AGAMES 討論區

標題: 抗議官方成日唔更新download既版本,搞到down完仲要慢慢等更新 [打印本頁]

作者: 貴族乂然    時間: 2010-2-4 17:07:35     標題: 抗議官方成日唔更新download既版本,搞到down完仲要慢慢等更新

抗議呀!~:em800_105:
down都唔快架啦,仲要等更新:em800_82: ,總共都差不多2粒鐘架啦:em800_31:
希望大家都留一句言,好似反高鐵咁反佢啦:cheer: :em800_111:xDDDDD :em800_34:
(2粒鐘既數字,係由頭down過咁計...)

作者: 貴族乂然    時間: 2010-2-4 17:10:38

頭香,係咪代表冇人黎睇:em800_101: :em800_11:
作者: 心霜乂碎    時間: 2010-2-4 18:41:46

我更新都用左好耐呀/.\係你既8分一=0=有冇計錯尼 15分鐘丫:em800_52:
作者: 乂紫陵    時間: 2010-2-4 22:55:16

原帖由 心霜乂碎 於 2010-2-4 18:41 發表
我更新都用左好耐呀/.\係你既8分一=0=有冇計錯尼 15分鐘丫:em800_52:

我10分鐘搞掂喇~~:em800_52:
作者: 唯愛乂星    時間: 2010-2-5 09:27:12

我既出左問題:em800_31:
重下載:bigcry: :eeeee:
作者: 小緣=]    時間: 2010-2-5 18:19:43

我好似都十幾分鐘 :bigcry:
所以維護完之後我多數幾日都吾ON :yeah:

作者: 貴族乂然    時間: 2010-2-5 22:02:53

原帖由 小緣=] 於 2010-2-5 18:19 發表
我好似都十幾分鐘 :bigcry:
所以維護完之後我多數幾日都吾ON :yeah:

下:em800_11: 但係我成日都見到你既:em800_16:
作者: 小緣=]    時間: 2010-2-6 09:14:08

原帖由 貴族乂然 於 2010-2-5 22:02 發表

下:em800_11: 但係我成日都見到你既:em800_16:

果個系低能笨乂小迪 :eeeee:
作者: 貴族乂然    時間: 2010-2-6 19:12:38

原帖由 小緣=] 於 2010-2-6 09:14 發表

果個系低能笨乂小迪  :eeeee:

係呀,我呢家好憎佢呀!!!!~:dump: :em800_105:
作者: ovid17    時間: 2010-2-6 20:24:10

你咁憎佢就快d升高啲lv打佢lo- -

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2