AGAMES 討論區

標題: 天羽最簡單升等方法!!! [打印本頁]

作者: Kiss乂生仔    時間: 2010-1-31 17:53:54     標題: 天羽最簡單升等方法!!!

最簡單的方法是首先你再創造人物後進入遊戲時在[智者]中找一個合適自己的師父..然後按著任務劇情來做後你已經可以30等了...然後你努做副本由1~21層打..最重要的一點就是要拾幸運寶箱..因為寶箱中的令牌非常有用的你可以因應不同的等級取得不同的經驗獎勵..深造也是能夠給你很多經驗的任務(你可以買vip或買烈酒多做幾回<---強烈建議)..假如你做完了副本那你就可以去燒卷了<-(這是非常重要的...無論你多小等也要做的)

活動方面:如果高手們願意組你的話..你就可以去打世界boss:如大佛,,烈焰獸等
星期六8:00pm的武林大會也能夠快升等的..輸了有3戰積和100百萬經..贏了有8戰積@@
部落採水晶任等等!!
希望幫到新手們:victory:
作者: paul.yy    時間: 2010-1-31 20:48:17     標題: 回覆 樓主 Kiss乂生仔 的帖子

最簡單升等方法:買10m經:)
作者: 心霜乂碎    時間: 2010-1-31 23:11:55

首先多謝樓主分享=0="
但我想問幸運禮盒是否100%抽到所謂既令牌?
如果要買烈酒 點解我唔買10萬經
難道冇高手代表搶唔到王?
同埋星期六比武只係第一埸有100m經 不是埸埸有
作者: Mc.HcL    時間: 2010-2-1 02:44:34

都係打王升得最快:yeah: :yeah:
作者: 小緣=]    時間: 2010-2-2 20:03:10

原帖由 Mc.HcL 於 2010-2-1 02:44 發表
都係打王升得最快:yeah: :yeah:

又吾見你幫下我打:bigcry:
作者: o0winner0o    時間: 2010-2-3 09:25:07

我70幾lv   點先快?
作者: CANDYLMH    時間: 2010-2-3 14:15:37

我得60lv....要去邊升先快
作者: siu思思    時間: 2010-2-6 11:43:54

哦~我試下先~
作者: haiabc123    時間: 2010-2-12 11:22:51

哦....我知la~
作者: king1612    時間: 2010-4-28 19:11:58

冇人帶打王囉:(

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2