AGAMES 討論區

標題: 我想問如果..我想改英文名.. [打印本頁]

作者: Winkie    時間: 2008-6-18 14:16:18     標題: 我想問如果..我想改英文名..

我想問如果..我想改英文名..
改一個點的好?
!1!~系一個我最鍾意的名~但我班有人花名系個英文名的中文
@2@~系一個我第二鍾意的名~冇人用
#3#~我不太鍾意~但冇人用
邊個好丫??
作者: sofia819    時間: 2008-6-18 14:22:05

我覺得呢
你自已揀啦
講完廢話lu~
作者: lamxdxd    時間: 2008-6-18 14:57:35

我想問呢...........................
你係咪做所有野都要人地幫你決定呢??
今日成幾個不速之客ADD我MSN..
都係你爆我個MSN比佢地聽架WO
呢加又淆?
作者: 幻乂影    時間: 2008-6-18 15:50:16

原帖由 lamxdxd 於 2008-6-18 14:57 發表
我想問呢...........................
你係咪做所有野都要人地幫你決定呢??
今日成幾個不速之客ADD我MSN..
都係你爆我個MSN比佢地聽架WO
呢加又淆?

江南四大淫俠其三?a_a...
樓主莫非係小淫蟲周伯通!?淆底獸
作者: ASZ    時間: 2008-6-18 16:01:03

原帖由 幻乂影 於 2008-6-18 15:50 發表

江南四大淫俠其三?a_a...
樓主莫非係小淫蟲周伯通!?淆底獸

四大淫俠係東南西北,冇小淫蟲= =
我就係東淫= =
作者: Winkie    時間: 2008-6-19 16:39:06     標題: 回復 3# 的帖子

咩事丫你..
都同你講左la..我只講左比兩個人..邊有三個丫..
你聾?
我有好多選擇..唔知邊個好姐...又.........................
唉...................你真系丫...............返到學校你米向我講粗口丫..
警告你~~
作者: Winkie    時間: 2008-6-19 16:39:46     標題: 回復 4# 的帖子

我唔系丫...................................................:'(
作者: Winkie    時間: 2008-6-19 16:40:40     標題: 回復 5# 的帖子

你系= =.........
米玩la..
:L

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2