: 幻滅乂暗殺    時間: 2008-7-8 12:41:06

傻既..
放1只打到距蟬
之後再去距蟬左既地方放多次...
作者: 俠客    時間: 2008-7-8 12:43:44

我大把50lv 南瓜王箱,放多d都仲得
最好系天女門口狂放,等d人死左出返黎一變人就比d王打死先正
作者: lamxdxd    時間: 2008-7-8 12:58:02

原帖由 俠客 於 2008-7-8 12:43 發表
我大把50lv 南瓜王箱,放多d都仲得
最好系天女門口狂放,等d人死左出返黎一變人就比d王打死先正

5好5記得南瓜王已經變返做白字怪
作者: 俠客    時間: 2008-7-8 12:59:40

咁放返3號王怪箱算= =
一隻王喚夠清曬天女出面d人la
作者: 天天戀﹏。    時間: 2008-7-8 13:31:37

如果你升仙法/幻既話,你日日開呢D POST都唔夠
作者: 幻乂影    時間: 2008-7-8 14:32:37

原帖由 天天戀﹏。 於 2008-7-8 13:31 發表
如果你升仙法/幻既話,你日日開呢D POST都唔夠

哈哈=.=我都知...
算係咁啦...今日成日都有高lv帶....howard...不夜...精力=.=而家總算升返到1980m=3=
本來我會死多一次....得返60血金左...個天都算待我不薄=3=
ps.我最憎南瓜王....我係天女返去升lv個時....db無啦啦係祕林周圍放王+係靛海度放....我就因為咁係49升50期間死左5次=3=

作者: 俠客    時間: 2008-7-8 20:15:25

你都好過我= =
我 1  lv都會死一次,就系因為中bug
作者: ckahonam    時間: 2008-7-9 19:08:52

你....-.-夠我死得多嗎-.-44升45 死左12次<--咩世界 45升46有牛油b帶 諗住會順d啦 之前升緊狂30m就彈死 lag死 見帶到差10m 出去打一打熊 再見 不是熊熊再見 是龍龍再見-_-囧 要叫666借個ac黎先升到 45->46 18次-.-
作者: 吹水仔    時間: 2008-7-10 20:01:26     標題: 回復 15# 的帖子

你真的很強
最佳死亡獎非你莫屬
作者: 盜墓賊老源    時間: 2008-7-12 17:07:11

我隻賊升69死左N次=.=   E+先有23%

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2