AGAMES 討論區

標題: 玩家同板主既吹水區 [打印本頁]

作者: z樂    時間: 2008-6-19 10:26:39     標題: 玩家同板主既吹水區

我想同g字頭講下野

g字頭玩童話個時好多$??  g字頭會唔會玩曙光  玩又會做咩  做戰定咩  定係去賺$??
作者: godzilla    時間: 2008-6-19 11:07:34

原帖由 z樂 於 2008-6-19 10:26 發表
我想同g字頭講下野

g字頭玩童話個時好多$??  g字頭會唔會玩曙光  玩又會做咩  做戰定咩  定係去賺$??

^^ 玩童話試過多game錢。
應該不會再玩其他online game,因為我實在很忙,沒時間再去兼顧多個game了。
你是學生嗎?暑假打算做咩呢?成個暑假都用來打機嗎?
作者: 熊貓大王    時間: 2008-6-19 11:17:41

原帖由 z樂 於 2008-6-19 10:26 發表
我想同g字頭講下野

哥師拉....童話用的$$爆多...
作者: godzilla    時間: 2008-6-19 11:19:25

原帖由 熊貓大王 於 2008-6-19 11:17 發表

我沒有請你做代言人,地球人的事你又懂?
作者: lamxdxd    時間: 2008-6-19 12:24:09

原帖由 godzilla 於 2008-6-19 11:19 發表

可能佢係混血兒..= =
地球人+火星人既血統=口=
作者: z樂    時間: 2008-6-19 13:01:43

g字頭  聽講打團戰有$   試下玩曙光啦  幾好玩嫁   抽d時間玩下><

我是學生呀我都唔知做咩  有時打下機  出街玩下  亂咁玩  總知都係1個字  玩  呵呵~^^
作者: 熊貓大王    時間: 2008-6-19 13:39:07

原帖由 godzilla 於 2008-6-19 11:19 發表

只不過是回下呃(?) ^^
作者: godzilla    時間: 2008-6-19 13:53:10

原帖由 z樂 於 2008-6-19 13:01 發表
g字頭  聽講打團戰有$   試下玩曙光啦  幾好玩嫁   抽d時間玩下><

我是學生呀我都唔知做咩  有時打下機  出街玩下  亂咁玩  總知都係1個字  玩  呵呵~^^

^^ 我真係抽唔倒時間喇,謝謝你的推介。

學生最重要唔係讀書咩,你咁快就得個玩字喇,幾時先玩到老呀。哈哈
作者: godzilla    時間: 2008-6-19 13:54:20

原帖由 lamxdxd 於 2008-6-19 12:24 發表

可能佢係混血兒..= =
地球人+火星人既血統=口=

我諗沒有地球人血統,可能火星+另一個星機會大d。;P
作者: z樂    時間: 2008-6-19 16:28:20

雙開玩  唔得咩= =??

讀書太悶了    我都唔知幾時玩到老= =  到大過  出去搵工   邊做邊玩  玩玩下  就到老= =
作者: godzilla    時間: 2008-6-19 16:53:30

原帖由 z樂 於 2008-6-19 16:28 發表
雙開玩  唔得咩= =??

讀書太悶了    我都唔知幾時玩到老= =  到大過  出去搵工   邊做邊玩  玩玩下  就到老= =

基本我童話已經不是常開,而且我同時做緊幾個討論區版主,淨係版務已經很忙,
家中寵物又多,每天真的時間不多了。
作者: jacky喵~w~    時間: 2008-6-19 17:09:04

哥太超勁....串人一流....
我個暑假我會拎5分1尼去旅行~
5分1用尼讀書用暑期作業~
5分2用尼打機~其他時間就用尼食飯all屎睇電視~....(上述時間唔包訓教,一日有12~15個鐘左右~)

