AGAMES 討論區

標題: 冇心情繼續玩曙光了~ [打印本頁]

作者: lamxdxd    時間: 2008-6-16 21:20:48     標題: 冇心情繼續玩曙光了~

自從比某某煩完之後...一直都再冇心機玩落去
錯....係自從70左之後...都5想再玩
升左70之後.....發覺5開心既日子仲多左
叫親我既大多數都係帶升...
而且最傷到我既就係升左70之後第1句比人叫「死仔」...之後仲要我帶佢升
當時我都已經5想玩...咁比人叫法...有晒名比佢叫..都仲要叫「死仔」,真係冇野好講
之後到左今時今日...又遇到某某...仲要係5知邊度拎到我msn,+左我
之後日日都煩住晒..初時我都仲可以忍受落去...但係......時間耐左..我真係冇辦法可以忍到佢咁樣煩我
直到我係某壇度開帖嘈佢..佢先肯收聲..我封埋佢msn
雖然係靜晒.......但係我已經冇心情再玩落去了
自從比個hg煩完之後..一件一件5開心既事都係個腦海度浮現
再+上.....之前升左70之後狂比人叫帶升...令我對升lv既目的全部改觀晒
開頭我以為升lv係用黎著升勁裝,用下勁武,用下新技,周圍去玩下,打下王
但係e+...我只覺得升lv係用黎為左帶人升..可能我已經比所有野影響晒
回想返我由玩曙光到e+...開心既日子.....真係小之有小...真係連20次都5知有冇添
最開心ge時候...只有同小緣,月使3個人一齊組升ge果段時間...仲有自己一個去牛城玩果一日
之後就係同鬼鬼,丹丹,愛愛,星星佢地組果d時間...
有時我真係5明點解人地打機可以咁開心..我就5可以.....
真係超5明白..............
自己鍾意係曙光影相..都比人話..我真係無話可說!
自己既興趣...都比人話...唉.......e個到底係乜野世界黎....自己有自己鍾意做既野都比人話...灰!
到左e+...我已經到提5起起勁再玩+升落去...
曙光有好似某某咁既人......我玩落去都係冇咩用...只會令佢更加鍾意煩我
對唔住所有夜血團友,對唔住妖狼,對唔住一手爆影,對唔住同我係曠寂一齊升ge人,對唔住so大大,第一手恥樂,第一手淫kit,對唔住犬女玲玲
對唔住月使,對唔住吹水仔,對唔住幻影,對唔住楓版大...e次可能係我最後一次幫你去影活動相了~
特別係對唔住同我係寂一齊升果d..我可能唔可以再同你地一齊升了,仲有so大大..我5可以等到你地返黎
想我走 / 憎我果d........你地都應該開心了
p.s暫時仲未決定到玩5玩好......
作者: lamxdxd    時間: 2008-6-16 23:36:11

原帖由 夜牡丹 於 2008-6-16 23:30 發表
LAMLAM唔好咁啦。。。
升LV唔使理周圍既人咖!
玩左咁耐,宜家唔玩,你唔覺得好可惜咩?
你都一定放過好多心機,時間,金錢,精神落去!!
你也曾深愛過,你可以就咁放棄?
你都識得講啦,同我地組好開心
我地幾個一定會支持你咖,你唔會自己一個面對!你 ...

本來都覺....但係因為某d人既所作所為...已經令到我改觀了
心機+時間+錢+精神.....心機都有幾多下,時間都ok多,錢..都係千幾蚊,精神..同時間差5多
曙光有呢d咁既人係度..放棄都冇所謂
其實唔玩果個唔應該係我
應該係hg+hg999!
呢加完全5想再見到佢
佢點樣同我道歉我都唔會受
除非佢唔玩..咁我咪受
我就係d咁既人.....
作者: 斷情    時間: 2008-6-16 23:36:26

更係玩落去LA 除左幫1用5到之後先諗玩5玩
XD 其實你都可以好開心+.....個D人成日叫人帶UP真係好煩=___=""
帶人5係義務+........間5中吹水中講一兩句未算LAW  成日煩住人都5會帶你+LA
仲記得個時我地3個係奇地個時有講有笑...天真地一齊向住70LV GE目標  進發 盡管我地已經達到
但我地仲有一個目標就係一齊UP LV AR
5想UP LV 未上塔玩陣....或者去PK場玩下LAW  等心情好返先再UP^^
5通XD你因為那些小人而離開我地E一班好友??
同埋你影相佢地話你D咩AR??
作者: lamxdxd    時間: 2008-6-16 23:51:48

