AGAMES 討論區

標題: 唉~今日發生左d事... [打印本頁]

作者: 武鬥之神    時間: 2008-6-25 00:54:57     標題: 唉~今日發生左d事...

今日4點幾陪a,b2個人出大陸剪髮...

6點幾番緊去戈陣,就走左3個人出來,問我地係未濠江既.之後就話我地有個人好似琴日拎左佢地呀大既

野既人,要我地去比佢地認人,我都say左no架la,戈3個人話去kfc坐低慢慢講,b就一口應承左,我同a無奈

跟住去la,去左佢地又話佢地呀吾係到,要我地去佢呀大到,因為kfc d座位係1台4個位既,2個比佢地坐

左,2個比a,b坐左,so我好多野都聽吾到,之後又吾g邊個去左,我未要跟住去lo,點g要坐車去前山佢地仲

有個人話我好多野講(可能feel左我覺得吾多掂),,唉~都到左咁既地步,既來之.則安之,未上左車lo,坐左

15分鐘就到左la,佢地話佢地呀大要佢地上去,要我地比晒d野佢,怕我地走左,叫我地比晒d野佢(我話冇

錢就得左...),a,b比晒d錢同手機佢地,佢地話用一個銀包裝住好d,就用左b既銀包,b既身份証,回鄉証都擺

左銀包到,又話有架黃色既貨車來,之後佢地走左,等左n奈都冇,跟住就報左警

b係冇左最多,佢部手機都幾千,銀包有百幾la(好彩佢借左d錢比佢呀哥,吾係就...)

a就冇左6,70到la

我就一毛都少到:lol

我e+都好嬲,b e+因為太夜番吾到去(冇左個証可以寫証明番去,不過收左工就吾得),佢整番d証又要幾

千,唉~

大家要小心d呀,有咩事就要講出來,吾好學我,吾敢講,so a,b都... 唉~
作者: godzilla    時間: 2008-6-25 12:37:42

:o 有無報警呀?
作者: 吹水仔    時間: 2008-6-25 12:43:40     標題: 回復 2# 的帖子

a,b比晒d錢同手機佢地,佢地話用一個銀包裝住好d,就用左b既銀包,b既身份証,回鄉証都擺

左銀包到,又話有架黃色既貨車來,之後佢地走左,等左n奈都冇,跟住就報左警

有報呀0_0
作者: godzilla    時間: 2008-6-25 12:50:33

原帖由 吹水仔 於 2008-6-25 12:43 發表
a,b比晒d錢同手機佢地,佢地話用一個銀包裝住好d,就用左b既銀包,b既身份証,回鄉証都擺

有報呀0_0 ...

:lol 因為d字好亂,一時間看不見報了警添,sorry。

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2