AGAMES 討論區

標題: 想問下呢隻game係咪hkd皇道 [打印本頁]

作者: 天咩野羽    時間: 2010-4-7 11:51:00     標題: 想問下呢隻game係咪hkd皇道

我見好多野都要用元寶買..
作者: 勤勞的企鵝    時間: 2010-4-7 16:32:56

這個GAME有錢就是王道,
話明系商城GAME
作者: 天咩野羽    時間: 2010-4-7 16:35:23

咁我想問下有冇人賣ac?我想收
作者: pokeken2000    時間: 2010-4-7 19:56:24

我放平放v71術.....名:siu乂明
唔識點上傳d 相....
+msn : pokeken2000@hotmail.com
你出價.....只限面交.....寶林-觀塘交收
入面有1件熊貓3(+40智+40hp+物防49)+1個牛面具(+300hp)+1尾惡尾(+物法攻5%..每次攻-5hp)+1個熊頭(+5精+15 智+物防39)+有2xxm銀
急放......好等$ 洗
作者: 勤勞的企鵝    時間: 2010-4-7 21:48:14

原帖由 pokeken2000 於 2010-4-7 19:56 發表
+msn : pokeken2000@hotmail.com
入面有1件熊貓3(+40智+40hp+物防49)+1個牛面具(+300hp)+1尾惡尾(+物法攻5%..每次攻-5hp) ...
你講個d野,
宜家一d都唔值錢
作者: 天咩野羽    時間: 2010-4-8 12:23:30

原帖由 pokeken2000 於 2010-4-7 19:56 發表
入面有1件熊貓3(+40智+40hp+物防49)+1個牛面具(+300hp)+1尾惡尾(+物法攻5%..每次攻-5hp) ...

你ac有冇得罪人 同埋幾多$
作者: abg4b10    時間: 2010-4-8 12:32:05     標題: 回覆 6樓 天咩野羽 的帖子

隻Ac只值100Hkd"下"

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2