作者: S!U楓    時間: 2008-6-19 17:12:16

原帖由 熊貓大王 於 2008-6-19 11:17 發表

天才佢係一個唔洗理會既人...牙媽都唔采佢=w+
作者: z樂    時間: 2008-6-19 17:49:20

原來童話你都好小on  de板個d  唔洗咁快睇1次都得啦
作者: godzilla    時間: 2008-6-19 17:52:13

原帖由 z樂 於 2008-6-19 17:49 發表
原來童話你都好小on  de板個d  唔洗咁快睇1次都得啦

最主要係我餵寵物和執佢地D大小二便已經忙死。
作者: z樂    時間: 2008-6-19 17:54:34

g字頭好多寵??  咁多做咩= =
作者: godzilla    時間: 2008-6-19 18:06:07

原帖由 z樂 於 2008-6-19 17:54 發表
g字頭好多寵??  咁多做咩= =

兩缸魚,一缸蝦,5隻陸龜類,三隻澤龜類,一隻角蛙,五隻寄居蟹,兩隻狗,
養咁多可能係家人見我好得閒,哈哈
作者: z樂    時間: 2008-6-19 18:36:31

哇...咁鬼多= =    板主有msn嗎  加我msn:liushing123@hotmail.com
作者: godzilla    時間: 2008-6-19 18:52:20

原帖由 z樂 於 2008-6-19 18:36 發表
哇...咁鬼多= =    板主有msn嗎  加我msn:liushing123@hotmail.com

^^ 你覺得我咁忙還有時間和你傾MSN嗎;P
作者: 俠客    時間: 2008-6-19 18:58:24

如果超版5得閒上agames咁點﹖
咁多寵= =超版好勁:funk: ,我養一隻狗都抽5到咁多時間
作者: z樂    時間: 2008-6-19 18:58:57

旦係你都可以睇e個板波   傾陣應該冇問題既  快d加啦><
作者: godzilla    時間: 2008-6-19 19:00:25

原帖由 俠客 於 2008-6-19 18:58 發表
如果超版5得閒上agames咁點﹖
咁多寵= =超版好勁:funk: ,我養一隻狗都抽5到咁多時間

^^  AGAMES有好多個超版的,如果我唔得閒入,我會話比管理員知的,
等佢自己睇番個討論區囉;P
作者: z樂    時間: 2008-6-19 19:03:02

認同  大把板主啦= =  唔係咪佢地公cd人自己睇番
作者: godzilla    時間: 2008-6-19 19:04:26

原帖由 z樂 於 2008-6-19 18:58 發表
旦係你都可以睇e個板波   傾陣應該冇問題既  快d加啦>

^^ 有咩這裡傾咪得囉,點解要MSN先傾得呢?;P
作者: z樂    時間: 2008-6-19 19:06:17

有好多野 e到唔方便講

係波  板主講野好以成舊木咁既= =  冇d反應咁
作者: 俠客    時間: 2008-6-19 19:07:24

難道liu你想同超版......................................;P
作者: z樂    時間: 2008-6-19 19:08:09

你死開d啦= =   覺得佢好神秘  想知下知= =
作者: godzilla    時間: 2008-6-19 19:08:49

原帖由 z樂 於 2008-6-19 19:06 發表
有好多野 e到唔方便講

係波  板主講野好以成舊木咁既= =  冇d反應咁

要D咩反應呢小朋友?