原帖由 斷情 於 2008-6-16 23:36 發表
更係玩落去LA 除左x 1用5到之後先諗玩5玩
XD 其實你都可以好開心+.....個D人成日叫人帶UP真係好煩=___=""
帶人5係義務+........間5中吹水中講一兩句未算LAW  成日煩住人都5會帶你+LA
仲記得個時我地3個係奇地個時有講有笑...天真地一齊向住70LV GE目標  進發 盡管我地已經達到
但我地仲有一個目標就係一齊UP LV AR
5想UP LV 未上塔玩陣....或者去PK場玩下LAW  等心情好返先再UP^^
5通XD你因為那些小人而離開我地E一班好友??
同埋你影相佢地話你D咩AR??

5好講x 1= =...e+連下載x 2個壇都上5到= =
叫人帶升果幾條友...5知點解...淨係識得叫我帶..其他人就永遠都5識叫
3個人係奇地果時.....真係升幾耐都5會悶...雖然大家都已經升左70...
但係要3個人一齊升....唯一既地方就係風鳴....打風鳴..我至少要74
小緣就5知...不過..我到x 1用5到果時..都5知升左74未
上塔..打得多都悶..+上閻塔12-13層我係5夠打
風鳴密道..更+ 5洗講......
pk場....我完全5識pk
心情好返d..我諗只得個hg+hg999 5玩..先會好返d lo
事實上除左佢......仲有其他人都搞到我5想玩
我影相比人話...係得1個人話
佢今日密我...又提返起果日ge事..
佢話咩明知佢就快升..都仲5打...
之後又話5知咩3打2吸定2打3吸...
之後就講左句「影乜咁好影!!」
作者: 武鬥之神    時間: 2008-6-17 06:10:35

人地叫你帶姐,冇話叫你一定要帶佢架,仲有,比人叫死仔會有好左影響咩??又吾係問候你全家(我可能吾多識講野,吾好見怪)
作者: 俠客    時間: 2008-6-17 07:45:37

lam  lam乖,聽日訓醒入來自己刪左個post佢,當冇事發生過吧!!!
作者: 斷情    時間: 2008-6-17 09:35:47

樓上個位......你個句抄人.....對吧=﹏=
作者: 俠客    時間: 2008-6-17 09:40:53

哈哈= =
見超版講呢野,我咁岩諗起咪抄左佢
超版我一陣比版權$你
作者: lamxdxd    時間: 2008-6-17 10:52:48

原帖由 武鬥之神 於 2008-6-17 06:10 發表
人地叫你帶姐,冇話叫你一定要帶佢架,仲有,比人叫死仔會有好左影響咩??又吾係問候你全家(我可能吾多識講野,吾好見怪)

你係咪未死過係我手上?
比人叫死仔緊係好有影響
因為呢加唔係你比人叫死仔
死乜鬼野仔...幾fd都好都咪鬼咁叫
唔該你唔識我既就唔好係度亂講野
原帖由 俠客 於 2008-6-17 07:45 發表
lam  lam乖,聽日訓醒入來自己刪左個post佢,當冇事發生過吧!!!

=_________=
哥斯拉果句黎= =
5知佢睇到會點呢
原帖由 斷情 於 2008-6-17 09:35 發表
樓上個位......你個句抄人.....對吧=﹏=

係= =
佢係抄哥斯拉果句
原帖由 俠客 於 2008-6-17 09:40 發表
哈哈= =
超版我一陣比版權$你

等超版入黎處置你吧= =
作者: 天天戀﹏。    時間: 2008-6-17 10:56:09

你唔順邊個咪唔理邊個囉,不過lam人緣認真差,要改善下,你隻戰升左幾耐?唔玩就唔玩?電費都唔少啦,人地話下就唔玩?你當佢唱歌咪得囉,再唔順,關頻,係咁簡單,你係曙光有既朋友有幾多個?煩你既有幾多個?咪為一棵樹放棄成個樹林啦,自己諗真
作者: godzilla    時間: 2008-6-17 11:10:36

