AGAMES 討論區

標題: 唉,曙光d野好難合 [打印本頁]

作者: 武鬥之神    時間: 2008-6-13 14:32:23     標題: 唉,曙光d野好難合

今日,買左把58塔劍(4m),鑑左,28攻,2洞,超happy,之後去合42攻,用紫草,第一個得左(上緊去天堂),第二個衷左(掉左落地獄)
之後買左68塔劍(3m),鑑左,2洞,合42攻,用紫草,第一個得,第二個衰左,唉~好橙呀~之後無聊買左28塔匕首,1洞,吾用草,合42攻,一合就得左

p.s.
曙光既合成率係係d石到,吾係d裝到
作者: egg123    時間: 2008-6-13 14:43:40

我夠係-_______-
合+1手女,用左爆草,+埋M石,又係合唔到@^@
作者: 武鬥之神    時間: 2008-6-13 14:48:56

咁慘呀?我有防紅,要吾要呀~:lol
作者: 幻乂影    時間: 2008-6-13 15:17:51

我都有條防紫a_a
你咁多錢合野又話得10m?= =
作者: egg123    時間: 2008-6-13 16:24:14

以前合架- -

e家冇錢
作者: jacky喵~w~    時間: 2008-6-13 17:45:53

咁你話唔係裝度~米就咁合42攻去神武度LO~
我包你一定合中~合56+3重好~記住用白銀~!
唔係蝕得唔夠慘~  橙=木廿  慘=心竹
唔好打同音字~變左文盲就唔好啦~
作者: 俠客    時間: 2008-6-13 20:55:48

你地咁就算系慘:L
我之前合神弓用左8條防紫,火石,冰石,56+3,42+1*4,42+2 咩都合5到,合8次1個洞都合5到:'(
作者: zerofreefly    時間: 2008-6-13 21:46:46

武鬥之神.......我有把58LV塔劍+21+30+30.....(就禁合)
要自出....

我合過N粒毒......冇一粒得.....

作者: 幻乂影    時間: 2008-6-13 21:51:42

哈哈...自從我用紅草合+3會心合爆45弓(射手特有任務弓)...我就決定左唔再合野a_a
作者: 武鬥之神    時間: 2008-6-14 14:54:28

原帖由 》魔︱王《 於 2008-6-14 09:35 發表
你試下係合之前>其土

下?其土?差d吾明,其土係冇用架,要同部機講:你合爆既我就打爆你,立刻送你去垃圾堆填區
:lol
作者: 大門    時間: 2008-6-18 21:48:29

原帖由 武鬥之神 於 14-6-2008 14:54 發表

下?其土?差d吾明,其土係冇用架,要同部機講:你合爆既我就打爆你,立刻送你去垃圾堆填區
:lol

唔好咁殘忍啦=0=武神~你合野合爆左要人去堆填區:L
最多送佢去見佢偶像..等佢唔使祈禱都日日見到=0=:lol
作者: 武鬥之神    時間: 2008-6-21 07:23:38

唉~今日買左劍,又係鑑左有2洞,又係用紫草合,又係第一個得左,又係第二個衰左,吾通我真係冇發橫財(只係只合野)既混(正一混吉,我平時買武鑑左再合,冇冇埋埋都吾少la,真係橙呀!!)?
:'(
作者: 俠客    時間: 2008-6-21 08:29:36

你合咩劍先= =:L
我合神劍都系第2次就得,但系之前把神弓就8次都5得:'(

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2