AGAMES 討論區

標題: -(伍成真實愛情故事*有粗*)♂ `✹; 愛你⒦ 難道真系甘辛苦?!. 救我 ♬`___╗ [打印本頁]

作者: -詩詩=]`    時間: 2010-11-12 21:38:46     標題: -(伍成真實愛情故事*有粗*)♂ `✹; 愛你⒦ 難道真系甘辛苦?!. 救我 ♬`___╗

HEY;D. 我又見有人作故我又作下先.
NANANA. 首先系比佐個GP我先;p.
之後睇完記住留低您既腳印仔阿a0a.

-原創原創.   勿轉勿轉.

-50%真實.100%自作.

----------------------------------------------

-人物介紹:D

-Girlz.*

-
呢個系講詩呢個傻妹經歷既愛情故事.
櫻中3B.BAND隊. 令.必要時串死.打得
詩系壹個真系內軟外硬既女仔:D.
對FD系好純(K).旦對D不知所謂既物體系超壞脾氣.
甚至出埋人身攻擊(!). 口頭禪系「打爆你個頭」(笑.
簡直系兩個人泥.旦重義氣A_A.
講反愛情.真系HURT得好深; 想知?. 等我出文睇野喇;D.

wing -
佢系叫做wing;系個超樂觀既人囉xp.
wing系詩最好既朋友.佢同詩系打手球色的;
超岩傾=D. 直到e家感情無變;-).
有時仲住埋壹齊.系詩最平等既愛情主義者 哈;
櫻中3B.BAND隊.爆令.牙尖嘴利 串死.憎姣婆

-
儀系個wing介紹比詩色的.0kay令;
櫻中3B.份人超好.成績又好.運動又好.
(作者: 咩料阿咩都甘勁. !!*
同詩勁多秘密:D. 問題系佢同wing愛上了同壹人.
由此呢個三角戀會點呢.?

-
櫻中2C.BAND隊.榮既契妹;D 旦佢只會認大嫂為詩
同詩FD到不得了:$ 經常掇合佢地;p
可惜因為某事而令婷吾再認榮做阿哥.

-
櫻中3C.不美的.以前同詩系好好的;由細挽到大
注意.系以前=[; 因為某D事.
以前又純又乖又好既彤系e家變成佐個又賤又姣又搶走曬詩D野.
可惜; 經過甘多事.都系無變過=[;

-Boyz.
-
櫻中3B 曾經BAND隊.帥. !
詩的男朋友. 對愛情壹D都吾專壹;
超花心:S HURT師HURT得最深. 旦愛詩愛得最深=).
可惜 佢地呢對小情人經過甘多經歷後.
詩頂吾順了; 分手了`.而當時都比可惡既彤搶走佐榮;
旦榮真系好後悔無好好珍惜無去追反詩.
想知道點嘛?.要追文阿.!=]

-
櫻中3B BAND隊.
詩既青梅竹馬:D 帥男超GAG.好受歡迎
最中二撩詩嗌下交 哈.
花心男;s愛wing同儀. 經常搵人傾心事
可惜脾氣同詩壹樣甘壞-__-.好串架囉.! 勁憎姣婆的.

-
櫻中3C BAND隊.超帥的:$:$.心地好; 同彤壹班的.
曾經同彤拍過拖. 旦知佐彤原來系甘犯賤
後尾系BAND隊色佐詩 開始同佢熟洛.仲中二佐佢.為佢解煩腦傾心事<3.

*另外既配角:
行 - 鳴既好朋友.
霞 - 彤既好朋友;-) 旦無彤甘賤=].
仲有姣壹姣貳IS 0KAY*v*;.

------------------------------------------
比佐C0M先喇好無阿BABII<3.
我會日日打壹兩篇. 希望多多支持喇*33*;

------------------------------------------
啡啡(K). 詩詩遲D同您壹齊作喇^_^,,

ch.1{上} - #3

ch.1{下} - #18

作者: -詩詩=]`    時間: 2010-11-12 21:43:26

自己比反個頭香先;p
作者: -詩詩=]`    時間: 2010-11-12 22:21:02

-----------------------------------------------------------------
CH.1{上}=D.  吾該睇完SUP下我阿<3;
-----------------------------------------------------------------

的的的. 的的的. [鬧鐘響起<3
詩仲系訓到隻死豬甘. A_A; 突然.

