AGAMES 討論區

標題: DEL POST~~ [打印本頁]

作者: 乂小鉉鉉乂    時間: 2010-1-13 17:37:07     標題: DEL POST~~

作者: foreverlove    時間: 2010-1-13 18:44:20

拿返個AC比人哪
作者: 9638    時間: 2010-1-13 20:09:44

糕之前都放71仙比我,玩左2個月又比佢爆番,仲話咩假資料.
要相留MSN
隻仙叫o闇火之焱o

作者: 乂LOVE雪乂    時間: 2010-1-13 20:11:46

段天唔係好野 以為自己100lv 就大曬.
傻糕就唔知啦-0-
作者: 樂仔仔    時間: 2010-1-14 00:25:55

糕同段天不嬲昆人啦你班傻仔無知姐:lol
作者: 乂小鉉鉉乂    時間: 2010-1-14 01:34:01

我都唔係幾想講件事出黎!!
但係2隻人仔都爆反
會唔會過份左d呢?.?
糕同段天係隻戰/幻既一手...
而我就係戰幻既二手
而且我好碓定除左我之外
我d fd全部都唔知戰幻既id同pw!!
甘樣我唸唔到除左佢地之外仲會係邊個人爆反波@@
唔通係gm自己拎左?.?
作者: 影影    時間: 2010-1-14 07:17:45

--
甘膠--
@_@真係要睇清楚先好買><!--
樓主唔好難過了--
我個人唔多信佢二個係昆狗--
不過都--問下先@_@~

作者: 乂星乂    時間: 2010-1-14 07:48:11     標題: lv不分

學會了防人之心不可無!
作者: 乂星乂    時間: 2010-1-14 07:53:24

乂小鉉鉉乂 不系段天的老婆嗎^^
作者: CDD    時間: 2010-1-14 11:36:24

呵呵.知人口面不知心.

多年朋友都可以出賣.好野.你係得的,天哥!

見你爆得禁開心.

講多d野比你知都唔怕

你之前未話個小晴係真人女友@@?

但我有一日睇火影漫畫的時候@@

見到你條女張相@@[同agames個張一樣]

相姐.有乜特別@@?

好簡單.只係多左"香港.18.找人做 愛"

我花左小小時間.明左之後@@

發現你條女.仲係白金會員.姐係比錢.等自己可以post相@@[睇年資仲係3年以上!]

唔知你有咩感受.可惜條女爆唔到@@

我個人保證.真有其事!!!
作者: 【夜牡丹】    時間: 2010-1-14 12:20:20

其實段天份人一向又膠又賤,你地唔知=0=?
佢都自認咖啵!!

樓主,講真~你都唔係好醒咖咋...
一時又叫人老公,自己中個頭埋屎坑,宜家知個屎坑臭啦,又係到嘈嘈閉,自己拎黎衰!
做野?報警呀?差佬咪又係當備案,網上罪案有幾何拉到人咖?你又唔係咩大財團大公司!!跟本一街都係呢d案,做到d咩野呀?
唔報警,搵人打佢?你搵得人打佢,佢都可以防,唔好咁天真啦小妹妹!
加上,你搵人打佢,你就係犯法,值唔值得為左個game入去受?刑事,都要受幾碌咖
千幾銀咪當教訓囉,唔好咁易叫人老公啦~
如果要拉,某團團長一早俾人拉左啦,你地諗真一下!咁多年,咪又係冇穿冇爛.

其他人仲得意,樓主上黎講幾句,打幾百字,個個就信到足...
樓上某人仲要大紅字,唔知係咪自己眼睛有問題=-=
果時又係唔知有班人話:指責人時請提供証據(相,對話,msn........)

唉...小朋友齊打交:boxing:

ps,我唔係幫某一邊,我只係唔明點解要收ac,係人都知呢樣野有風險咖啦!!
條友同你又唔係有親,做咩唔可以昆你呃你?俾人昆左就唔好咁大聲話人知自己豬=-=

作者: 乂星乂    時間: 2010-1-14 12:49:10

一個訓教1100HK!_!
作者: 大月    時間: 2010-1-14 17:27:38     標題: 回覆 樓主 乂小鉉鉉乂 的帖子

係度嘈呢冇意思既,中傷人既野呢晒大家時間.
我就比較期待你句"後果自負"
我都好希望知道究竟咩人係度搞事
最好報警.捉左D無聊人吧.
香港有誹謗罪的.小朋友係自己小心
作者: 【夜牡丹】    時間: 2010-1-14 17:36:22

原帖由 大月 於 2010-1-14 17:27 發表
係度嘈呢冇意思既,中傷人既野呢晒大家時間.
我就比較期待你句"後果自負"
我都好希望知道究竟咩人係度搞事
最好報警.捉左D無聊人吧.
香港有誹謗罪的.小朋友係自己小心 ...

