AGAMES 討論區

標題: 動漫節網聚 [打印本頁]

作者: 熊貓大王    時間: 2008-6-10 05:41:23     標題: 動漫節網聚

請先看一看官網:
http://www.ani-com.hk/front.htm

網聚的詳情:

1,歡迎任何AGAMES人士加入。
2,請大家不要帶家長等等,由於說話加活動不方便。
3,大家請選日期,8月1-5
4,報了名但不參加者,如果不給理由我......嘿嘿嘿嘿嘿嘿......

報名表格:
日期(什麼日子有空)
MSN(可以不寫)
提議活動:
原因(如果是必定參加者,可以不寫。如果是有機會參加者,必定要寫):

如果對這次網聚有任何提議請在這帖發表,謝謝。

必定參加者(留意:4,報了名但不參加者,如果不給理由我......嘿嘿嘿嘿嘿嘿......):
吹水仔

有機會參加者:
熊貓大王
原因:家長有很大機會會陪同。
z樂
暫時還未有原因。

之後是這次活動的M群:
group188734@msnzone.cn

作者: S!U楓    時間: 2008-6-10 10:04:02

其實我想知...你所講既網聚係點..係約埋一齊去ACG定係食野=口=
作者: z樂    時間: 2008-6-10 14:15:55

我諗下去唔去先= =
作者: egg123    時間: 2008-6-10 15:02:33

我去唔到,

家姐一定唔比我同你地傾計架- -
作者: 吹水仔    時間: 2008-6-10 19:51:54

我去硬@V@
日期:睇下邊日多人去就邊日
msn:ymca_bao@hotmail.com
提議活動:矛哇~
作者: 熊貓大王    時間: 2008-6-11 02:42:08

更一更新...不過都唔算好大既更新...
作者: 吹水仔    時間: 2008-6-11 20:44:46

不如將個po放上頂~沈得好快- -
作者: 熊貓大王    時間: 2008-6-11 23:49:17

原帖由 konie123heis 於 2008-6-11 15:24 發表
彩你都有味= = 三唔識七有咩事點算= =

唔參加咪唔參加lor,你洗咩回帖..呢到無分架,唔洗呃

另外既係..你咁out架...
作者: S!U楓    時間: 2008-6-12 00:28:49

原帖由 konie123heis 於 2008-6-11 15:24 發表
彩你都有味= = 三唔識七有咩事點算= =
講真句....會有咩事牙...姦左你咩
我夠同你三唔識七喇...你又響論壇講野-3-
作者: 吹水仔    時間: 2008-6-12 22:50:40

點解得我一個必定參加架- -?
作者: 熊貓大王    時間: 2008-6-13 00:12:33

原帖由 konie123heis 於 2008-6-12 15:17 發表

論壇講野唔會有野架喎.........唔通你識隔空攻擊??!?!?
仲有...我話有咩事點算其實即係代表我唔想去姐.........令你誤會梳理=口=

笑死人,玩電腦連電腦病毒都唔識...

既然你咁安全,呢個世界有黑客架,你唔好上網la,比人hack到就唔好la....

最好電腦都唔好開

比埋提議你,唔好出街....因為:

巴士唔好上,個司機唔係殺手就係變態佬

坐飛機會除時911

坐船就會鐵達尼

坐的士會反車

地鐵會爆炸

火車會走出路(鬼)

所以唔好搭車

行路又會有人打劫你,跑步會有綁架你

除時比人劫殺,c票啊!
作者: sofia819    時間: 2008-6-13 14:18:49

原帖由 熊貓大王 於 2008-6-13 00:12 發表

笑死人,玩電腦連電腦病毒都唔識...

既然你咁安全,呢個世界有黑客架,你唔好上網la,比人hack到就唔好la....

最好電腦都唔好開

比埋提議你,唔好出街....因為:

巴士唔好上,個司機唔係殺手就係變態佬

坐飛機會除時9 ...

講得幾好

P.S今日係黑色星期5,可能真係發生..最弊係我家姐今日坐飛機番黎orz
作者: lamxdxd    時間: 2008-6-13 14:31:03

原帖由 konie123heis 於 2008-6-12 15:17 發表

論壇講野唔會有野架喎.........唔通你識隔空攻擊??!?!?
仲有...我話有咩事點算其實即係代表我唔想去姐.........令你誤會梳理=口=

e個世界有黑客,木馬,電腦病毒..= =
作者: 吹水仔    時間: 2008-6-23 19:25:55

幫熊貓推一推~~~~~~~~~~
同埋我都想有多d人去~快d搵齊你地班fd黎玩啦>w<
作者: 隱形人    時間: 2008-6-23 19:36:30

4,報了名但不參加者,如果不給理由我......嘿嘿嘿嘿嘿嘿......

依句最後嘿嘿嘿嘿嘿嘿.....................我覺得好可怕><"
作者: 熊貓大王    時間: 2008-6-24 06:00:08

...好可怕咩- -
作者: ASZ    時間: 2008-6-24 08:32:53

熊貓咁晏起身嘅:Q
又話唔洗訓教!?
作者: 熊貓大王    時間: 2008-6-24 08:44:14

下- -聽講我係晚上2點起身,下午3點訓架bo - -

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2