[就讓我偽裝我嘴角不屑 讓孤獨乘以更孤獨的兩倍]<詩手提.
詩 - 阿.! 咩事阿,,(打喊露;p
某 - 傻妹仲訓.? 天黑喇. ~~
詩 - 又話我傻.?! 你就正傻佬阿.!
某 - 咩又阿.A3A
詩 - 哎也原來真系遲大到阿t____t.
      做咩吾同我早D講阿傻佬t3t.
某 - 叫佐你吾好訓架喇吾通我會呃你咩傻妹~_~;;
      我好早已經暗示佐架喇你傻吾知姐A0A.
詩 - 好囉我傻囉\___/. 我去換3拜拜.(CUT線
某 - 傻妹真系傻妹. 哈;

洛到去地下詩見到wing同健系到揮手<3.
wing - KAI詩:$ 等佐你好奈喇.
詩 - 咩姐. !榮打泥煩我囉\__/,, 好佐我時間架嘛:S
健 - W0W. 人地明顯?你喇. ~~
wing - 系囉系囉. (隻手指系詩面前郁泥郁去;p
詩 - 哇. 吾好KAI喇. 我甘SEVEN甘緊吾系喇-.-
      仲有阿.人地打泥吾代表人地咩架嘛衰鬼v3v.
wing - 笑佐囉. 乜會有人日日打電話比人又吾?人架咩=D.
健 - 注意 系日日W0 XP.
詩 - 癡.. 癡膠花既.! (面紅
       你地吾系阿.! 日日壹齊反學W0 A_A.
       吾好同我講你地挽地下情阿0__0v. (汗
wing - 癡銀線>___<V. 阿.! 睇下e家幾點. (跑
健 - 你嚇親人阿衰婆:S (跑
詩 - 哇SH!T. 跑甘快做咩阿Q___Q;

話甘快到佐學校.{櫻惠中學.
詩 - 新學年真系好. 話甘快就F0RM3 a3a.
健 - 想點阿同反我壹班開心呢. (慢慢癡洛詩到.
詩 - 救命阿wing; 有個PK色狼想抽水阿. Q__Q
wing - 好喇等我壹腳西過去喇x3x. ! (見到健同詩甘癡心有少少痛:S.
詩 - 哇. ! 我發現原來遲大到喇. ! 衝喇PK >__<v.

-the end-.
等下集喇*v*;

C0M阿;<<<. 點解無人架:'(. (哭-_-.

作者: 粒蓓;蛇淚;)    時間: 2010-11-12 22:45:27

:em800_111: 做你第一個??
作者: 粒蓓;蛇淚;)    時間: 2010-11-12 22:46:19

:em800_52: 好睇丫,,,撕M
作者: c0ffEEava    時間: 2010-11-12 22:47:24

撕mmmmm;
支支持持詩詩<3
好正(y)
作者: -詩詩=]`    時間: 2010-11-12 22:53:54

哇. 有人比cm喇:'(. (感動到流淚.
作者: -詩詩=]`    時間: 2010-11-12 22:54:29     標題: 回覆 4樓 粒蓓;蛇淚;) 的帖子

嗯嗯(k) well down.`
作者: c0ffEEava    時間: 2010-11-12 22:58:33

嘻嘻-v-;
邊個搶我詩詩條仔;;
我打到佢嘟街-v-
撕mm to詩詩<3
作者: 帥小餅v3v    時間: 2010-11-13 09:09:03

詩詩詩:-D
帥唦唦黎sup黎B-))`
作者: 粒蓓;蛇淚;)    時間: 2010-11-13 09:46:11

:cheer: 詩詩詩

詩        詩 詩
   詩詩詩   詩詩詩詩詩
     詩   詩  詩  詩
     詩       詩詩詩詩
     詩       詩  詩
     詩       詩詩詩詩      
    個推拎左思個名推>3<""
作者: -詩詩=]`    時間: 2010-11-13 10:27:30     標題: 回覆 9樓 c0ffEEava 的帖子

啡啡<3. 算了;'(. 呢d cheap精我先吾再要喇\___/.!
作者: -詩詩=]`    時間: 2010-11-13 10:28:05     標題: 回覆 10樓 帥小餅v3v 的帖子

您系唦唦x33x.? babii.
作者: -詩詩=]`    時間: 2010-11-13 10:29:00     標題: 回覆 11樓 粒蓓;蛇淚;) 的帖子