誹謗罪@0@
恐嚇罪@0@

大月~係到嘈當然有意思,作為我枯燥工作上的小調劑:call:

作者: 絕仔    時間: 2010-1-14 19:47:35

樓主= =你.............係米比人呃左?XD但 段天會呃人嗎=0=?呢層我唔多信=.=你放張相出黎我就會多0.5%既可信性 但 你一張相都冇BO....
作者: 笨BE    時間: 2010-1-14 20:12:26

0分-_- 重作
作者: 乂星乂    時間: 2010-1-14 20:24:10

樓主麻煩出來講句野BA!_!
作者: 影影    時間: 2010-1-14 20:29:12

我有d覺得樓主--
我有d覺得佢好慘~
千幾$買個教訓我個人覺得好似貴左d--~
自問都比人呃唔少~_~ka~
作者: 新手發xd    時間: 2010-1-14 20:34:04

我吾信段天昆人...係咪有人搞事呀==
作者: 乂LOVE雪乂    時間: 2010-1-14 20:51:42

你個笨BE,正係識幫d壞人,真係要比你feel下 你做樓主的feel 人地咁唔好彩比人呃,你就冇同情心話0分.不如你作牙 笨~

好鬼憎個段天
人地講野 佢又答咀 就算人地識唔識佢 佢都答咀,仲話咩人賤呀個d等等.
講野得把口 唔好易為自己勁 又膠又賤
段天成日比LAM封ac 幾日.
都係因為佢把臭口,口臭到死 正係識串人 如果我真係見到佢真人,我就會搵我d友打9佢 比佢知道咩係其他比你哈的後果:@

樓主:我都係叫你報警吧啦 叫d差佬拿段天吧啦 如果你咁做 我十分十卜你:P

作者: 丫囧    時間: 2010-1-14 21:42:16

段天個死傻仔黎GA,正係識玩屈LV,正係識係到串串貢,扮到自己有幾【詞語過濾】勁,如果你比人封哂AC又係廢拉一個,所以段天真係好【詞語過濾】岸【詞語過濾】,【詞語過濾】頭一個,係D傻仔先會包佢
作者: 俠客    時間: 2010-1-14 21:49:00

咩叫屈lv﹖=0=
打得online當然系弱肉強食 @@
作者: 笨BE    時間: 2010-1-14 22:14:22

原帖由 乂LOVE雪乂 於 2010-1-14 20:51 發表
你個笨BE,正係識幫d壞人,真係要比你feel下 你做樓主的feel 人地咁唔好彩比人呃,你就冇同情心話0分.不如你作牙 笨~

好鬼憎個段天
人地講野 佢又答咀 就算人地識唔識佢 佢都答咀,仲話咩人賤呀個d等等.
講野得把口 唔 ...

壞人?.? 佢把口串D = 壞人???????
咁呢個世界 10個有9個都壞人啦
你吾洗比我FEEL下 因為我吾會收AC  收得ac就遇左會有1定既風險
而且gm都叫左大家吾好交易ac架啦 你地咁中意收ac咪自己犯賤
人地叫吾好 仲要做  衰左冇人會可憐

仲有  如果報警有用  學丹丹講  呀xx雪團長  一早比人拉左啦下話
作者: SuMGoR    時間: 2010-1-14 22:22:02

段天我唔識佢的,
但而家只係知佢潛緊水
挑戰緊唔上水透氣既健力士記錄!!!:time:
作者: 乂星乂    時間: 2010-1-14 22:40:34

原帖由 fgfg 於 2010-1-14 22:29 發表
樓主你話你fde+好嬲(你唔知佢會做出d咩事):L
聽落去好恐怖呀
-_-:(
好恐怖咩 我唔覺wo 當自己發起火上來 有咩做唔出!__!