有咩唔方便講呢?我同你又唔熟,應該無私人野可以傾啦,
講版內的這裡傾就可以啦。
作者: godzilla    時間: 2008-6-19 19:09:48

原帖由 z樂 於 2008-6-19 19:08 發表
你死開d啦= =   覺得佢好神秘  想知下知= =

有咩咁神秘,地球人一個囉。
你平時少去吹水廣場嗟,我唔神秘嫁播。
作者: z樂    時間: 2008-6-19 19:09:59

板主好可怕= =

冇咩野  都係覺得你好神秘姐
作者: 俠客    時間: 2008-6-19 19:10:08

哈哈= =
童言無忌,超版、liu5好見怪
作者: godzilla    時間: 2008-6-19 19:10:43

原帖由 z樂 於 2008-6-19 19:09 發表
板主好可怕= =

冇咩野  都係覺得你好神秘姐

^^ 你有咩想知呢?
作者: z樂    時間: 2008-6-19 19:17:46

想知你係童話點  童話幾lv  身家幾多
作者: godzilla    時間: 2008-6-19 19:24:44

原帖由 z樂 於 2008-6-19 19:17 發表
想知你係童話點  童話幾lv  身家幾多

最高峰時有幾億囉,但賣左LU,所有職都有,全部過左9X LV,無再升喇。
作者: z樂    時間: 2008-6-19 19:28:27

咁高勁咩  聽講好以魔c最勁  爆怪好勁  好星  劍士爆擊勁  聽講係  

係波  打團戰係咪有$嫁
作者: godzilla    時間: 2008-6-19 19:33:17

原帖由 z樂 於 2008-6-19 19:28 發表
咁高勁咩  聽講好以魔c最勁  爆怪好勁  好星  劍士爆擊勁  聽講係  

係波  打團戰係咪有$嫁

童話打野無錢,有聲望或者分換野。
作者: z樂    時間: 2008-6-19 19:43:52

唔係波  你個d好以唔係叫團戰    好以有$個波  唔係咩??
作者: godzilla    時間: 2008-6-19 22:14:30

原帖由 z樂 於 2008-6-19 19:43 發表
唔係波  你個d好以唔係叫團戰    好以有$個波  唔係咩??

不是,平時打獸都會有寶掉和有少少GAME錢。
我們的GAME錢是靠做工作技能,或生產技能和賣物品得來的。

你又唔係玩童話,問咁多做咩呢,想玩就入童話版問啦,話到此為止。
作者: 大門    時間: 2008-6-19 23:15:40

原來呢度有個post可以同版主直接對話^^呵呵~~
兩位版主你地好呀^^小弟新加入嫁咋=0=請多多指教^^
可惜我唔鐘意練功...打怪又超水皮=0=再加上..
得果30LV..毫無用處...唔好見怪^^THX:loveliness:
作者: 幻乂影    時間: 2008-6-19 23:17:49

原帖由 大門 於 2008-6-19 23:15 發表
原來呢度有個post可以同版主直接對話^^呵呵~~
兩位版主你地好呀^^小弟新加入嫁咋=0=請多多指教^^
可惜我唔鐘意練功...打怪又超水皮=0=再加上..
得果30LV..毫無用處...唔好見怪^^THX:loveliness: ...

門哥你叫人帶你兩三日爆到60都唔成問題啦=3=
作者: 大門    時間: 2008-6-19 23:24:52

原帖由 幻乂影 於 19-6-2008 23:17 發表

門哥你叫人帶你兩三日爆到60都唔成問題啦=3=

幻影大爺=0=我出唔起錢請人=0=最近好窮:'(
作者: *緋雪夜*    時間: 2008-6-19 23:29:43

哥斯拉..以前同話睡美人ser第一好野人...
陳經係巴城放左好多七系寵出黎等人參觀..有我最鐘意ga卡拉龍..=0=
擺攤位置通常係金大傳左少少個斜路位=0=老公刀狂~金毛獅皇
作者: 熊貓大王    時間: 2008-6-20 00:14:14

果時玩玩國ser唔識哥師拉@@原來哥師拉咁勁@@
作者: godzilla    時間: 2008-6-20 07:49:17

原帖由 *緋雪夜* 於 2008-6-19 23:29 發表
陳經係巴城放左好多七系寵出黎等人參觀..有我最鐘意ga卡拉龍..=0=
擺攤位置通常係金大傳左少少個斜路位=0=老公刀狂~金毛獅皇 ...

:funk:  你係私家偵探?
作者: 熊貓大王    時間: 2008-6-20 08:12:52

原帖由 *緋雪夜* 於 2008-6-19 23:29 發表
擺攤位置通常係金大傳左少少個斜路位=0=老公刀狂~金毛獅皇 ...