原帖由 俠客 於 2008-6-17 09:40 發表
哈哈= =
超版我一陣比版權$你

;P 唔該我是來收版權費的
作者: 天天戀﹏。    時間: 2008-6-17 11:13:51

我上次都用左你o個句,未比錢
作者: 癲櫻×﹏♀    時間: 2008-6-17 11:15:36

理d低能既做乜丫= =..
佢地唔識升lv咩==冇手牙
1密你..1煩你...1叫你帶 嘈佢咪係l0
依家唔係佢煩唔煩喇 到你嘈佢l0==我唔x信佢咁x唔知醜唔自動閃水]
睇通睇透d吧喇- -曙光不全然係好game呀
有d人 講野過份左 當佢玩咪係l0- -
玩左咁耐有乜野唔講得呢--何必為左呢家野搞到自己唔happy唔爽呢--
lamlam醒水應該明我想講乜的 - - 放低d吧- -just game
作者: 天天戀﹏。    時間: 2008-6-17 11:17:15

尻狗,d新手面皮成呎厚
作者: godzilla    時間: 2008-6-17 11:23:20

原帖由 天天戀﹏。 於 2008-6-17 11:13 發表
我上次都用左你o個句,未比錢

;P 咁就請自動自覺比版權費啦
作者: 幻乂影    時間: 2008-6-17 11:55:24

升lv為左帶人升?!
我覺得你既感受有更深層意義....畢竟人既心情係好複雜........
升lv...我有時都覺好無謂...玩game無啦啦升黎做乜...又哂時間.........
但係升升下...你會遇上好多唔同既人...有好多值得你期待既事!
就正如人生!
作者: z樂    時間: 2008-6-17 12:00:07

佢講既.....應該係我話佢影相...><

其實我真係覺得  閃到咪得  你鐘意  我都冇左你  不過你講專業就....

我之前係覺得....你dbug  都係我識左之後教你  之後覺得你好以勁左唔識人咁....><

唔好唔玩呀  e家夜血......    努力一齊星lv啦^^
作者: lamxdxd    時間: 2008-6-17 15:15:14

原帖由 godzilla 於 2008-6-17 11:10 發表

;P 唔該我是來收版權費的

@0@
哥斯拉來了
原帖由 癲櫻×﹏♀ 於 2008-6-17 11:15 發表
理d低能既做乜丫= =..
佢地唔識升lv咩==冇手牙
1密你..1煩你...1叫你帶 嘈佢咪係l0
依家唔係佢煩唔煩喇 到你嘈佢l0==我唔x信佢咁x唔知醜唔自動閃水]
睇通睇透d吧喇- -曙光不全然係好game呀
有d人 講野過份左 當佢玩 ...

個hg...呢加比我嘈到乜咁都5識閃水= =
真係冇野好講= =
原帖由 z樂 於 2008-6-17 12:00 發表
佢講既.....應該係我話佢影相...><

其實我真係覺得  閃到咪得  你鐘意  我都冇左你  不過你講專業就....

我之前係覺得....你dbug  都係我識左之後教你  之後覺得你好以勁左唔識人咁....><

唔好唔玩呀  e家夜血... ...

5係你=______=
係xx小xx <--d「x」自己估
點樣勁左5識你= =.......只不過大家小對住咁解=_=
作者: 天天戀﹏。    時間: 2008-6-17 15:16:20     標題: 回復 19# 的帖子

性感小弓手嗎@0@?
作者: lamxdxd    時間: 2008-6-17 15:20:56

原帖由 天天戀﹏。 於 2008-6-17 15:16 發表
性感小弓手嗎@0@?

no
冇可能係佢
70lv ↑既人黎
作者: 天天戀﹏。    時間: 2008-6-17 15:26:04

哦......我知邊個啦@@o個個小氣鬼@@"
作者: abg4b10    時間: 2008-6-17 15:44:24

lam唔好唔玩喇,d唔開心的野當風咁吹走左迷算囉
作者: ASZ    時間: 2008-6-17 15:59:48

lam......乖乖地la~~~人哋係plastic,妳因佢哋而5玩,咪一樣xxxxxxx???
聽我話la~~~~最多叫阿影哥俾個kiss妳 XD
作者: 吹水仔    時間: 2008-6-17 16:21:53

千其唔好唔玩呀
少左一個咁好人又咁岩傾既人
大家都會好傷心
作者: lamxdxd    時間: 2008-6-17 17:42:36

原帖由 ASZ 於 2008-6-17 15:59 發表
lam......乖乖地la~~~人哋係plastic,妳因佢哋而5玩,咪一樣xxxxxxx???
聽我話la~~~~最多叫阿影哥俾個kiss妳 XD

