AGAMES 討論區

標題: 又一日本曙光快報~~結婚?! [打印本頁]

作者: S!U楓    時間: 2008-6-14 16:15:54     標題: 又一日本曙光快報~~結婚?!

收到消息日本曙光出結婚裝束呵..唔好講咁多...去圖

[attach]70[/attach]
[attach]69[/attach]將會抽到:巨匠的祝福(1日)」「紅wedding帽子」「紅wedding從句」「
reddopuritiringu」「紅wedding鞋」「青wedding帽子」「青weddin
g從句」「burupuritiringu」「青wedding鞋」「Yellowwedding帽
子」「Yellowwedding從句」「ieropuritiringu」「Yellowwedding鞋
」「灰色wedding帽子」「灰色wedding從句」「gurepuritirin
gu」「灰色wedding鞋」「reddowedinguveru」「buruwedinguveru」「
Yellowwedinguveru」「gurewedinguveru」「紅wedding一套組套」「青
wedding一套組套」「Yellowwedding一套組套」「灰色wedding一套組套」「
紅生命三葉草」「紅的三葉草」「木工的祝福(1日)」「紫色雕刻器」「紅雕刻
器」的哪個碰上。(以上由日文翻譯)

[attach]71[/attach]

作者: lamxdxd    時間: 2008-6-14 16:20:30

件裝好靚= =
日曙太勁la
作者: 吹水仔    時間: 2008-6-14 16:21:22

係呀~我相信港曙係冇可能跟得上日曙既>v<
作者: S!U楓    時間: 2008-6-14 16:22:02

原帖由 lamxdxd 於 2008-6-14 16:20 發表
件裝好靚= =
日曙太勁la
唉...得閒上下日本曙光真係幾好
作者: lamxdxd    時間: 2008-6-14 16:38:27

原帖由 S!U楓 於 2008-6-14 16:22 發表
唉...得閒上下日本曙光真係幾好

係呀...出d野連台曙都冇ge
不過e+台曙都.............出野出得求奇左
5月主打星就係一個好好ge例子....得個任
作者: S!U楓    時間: 2008-6-14 16:53:00

原帖由 lamxdxd 於 2008-6-14 16:38 發表

係呀...出d野連台曙都冇ge
不過e+台曙都.............出野出得求奇左
5月主打星就係一個好好ge例子....得個任
日本好似多台灣十倍人玩...香港係台灣既一半...
但係香港係台灣人口既四分之一....所以我地香港係多台灣人一半玩

作者: 血刃族    時間: 2008-6-14 16:58:08

件結婚衫雖然好樣衰.....
但係好過香港好多了
作者: 幻乂影    時間: 2008-6-14 17:04:58

日曙gm真有眼光a_a用我個髮型(但係點解會有深藍色...==)
如果冇左頂帽就好~全白最正
作者: S!U楓    時間: 2008-6-14 17:59:32

原帖由 血刃族 於 2008-6-14 16:58 發表
件結婚衫雖然好樣衰.....
但係好過香港好多了
下...我覺得好有風格囉...咩叫核凸牙-3-
作者: 俠客    時間: 2008-6-14 20:13:20

好想試用:lol 太令la
作者: z樂    時間: 2008-6-15 08:21:02

個d幾點個  如果出  一定收定d點先^^
作者: 熊貓大王    時間: 2008-6-15 22:20:30

男仔那個....做咩唔係西裝wor/口\
作者: S!U楓    時間: 2008-6-15 23:06:38

原帖由 熊貓大王 於 2008-6-15 22:20 發表
男仔那個....做咩唔係西裝wor/口\
咁人地係咁架喇-3-
作者: siu心    時間: 2008-6-16 00:29:32

其實
曙光d人仔系著類似 古代d人噶袍呀  甲呀之類果d野
距家下搞個結婚3出泥     d 3又似曬現代人  難免有d不合時宜呢- -?
作者: 豬排    時間: 2008-6-17 17:09:28

無傾啦,,e+係年輕人玩呀ma,,
遲d會唔會出埋結婚系統= =?

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2