AGAMES 討論區

標題: 對個game既意見=] [打印本頁]

作者: 移情別戀    時間: 2008-5-29 11:56:40     標題: 對個game既意見=]

其實曙光e+真係愈玩愈悶..
其實係唔係應該+d新既系統呢???
for example:
結婚系統...
因為其實e+好多人都有玩網戀...
如果+個咁既系統我諗會吸引到多d人...
仲有...
我同我老公都係係曙光到識ga...^v^

對於+新系統...
大家仲有d咩意見???
作者: ~屈機王子~    時間: 2008-5-29 13:29:35     標題: 一對一

+番一等情女單獨相處的地方好d:lol :lol
作者: 邀月    時間: 2008-5-29 15:42:54

曙光我已經有一段長時間冇玩lu'
我諗住暑假先玩番
+d新野應該會好d掛...
作者: lamxdxd    時間: 2008-5-29 16:52:41

結婚系統都想佢出
不過最想ge...都係出新職業
曙1有商匠,召喚者,佈陣師,封魔師
但係去到曙2..就冇左-0-
所以好想佢出...睇下e幾個職業係有d咩好玩
仲有想佢出自己整裝 / 武
因為曙光人人都係用同一款武...冇咩特別
作者: jimmylo    時間: 2008-5-29 17:21:45

好多人提議出結婚系統bo
作者: 靚女仙法師    時間: 2008-5-29 18:15:00

我想加個昆番黎既野俾番佢既主人,功能:昆左人,一落線gm就用佢ac俾番d野人,而且gm會封佢ac。咁d人咪5洗成日俾人昆,之後又係度嘈生曬lo,地同5同意?
作者: 天天戀﹏。    時間: 2008-5-29 19:53:15

有個可以買屋企既系統就正啦@@
作者: 吹水仔    時間: 2008-5-29 22:13:53

原帖由 lamxdxd 於 2008-5-29 16:52 發表
結婚系統都想佢出
不過最想ge...都係出新職業
曙1有商匠,召喚者,佈陣師,封魔師
但係去到曙2..就冇左-0-
所以好想佢出...睇下e幾個職業係有d咩好玩
仲有想佢出自己整裝 / 武
因為曙光人人都係用同一款武...冇咩特別 ...

其實曙1職業到係有e幾個~但係冇出到- -
最新既職都只係幻術~
作者: 癲櫻×﹏♀    時間: 2008-5-30 07:57:42

我最想出結婚系統t00- -v
第2就係出多1階獸形-.-v
作者: 天嵐    時間: 2008-5-30 12:41:26

有結婚系統就好了=3=
我同我老公都係曙光度識-3-"
作者: 武鬥之神    時間: 2008-6-1 00:09:35

我怕你地d人e+個個講得興奮,到左真係出既時候又話d野要重新升過,不過如果出3既就最好可以將2既野轉去3(當然,有d難度)

最好就直接由曙光2 up到曙光3,d角色都保留埋(又吾怕d所謂既名人既名比人用左)

P.S. lamxdxd 講得好岩,最好出埋1既職,到左e+我都仲係好後悔,玩1戈陣我只係玩左戰喳(曙光1係我玩既第一個升lv game),不過,曙光1好疾,過一個點要成差吾多要幾10秒,我e+過一個long都吾long咁制(我冇換過機)

作者: 俠客    時間: 2008-6-1 22:40:53

曙光1有咩職系宜家猁﹖
作者: 武鬥之神    時間: 2008-6-2 09:42:25

曙光1d族有生活技
馬騮:捉魚
虎:掘礦
牛:伐木
鵬:吾g
龍:吾g
犬:都吾g(吾好打我:lol )
作者: 移情別戀    時間: 2008-6-11 14:37:57

唉,,,
不過e+曙光真係悶到飛起...
我試過一條友自己打...
打到我差d訓...
都係快d+新野...
吸引多d人玩把la...
最好係暑假戈時出...
如果唔係呢個game真係.....

摺得....=3=
作者: egg123    時間: 2008-6-11 16:10:44

結婚系統最好就有啦@@

我同我老公都係曙識-___-"

跑慢過曙出

跑都有結婚系統

ps沒有玩過跑

職都最好出埋啦-____-

次次都係玩呢6個職
作者: 大門    時間: 2008-6-19 23:35:39

曙光比其他ONLINE難賺錢=0=要好花心機先至可以賺到:L
而且曙光多人玩~唔似其他ONLINE~越玩越少人:L
呢個係曙光唔錯既優點^^而且曙光更新既時機都算唔錯~
應該曙光既官網有能幹既策劃人係背後支持住隻GAME既進度:)
每到左隻GAME既低潮時~住住會有正野堆出~攪返起隻GAME:)

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2