傻ga= =
要都要月使個kiss= =
作者: 斷情    時間: 2008-6-17 18:02:36     標題: 回復 26# 的帖子

喲  XD噤樣講....我會怕羞+  >////<
作者: lamxdxd    時間: 2008-6-17 18:06:25

原帖由 斷情 於 2008-6-17 18:02 發表
喲  XD噤樣講....我會怕羞+  >////

5好怕羞LA>3<
作者: 大門    時間: 2008-6-18 21:40:50

估唔到我係夜血咁耐...竟然係呢度先睇到南南直接既一面=0=汗...
作者: ASZ    時間: 2008-6-18 21:49:32

原帖由 lamxdxd 於 2008-6-17 18:06 發表

5好怕羞LA>3

左擁右抱:L
盡享齊人之福ar:D
作者: ASZ    時間: 2008-6-18 21:51:52

原帖由 斷情 於 2008-6-17 18:02 發表
喲  XD噤樣講....我會怕羞+  >////

趁機會食住上呀兄弟!!!
一口氣同佢
愛做床上燈飾!!;P
作者: lamxdxd    時間: 2008-6-18 22:18:44

原帖由 大門 於 2008-6-18 21:40 發表
估唔到我係夜血咁耐...竟然係呢度先睇到南南直接既一面=0=汗...

門門你講咩=3=
原帖由 ASZ 於 2008-6-18 21:49 發表

左擁右抱:L
盡享齊人之福ar:D

5係好明= =
原帖由 ASZ 於 2008-6-18 21:51 發表

趁機會食住上呀兄弟!!!
一口氣同佢
愛做床上燈飾!!;P

你咪教壞月使.\_/.
作者: z樂    時間: 2008-6-18 22:19:39

原帖由 大門 於 2008-6-18 21:40 發表

我都係  係團到唔會覺  上黎睇左先覺
作者: 大門    時間: 2008-6-19 23:29:19

原帖由 z樂 於 18-6-2008 22:19 發表

我都係  係團到唔會覺  上黎睇左先覺

嗯嗯=0=平時團度既南南=0=好少會語出驚人:L
呢度既南南~有種特別既感覺=0=同團度既唔一樣:L
(南南~~妳點解可以一次過覆到咁多人既><教下我^^THX)
作者: ASZ    時間: 2008-6-20 06:11:24

原帖由 大門 於 2008-6-19 23:29 發表

嗯嗯=0=平時團度既南南=0=好少會語出驚人:L
呢度既南南~有種特別既感覺=0=同團度既唔一樣:L
(南南~~妳點解可以一次過覆到咁多人既><教下我^^THX) ...

不鳴則已,一鳴驚人
不飛則已,一飛冲天
作者: challroo13212    時間: 2008-6-20 06:31:51

作者: lamxdxd    時間: 2008-6-20 10:26:55

原帖由 challroo13212 於 2008-6-20 06:31 發表
林林,有D野我想同你在這講,
我認識你5是好耐,但是我古你5是D超級討人厭的人,
你同我吹水果時,找人問候我,
我大概都知你咩事la~~是米先~~
不過我有幾個可以解決你ge問題
首先,每一個online都是D高LV ge幫低LV ge升
你72LV,在曙光有你禁上下分量ge人,
十隻手指都計得晒,
我5是好高LV,但我都會幫下 D10 幾20lv去升
我覺得e D是義務,
5通你油1LV去到72LV沒人幫你升過?
我5信
得閒去D低lv ge場
幫下人升,
人地先會覺得你好人,
先會有人鐘意你。
我是: 高級戰俘

我由1-72lv都冇人帶過我
丹連一粒都未爆過..盒都未爆過
我只靠爆組同官方ge 1.5/2.0經活動
由1-72lv都係自己升..仲有連丹,盒都未爆過..呢d先叫有實力
下下叫人帶升果d咪垃圾..
帶人升不是義務...我呢加唔係開緊善堂
最多都只會帶下團友/超級好好好fd升
有d game會有高lv人幫低lv人升係你ge事..人地都可能會收錢先帶
仲有帶新手升呢...d新手咪又係玩到1x-3x lv就5玩..咁我帶黎做咩呀..
帶黎晒時間?
你查清楚我個底你先好發表e堆野啦..唔識就係度扮代表
作者: 熊貓大王    時間: 2008-6-20 10:44:34

原帖由 challroo13212 於 2008-6-20 06:31 發表
你72LV,在 ...