哈哈. 好次吾掂啵xp;
thx babii先<3.
作者: 洛逆凜殺    時間: 2010-11-13 10:45:24     標題: 回覆 9樓 c0ffEEava 的帖子

ha yo babY~放心我實搶
作者: c0ffEEava    時間: 2010-11-13 11:00:01     標題: 回覆 15樓 洛逆凜殺 的帖子

博叼牙你老.未-.-;
作者: 粒蓓;蛇淚;)    時間: 2010-11-13 11:04:05     標題: 回覆 14樓 -詩詩=]` 的帖子

算靚靚
          推    推
推推推推推推推推推推推推  
           推    推
         推      推
     推推  推推推推推
   推 推     推    推
推    推      推  推
       推   推推推推推
       推    推推推推
       推     推     推
       推     推推推推
     蓓,,,@v@ 推推推

作者: -詩詩=]`    時間: 2010-11-13 11:19:29

-CH.1{下}=D.

-----------------------------

詩 - 哇. ! 我發現原來遲大到喇. ! 衝喇PK >__<v.
到佐課室打埋預備鐘.
儀 - 詩BABII<3. !
詩 - 儀儀:$:$. 甘早既A0A.!
wing - 喂喂你班衰鬼吾好吾記得佐我阿\__/,,!
詩儀 - BABII緊系無吾記得喇-33-.
wing - 色做呢;p. e. 詩honey你既榮榮wo.
詩 - 咩野阿我嬲架\____/. (Q手
榮 - 甘遲架衰妹=33=. 我打完電話比你已經反佐泥N年x3x.
詩 - 點先系咪吾比甘遲先v3333v. 話完我傻又話我衰:@.
榮 - 吾系阿想錫淡你姐 (個嘴隊埋泥.
詩 - 哇.救命阿. t33333t. (跑走去隔離班.
儀 - 哎也也系到打情罵俏\__/.吾要得吾要得
wing - 你去搵你既健健喇HONEY<3.
儀 - 找屎阿wingb >___<v.
wing - 講中._.  撇先;p (去搵下詩.

{系3C班}
榮 - 搵到你喇仲想走A___A.!
詩 - 嗚.吾挽喇我吾想將我既初吻比佐個傻佬阿t___t.
榮 - 唉-__-.0N【詞語過濾】 你估我真系會走去錫你咩傻婆.!

{叮噹叮噹. 叮噹叮噹}<傳說中既鐘聲-_-V.
詩 - 大煲雞喇.! 我仲味做埋d功課阿陰公豬x0x.
       下次我會同你計反d數阿\__/.
        e. 彤彤*v*.
彤 - 阿,,詩詩=3=. 同佢挽得甘開心阿.
詩 - 吾好誤會阿:S 衰佬走喇系到望女.!
榮 - 我情願望你都吾會望d鐘無艷囉吾該. (指住彤
彤 - 咩阿..吾該你吾好手指指喇 (好吾鋸x___x.
詩 - 死佬仲指咩好撇喇wo\__/. (跑
詩岩岩好跑到班房而且老師味泥. 哈;
詩 - 呼. !不愧系神手詩. !
榮 - 你真系自誇得好緊要啵^__^. 勁阿
詩 - 系咪要同你講反聲多謝阿^_^.?
wing - 快d坐低喇. 老師好快泥喇詩
榮 - 啾. 味安排位置點坐阿c__cv.
健 - 喂 同我坐喇.我甘令仔都無人陪我坐囉x33x.
榮 - of course i can. (鞠躬.
詩 - 謙,,? (指住窗出面走廊既男仔壹名*0*.
wing - 阿謙??!. 詩你咪挽野喇謙轉佐學喇.
詩 - 吾系阿. 我真系見到佢行過架.!!; (眼濕濕
wing - 吾好甘喇我知你仲系忘記吾到. t3t
詩 - 點解你吾信我姐. (跑去廁所.
榮 - 做咩事阿.?
wing - 阿詩Q___Q.!  KAI榮你吾好理\__/,,.
榮 - 算囉嬲死你地~__~v.