作者: 【夜牡丹】    時間: 2010-1-14 22:47:24

原帖由 fgfg 於 2010-1-14 22:43 發表

咁又係:( ;P   如果我比人昆左1100$$ hkd   我真係殺人都似啵:P
好彩 交易左咁多次都未試過中招姐 -v- 好彩

上得山多終遇虎~
好彩我唔鍾意行山姐;P
作者: 小淫牛    時間: 2010-1-14 22:47:33

POST上來的1瞬间~已吹到來甘快@_@"
但系千奇就5好屈人loa_a
作者: 【夜牡丹】    時間: 2010-1-14 22:52:41

原帖由 SuMGoR 於 2010-1-14 22:22 發表
段天我唔識佢的,
但而家只係知佢潛緊水
挑戰緊唔上水透氣既健力士記錄!!!:time:

哈,其實唔知你有冇發現...樓主開左個POST...宜家吹到有4版都唔返黎...
我係新手,唔知呢D叫唔叫做潛水:loveliness:

樓主同膠天係夫妻黎嘛!可能......化蝶!!
作者: 小淫牛    時間: 2010-1-14 22:56:49

丫~樓主呀,系咪到啊,你掉低左呢單5知真定假既事來~回下我地啦:L
作者: 乂星乂    時間: 2010-1-14 22:59:51

原帖由 fgfg 於 2010-1-14 22:43 發表

咁又係:( ;P   如果我比人昆左1100$$ hkd   我真係殺人都似啵:P
好彩 交易左咁多次都未試過中招姐 -v- 好彩
打比GM啦 GM會教你點做架啦 一句KO你 你報警吧

作者: chingxdxd    時間: 2010-1-14 23:08:27     標題: 回覆 36樓 乂星乂 的帖子

曙光GM 好似係好~~~~~~"強"下
作者: 小淫牛    時間: 2010-1-14 23:19:46

5知臭星有冇遇過類似甘既事件呢--""
作者: oO雪兒Oo    時間: 2010-1-14 23:41:22

我睇到e度@@
我有幾個問題想知@@
第一:樓主講過佢係隻戰幻既二手..佢亦都好碓定隻戰幻除左自己之外冇人
   知id同pw...甘既話除左係一手之外仲會係邊d人可以拎得反隻acc呢-_-
   可以入到隻ac既就我所知只有一手..二手..gm(以隻戰幻做例)唔通真係  
      gm拎走隻ac咩=.="
第二:我係琴日都見到隻戰幻係s4升緊lv波@@甘岩仲要係79仙(sammy)同86e(天
     嵐)附近tim-3-(唔知係咪真係甘岩了)
第三:點解到左今日佢地2個都唔出黎為自己程清既0.0"??自己冇做過既就出黎講吧

作者: 乂星乂    時間: 2010-1-15 00:00:18

原帖由 小淫牛 於 2010-1-14 23:19 發表
5知臭星有冇遇過類似甘既事件呢--""
矛O  我好少收唔多識d人ac 除非真人識/熟-0-
作者: 乂星乂    時間: 2010-1-15 00:02:09

原帖由 chingxdxd 於 2010-1-14 23:08 發表
曙光GM 好似係好~~~~~~"強"下
GM可以封人ac WO更系強啦
作者: 乂星乂    時間: 2010-1-15 00:03:23

e+玩最好就唔好收AC俾夠安全  熟/識/可靠 令計
作者: 乂小鉉鉉乂    時間: 2010-1-15 05:14:01

w0w~~岩岩一反到屋企開電腦0.0
就有甘多留言架喇=v="
(手)先呢-_-係度多謝大月既提醒
我岩岩發覺係度嘈的碓係矛意思/.\
至於笨be@@你話我打既果段野係作出泥?.?
甘你問下佢地吧-_-睇下果段野係真定係假牙?@@
del post係想同大家講--e件事暫告一段落@@我會
私底下同佢地傾-_-警呢就一定會報@@其實係上個星期我
以經搵人去查-_-都心中有數了-_-我唔會係度回post-_-
都請大家不要繼續討論吧-_-

作者: 乂星乂    時間: 2010-1-15 07:45:39

甘祝你好運吧!!大家散會 HAHa
作者: 乂LOVE雪乂    時間: 2010-1-15 14:59:14     標題: 回覆 26樓 笨BE 的帖子

個d係收ac
用錢收個d
真係...唉....
早知唔入你個團啦- -"
你係e到嘈咪仲犯賤?