不如比錢比4川好過la,帶人升有鬼用- -自己無錢收之餘又晒時間...

另外,隻隻game都係?.? 我係童話0 $ 都玩到隻巫60lv la(自己玩,無叫人帶果隻)

就算叫人人地都收錢la....感到好無奈,帶人升唔收錢叫做善事,咁人地明星比成100萬咪神人?
作者: 熊貓大王    時間: 2008-6-20 10:45:43

原帖由 lamxdxd 於 2008-6-20 10:26 發表

我由1-72lv都冇人帶過我
丹連一粒都未爆過..盒都未爆過
我只靠爆組同官方ge 1.5/2.0經活動
由1-72lv都係自己升..仲有連丹,盒都未爆過..呢d先叫有實力
下下叫人帶升果d咪垃圾..
帶人升不是義務...我呢加唔係開緊善堂 ...

錯了,低收高賣才是實力~@@
作者: lamxdxd    時間: 2008-6-20 11:15:50

原帖由 熊貓大王 於 2008-6-20 10:45 發表

錯了,低收高賣才是實力~@@

我絕對唔會好似發表紅色一大堆字果個人咁..話帶人升係義務lo
要人帶升果d=垃圾
作者: micky977〥    時間: 2008-6-20 11:16:03

你72LV,在 ...

幫人升系義務......禁online game咪冇人高Lv?  隻隻game新出時人人同Lv  邊個帶牙 高低系肯唔肯努力  人人都要人帶咪好唔得閒  冇人欠D低Lv人野...高lv唔系"鳳"指帶人
作者: 斷情    時間: 2008-6-20 11:21:36

原帖由 lamxdxd 於 2008-6-20 11:15 發表

我絕對唔會好似發表紅色一大堆字果個人咁..話帶人升係義務lo
要人帶升果d=垃圾

同意
不過如果 果D有能力GE 但又因為懶5想UP要人帶個D就係垃圾(有其他原因另計)
不過如果有FD 比封左想玩返....想人帶都正常吧
作者: lamxdxd    時間: 2008-6-20 11:24:35

原帖由 斷情 於 2008-6-20 11:21 發表

同意
不過如果 果D有能力GE 但又因為懶5想UP要人帶個D就係垃圾(有其他原因另計)
不過如果有FD 比封左想玩返....想人帶都正常吧

講小左添=3="
作者: micky977〥    時間: 2008-6-20 11:25:19

"首先,每一個online都是D高LV ge幫低LV ge升
十隻手指都計得晒,
我覺得e D是義務"
呢段最難頂
作者: lamxdxd    時間: 2008-6-20 11:26:31

原帖由 micky977〥 於 2008-6-20 11:25 發表
"首先,每一個online都是D高LV ge幫低LV ge升
十隻手指都計得晒,
我覺得e D是義務"
呢段最難頂 ...

係呀..特別係最頭果句lo
話帶人升係義務..都5知係咪有病
作者: micky977〥    時間: 2008-6-20 11:29:48

http://www.agames.com.hk/viewthr ... &extra=page%3D1
[招生中] 深山紅葉招人(三階團)請大家入去吹下水
團長:高級戰俘(40LV)努力中
副團長:0o雜亂店o0  owenhe

請大家來一來撐下我la\
我會報團戰
見識下
要成日上.. 多吹水.....
我地個e個團 沒有免費帶升...
我只係想 多d人 入黎一齊傾下計 爆組up lv 吹水..
我唔係度,找owenhe
你地有D咩野都可以 問佢...

有意想入既....
請留低 GAME 名 同 Leavel
係 GAME 度 密我    高級戰俘

等級限制:沒有
↑又話帶人系義務又講"我地個e個團 沒有免費帶升"
作者: lamxdxd    時間: 2008-6-20 11:32:04

原帖由 micky977〥 於 2008-6-20 11:29 發表
http://www.agames.com.hk/viewthr ... &extra=page%3D1

我會報團戰
見識下
要成日上.. 多吹水.....
我地個e個團 沒有免費帶升...
我只係想 多d人 入黎一齊傾下計 爆組up lv 吹水..
我唔係度,找owenhe
你地有D咩野都可以 問佢...