7系卡拉咁貴都有!
作者: *緋雪夜*    時間: 2008-6-20 16:27:49

原帖由 godzilla 於 2008-6-20 07:49 發表

:funk:  你係私家偵探?

我前都玩童話玩左好耐,仲試過係你童周搞個d pk賽度嬴左拎左d獎金;P
你仲係2xxxfun版主tim=_=網聚短片右見過曬你d 樣=_="
想唔知都幾難喇
作者: godzilla    時間: 2008-6-20 16:36:35

原帖由 *緋雪夜* 於 2008-6-20 16:27 發表

我前都玩童話玩左好耐,仲試過係你童周搞個d pk賽度嬴左拎左d獎金;P
你仲係2xxxfun版主tim=_=網聚短片右見過曬你d 樣=_="
想唔知都幾難喇

原來係咁;P
作者: lamxdxd    時間: 2008-6-20 16:40:44

原帖由 *緋雪夜* 於 2008-6-20 16:27 發表

想唔知都幾難喇

但係你點樣知果個就係哥斯拉=口="
作者: godzilla    時間: 2008-6-20 16:41:36

原帖由 lamxdxd 於 2008-6-20 16:40 發表

但係你點樣知果個就係哥斯拉=口="

;P 無咩幾多個老人家去,所以佢咪知囉。
作者: lamxdxd    時間: 2008-6-20 16:42:33

原帖由 godzilla 於 2008-6-20 16:41 發表

;P 無咩幾多個老人家去,所以佢咪知囉。

哦= ="""
咁都幾容易認下
作者: godzilla    時間: 2008-6-20 16:43:18

原帖由 lamxdxd 於 2008-6-20 16:42 發表

哦= ="""
咁都幾容易認下

:lol 係呀,真係幾易認:lol
作者: 幻乂影    時間: 2008-6-20 16:49:56

原帖由 大門 於 2008-6-19 23:24 發表

幻影大爺=0=我出唔起錢請人=0=最近好窮:'(

獅子開大口...夜血有大門-0-
你米玩我啦:loveliness:
本少爺最近得返幾百m
你d曙光$分分鐘多過李嘉誠現銀:L
作者: godzilla    時間: 2008-6-20 16:52:48

原帖由 幻乂影 於 2008-6-20 16:49 發表

本少爺最近得返幾百m

:L 咁利害?李生有千幾億嫁播:o
作者: ASZ    時間: 2008-6-20 18:08:11

原帖由 godzilla 於 2008-6-20 16:52 發表

:L 咁利害?李生有千幾億嫁播:o

400億美金..............
大門真係有可能有過億身家:L
作者: z樂    時間: 2008-6-20 18:13:16

原帖由 幻乂影 於 2008-6-20 16:49 發表

本少爺最近得返幾百m

用下腦  如果多過李嘉誠現銀  會影響曙光經濟平衡  到時gm會封ac嫁= =  用下個腦

姐係好以  收曬全曙光既飛行  等等= =
作者: 大門    時間: 2008-6-21 03:12:27

請大家...唔好評論我既身家啦:'( 我真係好窮嫁咋><
不如我地..講下關於兩位版主既事啦^^我新黎好多都唔熟:L
不過我以前玩果隻game就真係..比官網裝左個陷阱><
擺明陰我><無拉拉俾官網莫需有鎖左12憶><:'( 好慘呀:'(
作者: z樂    時間: 2008-6-21 20:47:02

咁對門門都有嫁><  封住到門  d人點入去><
作者: 熊貓大王    時間: 2008-6-22 00:44:36

e家重有無童話網眾短片@@
作者: 大門    時間: 2008-6-25 18:36:49

原帖由 z樂 於 21-6-2008 20:47 發表
咁對門門都有嫁><  封住到門  d人點入去>

LIUKIT..因為而家D人鐘意走後門:L
作者: z樂    時間: 2008-6-26 08:31:49

哦  不過後門到時都可以好大  xDD
作者: 熊貓大王    時間: 2008-6-26 09:04:40

你們在討論什麼...不太懂(手指點點)

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2