AGAMES 討論區

標題: 決定無限期繼續玩曙光............ [打印本頁]

作者: S!U楓    時間: 2008-6-12 01:42:24     標題: 決定無限期繼續玩曙光............

冇事發生....訓醒....選擇性失憶=w+

作者: 星星~☆    時間: 2008-6-12 01:58:38

哇~~~~
板大咩事= ="""
邊個蝦你@\_/@???
曙光係一個好開心~好溫暖ge 一隻game.....
冇左邊個都5得>_<"!!
作者: *緋雪夜*    時間: 2008-6-12 02:17:20

原帖由 S!U楓 於 2008-6-12 01:42 發表
今日發生左一D事.......令我覺得玩曙光已經冇哂意義...
我玩咁諗曙光事實係冇諗住點...只係想好好地玩...
以下我呢一番既說話係俾你聽...
我一生人....緊張朋友多過我老豆老母或者女朋友....
你今日講得出你咁多不滿 ...

洗唔洗去到咁盡啊?兩兄弟罵下交好平常ja
嬲個時緊係勁講野罵對方架啦~嬲個時講d野洗鬼理咁多ma
我警告你咪唔玩~
唔係真係絕交~咁岩岩我都有唔岩,
係度同你講返聲對唔住,聽話啦,拿拿林del返個post佢,
唔係有d二打六又會係度借題發揮,總之點都好,我冇再嬲
我本身諗住係個族同你串幾句之後msn講返~點知串串下真係把鬼火=_=
唔通我地段兄弟情咁少事咁少風浪都經唔起?唔係掛=_=
係度講多次警告你咪唔玩:@ 我唔想冇左個fd~
唔係漫畫節個日....呵呵
點都好喇~我冇再嬲了,希望你都唔好再嬲

作者: godzilla    時間: 2008-6-12 02:37:32

楓仔乖,聽日訓醒入來自己刪左個post佢,當冇事發生過吧!!!

睇漏字添,好彩,你話可能唔做嗟,即係唔一定會變事實啦。

作者: jimmylo    時間: 2008-6-12 10:11:56

原帖由 *緋雪夜* 於 2008-6-12 02:17 發表

洗唔洗去到咁盡啊?兩兄弟罵下交好平常ja
嬲個時緊係勁講野罵對方架啦~嬲個時講d野洗鬼理咁多ma
我警告你咪唔玩~
唔係真係絕交~咁岩岩我都有唔岩,
係度同你講返聲對唔住,聽話啦,拿拿林del返個post佢,
唔係有d二打六 ...

你地琴日係天女玩出火呀??
(純水問下)
作者: lamxdxd    時間: 2008-6-12 11:09:29

楓呀= =
如果你真係5做版主..咁邊個去接手做呀= =
得哥斯拉一個去管理個版..超辛苦ga= =(個版咁多人)
5好5玩呀................................................
作者: 星星~☆    時間: 2008-6-12 11:50:05

雖然我5g發生過d咩事....
但係...

一   個   都   不   能   少........:'( :'(
作者: godzilla    時間: 2008-6-12 12:03:36

原帖由 lamxdxd 於 2008-6-12 11:09 發表
楓呀= =
如果你真係5做版主..咁邊個去接手做呀= =
得哥斯拉一個去管理個版..超辛苦ga= =(個版咁多人)
5好5玩呀................................................

放心啦,佢只是發皮氣講下嗟,訓醒就無事嫁喇。
作者: 熊貓大王    時間: 2008-6-12 12:24:39

楓楓...雖然我對你應該無咩影響力...但係都希望你聽我講番句....
我覺得,只係為左一個人唔玩隻game唔值得...
因為我都比朋友呃過,而且重係呃晒成個ac (童話)
我都可以重新黎過...y你唔得呢
小小既罵戰就唔玩一隻game...值唔值呢...

雖然我講果d野你都唔會點理...不過都希望你睇下呢個帖,諗下值唔值得la...

by 熊貓
作者: 天天戀﹏。    時間: 2008-6-12 12:32:01

= =又咩事丫....又話唔玩....咪咁搞啦= =
作者: 幻乂影    時間: 2008-6-12 12:42:35

少少野唔好咁啦a_a打死不離好兄弟~
你走左...我地既超版godzilla會累到死a_a
你又唔係唔知個壇周圍都有哥哥拉大名@v@
作者: 天天戀﹏。    時間: 2008-6-12 12:43:46

算啦,一時意氣,床頭打交床尾和麻@@"
作者: *緋雪夜*    時間: 2008-6-12 12:46:47

原帖由 jimmylo 於 2008-6-12 10:11 發表

你地琴日係天女玩出火呀??
(純水問下)

唔係@@琴晚係有睇新雄族頻就會知乜事
作者: 天天戀﹏。    時間: 2008-6-12 12:48:08

我無ac係新雄,錯過左添= =
作者: S!U楓    時間: 2008-6-12 12:49:35

原帖由 *緋雪夜* 於 2008-6-12 12:46 發表

唔係@@琴晚係有睇新雄族頻就會知乜事
你洗唔洗咁早起身牙....
我個曙光又斷左喇...凸....
乜琴晚有事發生咩=口=
邊條xx恰我-口-
作者: 天天戀﹏。    時間: 2008-6-12 12:51:13

- -好一個失億絕技,沈個post落底啦,....小緣@@"
PS:長谷組人中=V=..70戰帶,無吸
作者: S!U楓    時間: 2008-6-12 12:52:13

原帖由 天天戀﹏。 於 2008-6-12 12:51 發表
- -好一個失億絕技,沈個post落底啦,....小緣@@"
PS:長谷組人中=V=..70戰帶,無吸
係@@
仲有幾多個位...
作者: 天天戀﹏。    時間: 2008-6-12 12:52:43

大量啦@@報名從速@@"s3@@
作者: S!U楓    時間: 2008-6-12 12:55:45

原帖由 天天戀﹏。 於 2008-6-12 12:52 發表
大量啦@@報名從速@@"s3@@
有冇3-4個...我...我隻戰...夜小隻賊...或者加埋佢隻戰=w+
作者: 天天戀﹏。    時間: 2008-6-12 12:57:05

三個位中..........有無興趣...
作者: S!U楓    時間: 2008-6-12 13:01:18

原帖由 天天戀﹏。 於 2008-6-12 12:57 發表
三個位中..........有無興趣...

你等等....宜家on
作者: 天天戀﹏。    時間: 2008-6-12 13:01:38

okok,我會等你的=﹏=
作者: lamxdxd    時間: 2008-6-12 13:05:57

楓版大.....你繼續玩就好la>3<
作者: S!U楓    時間: 2008-6-12 13:37:28

原帖由 lamxdxd 於 2008-6-12 13:05 發表
楓版大.....你繼續玩就好la>3
我宜家63唔升咪唔抵....為左條友仔唔升...好....難牙
作者: 吹水仔    時間: 2008-6-12 15:59:35

仲以為你真係閃人- -
比你嚇死- -
作者: 幻乂影    時間: 2008-6-12 17:14:50

你差我隻+1蝶\/.如果你無口齒走左去就永遠樣衰口臭^_^唔准再話要走a_
作者: jacky喵~w~    時間: 2008-6-13 17:43:02

佢唔做我做~設亂加亂減~唔係可加可減~呵呵呵呵呵~~~~

講笑~~~~楓由再次番尼我地個團係度符碌打錯字~呵呵~~

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2