-the end-.
究竟邊個系謙呢.?

plz c0m :'(

作者: -詩詩=]`    時間: 2010-11-13 11:20:53     標題: 回覆 15樓 洛逆凜殺 的帖子

想點阿令仔.x0x (汗
作者: -詩詩=]`    時間: 2010-11-13 11:22:06     標題: 回覆 16樓 c0ffEEava 的帖子

啡啡啡啡啡啡.:hug:
作者: -詩詩=]`    時間: 2010-11-13 11:23:21     標題: 回覆 17樓 粒蓓;蛇淚;) 的帖子

令蓓<3<3.
thz推唷:kiss2:
作者: 洛逆凜殺    時間: 2010-11-13 13:30:49

加個好友 來給帥哥擁抱吧 帥哥在這
作者: c0ffEEava    時間: 2010-11-13 13:32:22     標題: 回覆 22樓 洛逆凜殺 的帖子

食.屎-___-;
別搞我的女人:eeeee: :eeeee: :eeeee:
我會fk【詞語過濾】你的!
作者: -詩詩=]`    時間: 2010-11-13 13:36:00     標題: 回覆 22樓 洛逆凜殺 的帖子

who ar u.-__-
作者: -詩詩=]`    時間: 2010-11-13 13:36:33

佢系邊個阿?_?.
作者: -詩詩=]`    時間: 2010-11-13 13:38:59

無人睇我作既野既t33t.
作者: c0ffEEava    時間: 2010-11-13 13:44:15

佢系天寧個個葬牙-__-;
pk黎-.-
作者: .★﹑小唯×    時間: 2010-11-13 13:45:10

推:D 推:D 推:D 推:D 推:D 推:D 推:D 推:D 推:D
作者: 洛逆凜殺    時間: 2010-11-13 13:47:47

做乜話我pk:bigcry:
我pk你米仲pk
作者: 筱懧x3x    時間: 2010-11-13 13:49:55

:( :( :(
咩葬:(
唔識:(
推;;
好睇:)
作者: c0ffEEava    時間: 2010-11-13 13:52:19     標題: 回覆 29樓 洛逆凜殺 的帖子

咁你系牙嘛;;
我講事實!!
作者: -詩詩=]`    時間: 2010-11-13 13:56:02     標題: 回覆 27樓 c0ffEEava 的帖子

哦哦-口-.
作者: c0ffEEava    時間: 2010-11-13 13:58:57

詩詩baby(k)(k)(k)
作者: 帥小餅v3v    時間: 2010-11-13 13:59:26

原帖由 -詩詩=]` 於 2010-11-13 10:28 發表
您系唦唦x33x.? babii.

原來你唔知我係唦唦t3t`
作者: -詩詩=]`    時間: 2010-11-13 14:00:52     標題: 回覆 28樓 .★﹑小唯× 的帖子

謝推=).
作者: -詩詩=]`    時間: 2010-11-13 14:01:23     標題: 回覆 30樓 筱懧x3x 的帖子

*v*thz.
作者: -詩詩=]`    時間: 2010-11-13 14:02:04

啡啡honey吾嬲我喇t_t;? (k)
作者: -詩詩=]`    時間: 2010-11-13 14:03:46     標題: 回覆 34樓 帥小餅v3v 的帖子

我真系吾知架=33=.
作者: 帥小餅v3v    時間: 2010-11-13 14:04:53

t3t; 好h\/rt` 走lu`
作者: c0ffEEava    時間: 2010-11-13 14:11:55

我系蓓,詩,餅,檸,荳的夫君:loveliness: :loveliness:
作者: 筱懧x3x    時間: 2010-11-13 14:13:53

懧懧懧懧懧懧呀:'(
:'( :'(
作者: -詩詩=]`    時間: 2010-11-13 14:14:03     標題: 回覆 39樓 帥小餅v3v 的帖子

下. 吾系掛:bigcry:
babii s0r阿.
作者: c0ffEEava    時間: 2010-11-13 14:15:58

我系蓓,詩,餅,檸,荳的夫君:em800_16: :em800_16: :em800_16:
作者: 筱懧x3x    時間: 2010-11-13 14:16:54