有意想入既....
請留低 GAME 名 同 Leavel
係 GAME 度 密我    高級戰俘

等級限制:沒有
↑又話帶人系義務又講"我地個e個團 沒有免費帶升"

係lo
姐係擺明係度串緊我高lv 5帶人升姐
果頭話帶人升係義務..果頭又話自己個團冇免費帶升
都5知係咪有問題
作者: 斷情    時間: 2008-6-20 11:32:12

嘩.....噤個個LV自己辛辛苦苦噤UP LV 最後要幫D 5願UP LV GE人? (眾人:太不公平LA)
原來E D係義務 我太膚TIM 做5到你噤偉大

70以上10隻手指數得? 洗5洗我數比你睇AR
不過我數到噤點先?

作者: micky977〥    時間: 2008-6-20 11:38:46

"得閒去D低lv ge場
幫下人升,
人地先會覺得你好人,
先會有人鐘意你。"
要有利益 先鐘意你 真正既FD唔系建系利益之上
作者: lamxdxd    時間: 2008-6-20 11:42:26

原帖由 斷情 於 2008-6-20 11:32 發表
嘩.....噤個個LV自己辛辛苦苦噤UP LV 最後要幫D 5願UP LV GE人? (眾人:太不公平LA)
原來E D係義務 我太膚TIM 做5到你噤偉大

70以上10隻手指數得? 洗5洗我數比你睇AR
不過我數到噤點先? ...

係lo..佢講到升高lv ge目的就係為左帶人升..超5公平
70以上...戰都有成堆la
係佢見識小姐
作者: lamxdxd    時間: 2008-6-20 11:42:55

原帖由 micky977〥 於 2008-6-20 11:38 發表
"得閒去D低lv ge場
幫下人升,
人地先會覺得你好人,
先會有人鐘意你。"
要有利益 先鐘意你 真正既FD唔系建系利益之上

如果個個都要係咁ge話...咁我咪超黑人憎= =
作者: 斷情    時間: 2008-6-20 11:46:20

可惜我5係好人..........可能真係冇人會中2我
為左人地會覺得你係好人而帶UP........假了點對吧><
真正GE FD都5會成日叫你帶....最多係因為想快UP埋個少少 先叫你帶
作者: lamxdxd    時間: 2008-6-20 11:48:24

原帖由 斷情 於 2008-6-20 11:46 發表
可惜我5係好人..........可能真係冇人會中2我
為左人地會覺得你係好人而帶UP........假了點對吧><
真正GE FD都5會成日叫你帶....最多係因為想快UP埋個少少 先叫你帶 ...

係lo..我都5係好人黎ga...我不嬲都5帶人升ge
為左人地覺得你好人先帶人升....太假了= =
真正ge fd....緊係得閒同你吹下水,組下一齊升咁樣la
作者: 幻乂影    時間: 2008-6-20 12:05:03

唉= =帶升最後那d人米升都唔願升....你一係幫佢升到100;P 一係佢就晨早頂唔住放棄左~~
lam我之前米同你講過蝴蝶的古仔既a_a
作者: micky977〥    時間: 2008-6-20 12:06:54

蝴蝶的古仔!  分享下a___a
作者: lamxdxd    時間: 2008-6-20 12:08:38

原帖由 幻乂影 於 2008-6-20 12:05 發表
唉= =帶升最後那d人米升都唔願升....你一係幫佢升到100;P 一係佢就晨早頂唔住放棄左~~
lam我之前米同你講過蝴蝶的古仔既a_a

記得=3=
有人幫佢剪開個「簡」..但最後都係飛5到
既然係咁..咁不如5好玩= =
下下要人帶
作者: 熊貓大王    時間: 2008-6-20 12:51:18

大家...都錯了~低收高賣才對@@
作者: 熊貓大王    時間: 2008-6-20 12:56:59

原帖由 micky977〥 於 2008-6-20 11:29 發表
http://www.agames.com.hk/viewthread.php?tid=5991&extra=page%3D1

我會報團戰
見識 ...

人地改得好快/口\
我地個e個團 20LV以下免費帶升...