祝樓主快d拿到個死賤人啦 十卜~
作者: 影影    時間: 2010-1-15 17:16:53     標題: 回覆 45樓 乂星乂 的帖子

--
我都仲未玩完--
作者: 段天    時間: 2010-1-15 23:11:18

下=.=? 依家有時間上黎睇睇,又話我攪野呀?
大家睇下鉉鉉係話del post囉=.=
玩甘耐曙光 需唔需要呃人 要呃既 大把人既ac都係我手了
包括大月 俗長佢地 用腦諗下都明 可況呃返個自己識既人- -?
好呃唔呃 呃隻82幻同85戰=.=? 不如我一早拎左大月佢地D9字頭去賣好過
個D搵仲多呀^^ 各位有腦既自己諗諗 過份解釋等於奄飾
ps:曙光都半放棄 幾星期無理曙光 把口係大家既 點講無咩所謂 不過唔好煩就ok
無做過我唔會認 有做過既我都唔怕認 有時D誤會係D攪事既人點出黎
個幾位 自己明啦- -
作者: ~兒兒~    時間: 2010-1-16 12:12:21

首先我本人就覺得交易acc真d好無謂,反而自己升既acc至會有種成功感!!
再者樓主如果真的是俾人呃既話,我都會替你不值,但如果你只是片面之詞,又冇証據po出
黎既話,我對你所講既野存有好大質疑!!!相反假如真有此事,我第一時間讚成你用正確途徑,
去報警吧!!

11樓打大大紅色字個位唔知係阿生定小姐既,想係度落井下石?!講咁大段野出黎,証據呢@@?
講咩個人保証ja,用咩保証?名譽﹑人格﹑身家性命,還是其他....至於你既人格唔係一早已蕩然
無存la咩!?你篇英文作文點ja?作左成年la wo=口=到呢家半隻字都唔見既;P 你屙左篤屎響公眾
場合,要有返d手尾執返乾淨佢至得架!!原來你一直都係混吉架,正一大隻講(廣)

段天人係有時講野串左d,可能因此得罪左人令到別人心存怨恨,當中不排除某d人會因而報復。但
佢都係直話直說既ja,爽直既性格,我反而欣賞佢呢點!!佢好過某d口蜜腹劍既人多多聲!!
作者: 夢緣    時間: 2010-1-16 13:36:00     標題: 回覆 48樓 段天 的帖子

死仔頭!你仲有時間理d無聊野既?
好溫書喇!唔好理曙光d野喇!
考試個到 你考先定我考先嫁@@?
再進入放棄狀態吧!今次唔要半棄"要放棄!!!:)
作者: 段天    時間: 2010-1-16 14:22:13     標題: 回覆 50樓 夢緣 的帖子

考試難到咩甘=.= 今日休息正~
你都係下星期考下話
作者: 段天    時間: 2010-1-16 14:22:47     標題: 回覆 49樓 ~兒兒~ 的帖子

多謝老霜a_a 隻紅色字唔洗理佢,講黎講去都唔中point~
作者: 影影    時間: 2010-1-16 21:15:14

淫天--
做乜佢要關POST架--
我仲要玩--
作者: 段天    時間: 2010-1-16 22:37:38

以你既智慧 十年後都未必明=.="
作者: 影影    時間: 2010-1-17 07:29:26

甘你智慧一定100年都唔明@_@~
作者: 出雲~    時間: 2010-1-17 16:48:23

-0- 發生咁大件事
都話你架啦天 成日四圍比女溝
你受溝都唔好只係睇樣 你冇聽過咩 有樣果d通常冇腦架
short起上黎咩都做得出
又係時候教你生字詞語啦
因愛成恨 最毒婦人心 你聽過未 明唔明
學某d人話齋 你平時串串貢
而家d小人仲唔扮晒正義之士插你咩
尤其紅字果d 家陣叫你寫血書?
話人地答咀果d 你係到講野 你咪又係多事答緊咀
唔怪得孔老夫子話「唯小人與女子難養也」
最近有套叫孔子由周潤發主演既新戲就快有得睇啦
d專搞事既女子同小人 快d去學下野啦

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2