懧懧懧懧懧懧呀:(
作者: -詩詩=]`    時間: 2010-11-13 14:18:48     標題: 回覆 40樓 c0ffEEava 的帖子

嘻嘻*33*. u ar my babii.
作者: 帥小餅v3v    時間: 2010-11-13 14:20:03

.\/. 哼哼哼哼哼`
作者: 筱懧x3x    時間: 2010-11-13 14:21:12

:( :(
懧懧呀 唔系檸:(

筱心寧呀:(
作者: c0ffEEava    時間: 2010-11-13 14:21:20

我系蓓,詩,餅,檸,荳的夫君我系蓓,詩,餅,檸,荳的夫君我系蓓,詩,餅,檸,荳的夫君我系蓓,詩,餅,檸,荳的夫君我系蓓,詩,餅,檸,荳的夫君我系蓓,詩,餅,檸,荳的夫君我系蓓,詩,餅,檸,荳的夫君我系蓓,詩,餅,檸,荳的夫君我系蓓,詩,餅,檸,荳的夫君我系蓓,詩,餅,檸,荳的夫君我系蓓,詩,餅,檸,荳的夫君我系蓓,詩,餅,檸,荳的夫君:em800_16: :em800_16: :em800_16: :em800_16: :em800_16:
作者: 筱懧x3x    時間: 2010-11-13 14:22:07

:heart: :heart: 老公:heart:
不過系懧:'(
作者: -詩詩=]`    時間: 2010-11-13 14:24:19

吾好嬲*vv*.唦唦你甘奈都五上既tvt.
作者: -詩詩=]`    時間: 2010-11-13 14:25:01

haha 個個都系我老婆<3.
作者: c0ffEEava    時間: 2010-11-13 14:31:16

(k)(k)(k)(k)(k)
:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
作者: -詩詩=]`    時間: 2010-11-13 14:35:21

我想出埋第2集添a_a.
作者: c0ffEEava    時間: 2010-11-13 14:42:46

出啦出啦;D
作者: -詩詩=]`    時間: 2010-11-13 15:05:58     標題: 回覆 54樓 c0ffEEava 的帖子

ys老婆<3.
作者: -詩詩=]`    時間: 2010-11-13 15:08:58

CH.2{上}=D.

詩 - 謙.. {系裙袋到拎佐條四葉草頸鍊出泥.}{喊}

上集話說詩見到謙.旦又話轉佐學W0邊個又系謙咩事呢.
就等我同你地講反系三年前,,戈陣詩仲得個11-12歲到.
同謙已經色佐兩三年<3.可惜,,
某 -  詩. 好開心色到你呢個傻妹阿<3.
詩 - 謙哥哥 你點解講到甘傷感阿?__?.
謙 - 謙哥哥第日就要離開你喇 要去個好遠好遠既地方阿<3.
詩 - 謙哥哥你吾好同我講你就快死阿Q__Q.?
謙 - 傻豬泥既-__-. 你睇我甘大隻就快死得架咩
詩 - 吾知阿不過我知你講下笑^_^. 你壹定吾會離開我架
謙 - 嗯 呢個我送比你喇
{謙系袋到拎佐個四葉草頸鍊掛系詩既頸到.}
詩 - 好令阿^_^. 好開心阿.__.v
謙 - 緊系令喇我親手整架W0.
詩 - 不過我開心在於有人送定情信物比我阿v333v.
謙 - err,,仲有壹封信想比你 {隻手連信放佐系身後
詩 - 咩泥架A33A. 拎泥喇. {搶走佐
謙 - 哇.! 詩.. 對吾住,,=[ {走了.

{信}.

詩.

四葉草頸鍊吾單止系我比你既定情信物
仲系我地離別之物
我希望你好好記住我;
講到離別 我真系好對吾住.
我應承過 吾會離開你 吾會忘記你.
我答應過你 將來會娶你反泥做我老婆
可惜 我要走喇
去壹個你完全吾知 好遠既地方.
我知道你壹定會嬲死我
但真系無得改變
你要記住我以往所教過你既道理
因為自從色佐你
你真系令我從黑暗找到光明
但你要應承我 你吾可以為佐我而傷心架.
嗯..我要走喇
但你要等我阿
我會反泥架,,
我會反泥守護你
直到永遠.

謙.

c0m;<

作者: c0ffEEava    時間: 2010-11-13 15:20:27

好感動,,,
bill眼淚:bigcry: :bigcry: :bigcry:
加油;
快d出下集;->
作者: 愛須芭利娜    時間: 2010-11-13 18:11:24

路過的小朋友.........
支持一一下你!~加油!~:cheer:
作者: -詩詩=]`    時間: 2010-11-13 18:39:24     標題: 回覆 57樓 c0ffEEava 的帖子

嗯嗯老婆=[;
我都覺得好慘. 我會作好下壹集架<3.
作者: -詩詩=]`    時間: 2010-11-13 18:40:20     標題: 回覆 58樓 愛須芭利娜 的帖子