帶升..有咩用...我出錢叫人帶都算道理,唔出錢叫人帶果d叫白x....無lala叫人帶唔比錢/口\除非真係好好fd..(P.S:基本上,我既好好fd都係收我錢帶我隻寵升--光師果時升唔到寵/口\)
作者: lamxdxd    時間: 2008-6-20 13:00:20

原帖由 熊貓大王 於 2008-6-20 12:51 發表
大家...都錯了~低收高賣才對@@

收ac ge人我不嬲都睇佢5起= =
作者: 熊貓大王    時間: 2008-6-20 13:04:25

原帖由 lamxdxd 於 2008-6-20 13:00 發表

收ac ge人我不嬲都睇佢5起= =

低收高賣既意思:

你係唔知邊到(多人既地方)係到叫某物品 1萬,其實個物品係值2萬但係你叫1萬...之後你叫好耐之後,一定會有人搵你(一係新手一係等錢洗)

收左之後,用另一隻ac..放果件野,2萬/2萬5

咁樣搵$....

童話d $$大部份咁搵番來~!!
作者: lamxdxd    時間: 2008-6-20 13:44:52

原帖由 熊貓大王 於 2008-6-20 13:04 發表

低收高賣既意思:

你係唔知邊到(多人既地方)係到叫某物品 1萬,其實個物品係值2萬但係你叫1萬...之後你叫好耐之後,一定會有人搵你(一係新手一係等錢洗)

收左之後,用另一隻ac..放果件野,2萬/2萬5

咁樣搵$....

童話 ...

開始明=3="
但係曙光d水魚..好難搵= =
作者: 熊貓大王    時間: 2008-6-20 13:48:30

原帖由 lamxdxd 於 2008-6-20 13:44 發表

開始明=3="
但係曙光d水魚..好難搵= =

低收=/=水魚

=急要錢既人
作者: lamxdxd    時間: 2008-6-20 13:50:45

原帖由 熊貓大王 於 2008-6-20 13:48 發表

低收=/=水魚

=急要錢既人

哦= =
急要錢.................應該冇乜
好難搵
作者: 熊貓大王    時間: 2008-6-20 13:51:48

原帖由 lamxdxd 於 2008-6-20 13:50 發表

哦= =
急要錢.................應該冇乜
好難搵

曙光無/口\?可惜..

童話好多白手起家既人,所以無咩人會因為急要錢買點...大部份都係放野比人
作者: lamxdxd    時間: 2008-6-20 13:56:00

原帖由 熊貓大王 於 2008-6-20 13:51 發表

曙光無/口\?可惜..

童話好多白手起家既人,所以無咩人會因為急要錢買點...大部份都係放野比人

好難搵,,,曙光d人放野都放到勁貴=口=
作者: 熊貓大王    時間: 2008-6-20 14:04:32

原帖由 lamxdxd 於 2008-6-20 13:56 發表

好難搵,,,曙光d人放野都放到勁貴=口=

殺佢價--
作者: lamxdxd    時間: 2008-6-20 14:15:23

原帖由 熊貓大王 於 2008-6-20 14:04 發表

殺佢價--

有時都殺5到= =
最多都係平小小
作者: 熊貓大王    時間: 2008-6-20 14:28:38

殺到盡--
作者: lamxdxd    時間: 2008-6-20 14:31:35

原帖由 熊貓大王 於 2008-6-20 14:28 發表
殺到盡--

不如入埋pk場度殺埋佢= =
作者: 熊貓大王    時間: 2008-6-20 15:05:26

= =爛gag?
作者: lamxdxd    時間: 2008-6-20 15:11:39

原帖由 熊貓大王 於 2008-6-20 15:05 發表
= =爛gag?

5係=3=
咁你話殺到盡..
不過拎埋佢條命= =
作者: 熊貓大王    時間: 2008-6-20 15:14:08

天女偷襲佢@@
作者: lamxdxd    時間: 2008-6-20 15:20:56

原帖由 熊貓大王 於 2008-6-20 15:14 發表
天女偷襲佢@@

可惜我係戰=口=
作者: ASZ    時間: 2008-6-20 16:31:24

索性爆埋佢ac:L
作者: 俠客    時間: 2008-6-20 17:00:26

開個賊同佢玩lo,再5系用ec同佢玩定玩足成日
作者: ASZ    時間: 2008-6-20 18:06:34

原帖由 俠客 於 2008-6-20 17:00 發表
開個賊同佢玩lo,再5系用ec同佢玩定玩足成日

= = o左
索性用幻訓佢,玩到佢..................

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2