AGAMES 討論區

標題: 全新10元寶箱超值豋場囉 [打印本頁]

作者: abg4b10    時間: 2009-12-31 15:18:06     標題: 全新10元寶箱超值豋場囉

親愛的玩家您好:

歲末年終之際《天羽團隊》將推出全新十元寶箱,想要搶購好康可要趁現在喔~

快來看看各種熱賣寶箱的介紹吧!

販售時間:2009年12月31日

必得物品: 十萬經驗值

一、特級10元寶箱:(售價為10元寶)

機會獲得以下抽獎虛寶(100%機率得到以下物品任一件)

1.            特級寶石X1

2.            合成神石X4

3.            天羽樂透箱X2

4.            神秘鑰匙 X2

二、頂級10元寶箱:(售價為10元寶)

機會獲得以下抽獎虛寶(100%機率得到以下物品任一件)

1.            頂級寶石X1

2.            合成神石X8

3.            天羽樂透箱X2

4.            神秘鑰匙X3

《天羽Online營運團隊》祝您遊戲愉快
作者: 冰乂影    時間: 2009-12-31 15:32:20

火流你邊度睇番黎-v-
作者: abg4b10    時間: 2009-12-31 15:41:51     標題: 回覆 2樓 冰乂影 的帖子

乜我識你嫁咩:em800_52:
叫你益7回比我又5肯:em800_47:

講返,D野係tw官網睇返黎~"
作者: 車輛妹    時間: 2009-12-31 15:56:12

台灣野吾好p0st啦,.,!
作者: 5484848    時間: 2009-12-31 15:57:05

台灣野唔好POST啦!HK都未有!咩膠啦
作者: abg4b10    時間: 2009-12-31 16:05:28     標題: 回覆 5樓 5484848 的帖子

唔該自己上去天羽睇下有冇,同埋注意一下用詞"
作者: 勤勞的企鵝    時間: 2009-12-31 17:51:58

我最鐘意dingdong,
拒好好人伽,
樓主就唔多鐘意。
作者: 心霜乂碎    時間: 2010-1-1 00:45:20

丁當做野係幾好 可惜動作太慢= =!

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2