謝路過的小朋友<3.
要多D泥睇阿.:kiss: xp
作者: 帥小餅v3v    時間: 2010-11-13 19:31:57

.\/.`   嗚
作者: -詩詩=]`    時間: 2010-11-13 21:36:39     標題: 回覆 61樓 帥小餅v3v 的帖子

唦唦<3.
壹系我泥南SER陪你挽阿;p.
作者: 筱懧x3x    時間: 2010-11-14 13:08:06

:'( 封信好感動;`
讚:)
作者: -詩詩=]`    時間: 2010-11-14 13:15:01

原帖由 筱懧x3x 於 2010-11-14 13:08 發表
:'( 封信好感動;`
讚:)

我就覺得有D誇張=33=. THZ讚;-).
作者: c0ffEEava    時間: 2010-11-14 13:15:35

出下集未??
好期待耶v3v;
作者: 筱懧x3x    時間: 2010-11-14 13:17:33     標題: 回覆 64樓 -詩詩=]` 的帖子

但我相信系呢個世界上;
某一個角落
會好似你個故事甘發生:)
作者: c0ffEEava    時間: 2010-11-14 13:19:52

其實系咪真人真事黎:$
作者: -詩詩=]`    時間: 2010-11-14 13:20:05

CH.2{下}=D.

上集講到詩睇完封信=].

詩 - 點解要離開我?. 點解要寫埋呢D無可能發生既野.!
{詩跑去謙屋企 可惜壹直無人開門}
{電話都打吾通 直到夜晚 有個人打過泥}
詩 - 喂..邊個阿.. {哭
某 - 你色我阿哥?
詩 - 咩阿,, 你系邊個阿t33t.
某 - 楊卓謙
詩 - 謙..謙. !?? 佢系邊到.! 我要搵佢阿
某 - 我阿哥過佐生喇 今日系條馬路搵到佢.. 我都好傷心
詩 - 過佐生?
某 - 病發
詩 - 點解佢要講大話?;
某 - 講大話?!.
詩 - {CUT線}

------------------------------
wing - 詩詩你系到嘛?.

詩 - 阿..咩事阿我知我睇錯野你吾洗仲泥話我. (咽泣
wing - 對吾住阿詩詩. 我信你我信你.
           出反泥喇.
詩 - 咩W0. 人地又無話仲中二佢.!
wing - 0KAY0KAY.! 我信你囉傻妹q0q.
詩 - 吾要囉同傻妹\___/.
{儀呢個時候入佐泥:-D.}
儀 - 仲傾咩阿老師泥佐N奈喇:S:S. 快D撇S喇!.
詩 - OMG. 我呢個良好學生點可以比個壞印象老師架.
       走先. x____xv.
wing - 咩阿你邊忽次良好學生阿x3x系都系我喇. (走
儀 - 唉,,好彩無事姐=33=.
彤壹直系個廁格到偷聽到A__A.
彤 - 鳴既大佬x0x?.

作者: c0ffEEava    時間: 2010-11-14 13:24:45

@v@
加油加油@v@
作者: -詩詩=]`    時間: 2010-11-14 13:37:36     標題: 回覆 65樓 c0ffEEava 的帖子

出佐喇baby<3.
作者: -詩詩=]`    時間: 2010-11-14 13:39:05

um. 5成真x).
有d自己+插&作.無理由成個經過講曬架碼系咪x33x.
作者: -詩詩=]`    時間: 2010-11-14 13:40:08     標題: 回覆 66樓 筱懧x3x 的帖子

嗯嗯. 我都相信^^
作者: c0ffEEava    時間: 2010-11-14 13:41:00

加加油油;););)
(k)(k)(k)(k)(k)
作者: -詩詩=]`    時間: 2010-11-14 13:41:57     標題: 回覆 73樓 c0ffEEava 的帖子

嗯嗯 壹定會^0^.
作者: c0ffEEava    時間: 2010-11-14 13:58:42

詩詩baby<3
加加加油油<3
作者: 洛逆凜殺    時間: 2010-11-14 16:15:20

那麼好看的故事
很期待下一集

作者: -詩詩=]`    時間: 2010-11-14 17:46:21

原帖由 洛逆凜殺 於 2010-11-14 16:15 發表
那麼好看的故事
很期待下一集

感謝你懂得欣賞此故事=). 要好好支持阿.
作者: 帥小餅v3v    時間: 2010-11-14 19:20:32

絲絲babe;
陪我玩南ser拉(k
作者: -詩詩=]`    時間: 2010-11-14 19:55:08     標題: 回覆 78樓 帥小餅v3v 的帖子

好阿好阿^_^;
我系詩阿t0t.
作者: 帥小餅v3v    時間: 2010-11-14 20:00:14

絲絲好聽a0a`
開ac(k
作者: -詩詩=]`    時間: 2010-11-14 22:04:03     標題: 回覆 80樓 帥小餅v3v 的帖子

我已經有個ac喇*v*;
叫做'詩詩babixp'238190*33*.
你id系咩阿babii:d.
作者: c0ffEEava    時間: 2010-11-14 23:14:08

ya~~~
詩詩又媾女了~~~~
作者: 帥小餅v3v    時間: 2010-11-15 17:58:17

原帖由 -詩詩=]` 於 2010-11-14 22:04 發表
我已經有個ac喇*v*;
叫做'詩詩babixp'238190*33*.
你id系咩阿babii:d.

我地偶然遇上了 :em800_38:
所以不用給了:em800_38: ;
作者: -詩詩=]`    時間: 2010-11-15 17:59:52     標題: 回覆 82樓 c0ffEEava 的帖子

魚t0t. 人地邊有溝姐t0t.
本人好專心對你架~_~.!
作者: -詩詩=]`    時間: 2010-11-15 18:03:38

e家又出下壹集喇比cm阿*vv*.
作者: -詩詩=]`    時間: 2010-11-15 18:04:46

CH.3{上.}

{小息.}
彤 - 鳴.榮 你地同我企系到
榮 - 點阿鍾無艷<3.
鳴 - 點阿?.
彤 - 收皮喇鍾你條毛. 我原先林住爆D料比你聽. 但e家都吾知講吾講好;-)
鳴 - 你就真系好有料W0. 甘快阿^_^.
       比你做埋偵探好無.
榮 - 偵探岩佢個屁^_^.?
彤 - 喂 X梓鳴.! 你比下面好W0自少我都做過你條女喇.
       想吾想聽關於XX詩既事阿.我林榮你好有興趣喇;D
榮 - 哇. 甘我又想知W0. 有屁就快D放喇
鳴 - 詩?. 榮你個工人^_^?.
榮 - 我都想^_^.
彤 - 鳴你阿哥原來系3年前已經色詩.
       仲好次壹齊過. 可惜你知你阿哥戈陣..
榮 - 咩話=_=. 喂 鳴 好勁系W0你阿哥.
鳴 - 真系.? 8婆你吾好呃我W0.
彤 - 吾信咪吾好信囉. 不過我要錢
鳴 - 小喇叭 原來為佐錢 {拎佐3舊比佢之後走Q佐.
鳴 - 喂.行
行 - 點阿大佬^_^.
鳴 - 幫我查下3年我阿哥單野. 仲有詩
行 - 你大佬戈陣應該無女朋友架?.
鳴 - 我點知姐所以咪叫你查囉~_~.
       行. 系咪兄弟先?
行 - 吾洗答喇我^_^.
鳴 - 幫我查下呢件事. 但系吾可以比任何人知道
行 - 本少辦事 你同我定喇.^_<
鳴 - 妖你. 咪借D意掂我-,-!
行 - 夠薑嗌非禮囉^.<
鳴 - 中9你架. ~_~
行 - 撇先;D.

-THE END-

作者: 帥小餅v3v    時間: 2010-11-15 18:17:14

衰人絲絲唔回我cm\33/;
作者: 帥小餅v3v    時間: 2010-11-15 18:17:45

哼; 重唔搶左你個一*v*
作者: -詩詩=]`    時間: 2010-11-15 18:57:42     標題: 回覆 87樓 帥小餅v3v 的帖子

好好; 我回返*33*.
緣分.:$
作者: c0ffEEava    時間: 2010-11-15 21:41:51

詩詩詩詩詩(k).
愛你愛你愛你:$
作者: -詩詩=]`    時間: 2010-11-15 22:04:07     標題: 回覆 90樓 c0ffEEava 的帖子

我都緊愛你.:kiss:
我打文系咪好悶阿無人睇既好次t33t.
作者: -詩詩=]`    時間: 2010-11-15 22:31:09

CH.3{下}=D.

上集講到鳴搵阿行幫佢查詩同阿哥既野.
旦鳴系吾色詩. 呢PO點算呢*33*.

{英文堂.}
MISS CHAN - GOOD MORNING EVERYBODY.
ALL Students - good morning miz chan.
miss chan - oh. 大家既eng好佐好多w0;]
健 - 老師吾洗講喇下話 有我個令仔系到啵<3.
詩 - 哇. 好好笑阿恭喜你終於引笑到我喇^0^;
健 - 忽腰想我打你PATPATx____x.?
儀 - 你個衰鬼咸濕到你*3*.
榮 - 咪就系~_~. 收斂下d喇
wing 詩 - 哈.
健 - 好衰架你地/___\. {把聲勁尖}
miss chan - 你班友仔講完味阿等緊你地:D.
榮 - S0R老師繼續喇=D.
miss chan - 好喇. 呢堂我地會做分組活動;D.
                 你地要兩個人壹組 之後六個人壹組.
健 - 好喇.詩同wing 儀同XYZ. 我同榮榮你喇~_~.
榮 - 哇.點解變佐你泥分架 仲有 點解要我同你壹組-.-
       仲要嗌埋我做榮榮甘比面阿^_^.'
健 - 點知你同佐儀/wing佢地壹齊會發生咩事架\__/.!
榮 - OMG. 你覺得我系咩?.
健 - 淫魔囉+33+.`
榮 - 0KAY 甘你吾好過泥同我1齊喇
       我都驚自己控制吾到囉BABY^_^.
健 - 耶. >__< {交叉對手放系胸前}
榮 - 甘我搵第二個喇^_^;
健 - 最好喇~_~. 壹間比你強姦佐我仲洗做人:@.
榮 - 收皮喇=33=. 強姦你同死有咩分別?.
詩 - 喂. 搞笑完味阿打爆你地個頭阿拿x333x.
健 - 驚驚阿wingwing儀儀救我/0\.
wing - 你個變態佬彈開喇~_~.
儀 - 哈哈. 健哥洗人救你?_?.
健 - 衰人泥架你地. 哼>_<.
詩 - 咪挽喇快D照健既分法分喇v0v.
榮 - 耶t0t. 真系要甘絕t333t.
健 - 都話我贏硬架喇-33-. 過泥喇乖寶寶^_^.
榮 - 老師. 我想去WC阿~_~.
miss chan - english please.
榮 - may i go to toilet please t0t.
miss chan - 0kay.
榮 - 拜拜喇健寶寶^_^. {撇.}
健 - 魚. 甘曳架:@
詩 - 哈. 同你既儀1齊喇:D.
健 - 都吾錯^0^; BBv333v.
儀 - 哇. 救命阿阿媽=_=. {撇.}
此時此刻詩同wing都o佐~_~.
健 - 魚. 我甘令仔都同我撇曬t0t. 吾彩你地喇\___/.
詩 - 哈.

詩 -
嗯. 朋友真系解到千苦愁.
吾珍惜就吾會再有呢班好朋友架喇;>

wing -
究竟系我0N9.壹廂情願定點.

健 -
我特登為佐大家笑.而付出不需回報的代價.
我很好..

榮 -
我真系中二佐佢..

儀 -
佢明明系中二wing..

鳴 -
究竟邊個系詩呢.

-THE END-
\__/; 無C0M既\____/.
作者: sam629hk    時間: 2010-11-16 01:19:10

路過:yip: 留左了
作者: -詩詩=]`    時間: 2010-11-16 19:08:46     標題: 回覆 93樓 sam629hk 的帖子

嬲你囉甘遲.:D
作者: sam629hk    時間: 2010-11-16 22:33:27     標題: 回覆 94樓 -詩詩=]` 的帖子

我錯啦:bigcry: 唔好嬲
作者: 筱懧x3x    時間: 2010-11-17 16:53:30

幫你推推......

啜啜啜<33`:em800_16:
作者: -詩詩=]`    時間: 2010-11-21 13:26:51     標題: 回覆 95樓 sam629hk 的帖子

哈哈; 講下笑姐點會嬲.
作者: -詩詩=]`    時間: 2010-11-21 13:28:39     標題: 回覆 96樓 筱懧x3x 的帖子

10分感謝:$ :$ .
:kiss: 錫反您.
作者: -詩詩=]`    時間: 2010-11-21 13:29:23

要遲d先post到文阿屋企電腦壞佐t0tv.
作者: 銘=]    時間: 2010-11-22 01:21:19

小颯到此一遊

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2