AGAMES 討論區

標題: gm馬上更正!! [打印本頁]

作者: 心霜乂碎    時間: 2009-12-28 17:12:51     標題: gm馬上更正!!

個配方名寫明係背飾黎!!我整左出黎發然係尾巴黎!!!!
超級不滿lor= =...
= =如果有得賠番d野比我就好了..
因為我本身以為背先整= =
e家整左出黎係尾=口=曬左我好多野呀!!!!
作者: 心霜乂碎    時間: 2009-12-29 23:16:08

gm汁一汁佢啦 唔該=口=!!
作者: 蠢之子    時間: 2009-12-30 00:52:21

打電話去/sd去佢e-mail到我諗會快做野多d...
作者: 心霜乂碎    時間: 2009-12-30 12:33:32

gm唔係會check post既咩= =..
作者: abg4b10    時間: 2009-12-30 14:10:55

咁勁@@
打去Alta炮轟一下D人先會做野+_-
作者: kill23321526    時間: 2009-12-30 15:50:30

打去Alta la:)
作者: 心霜乂碎    時間: 2009-12-30 19:02:48

我試下SD短信比丁當先 唔得先打
作者: 唯愛乂星    時間: 2009-12-30 19:17:13     標題: Ming豬來

:question: 我e+先知你係邊個=口=:eeeee: :eeeee: :eeeee: :eeeee: :eeeee:
作者: 心霜乂碎    時間: 2009-12-31 01:21:43

哈哈 你隻笨星~~
作者: dingdong    時間: 2009-12-31 09:46:33     標題: 回覆 樓主 心霜乂碎 的帖子

謝謝回報, 有關問題已轉達客服方面轉交台灣跟進, 謝謝!

如各位對遊戲有什麼意見, 建議或bug回報, 需要客服方面轉交台灣跟進, 歡迎大家在論壇中發表後, 再直接寫信到客服, cs@feather.alta.hk 這樣意見便可以更快傳達. 謝謝! :)
作者: 心霜乂碎    時間: 2009-12-31 12:17:06

原帖由 dingdong 於 2009-12-31 09:46 發表
謝謝回報, 有關問題已轉達客服方面轉交台灣跟進, 謝謝!

如各位對遊戲有什麼意見, 建議或bug回報, 需要客服方面轉交台灣跟進, 歡迎大家在論壇中發表後, 再直接寫信到客服, cs@feather.alta.hk 這樣意見便可以更快傳 ...

感我想知你既工作係咩@_@...?
作者: 唯愛乂星    時間: 2009-12-31 13:22:12     標題: 哈哈~~

:em800_11: AGame回覆你la:eeeee: :eeeee: :eeeee: 好似(有關問題已轉達客服方面轉交台灣跟進)5知要幾多時間le~~~:eeeee: :eeeee:
作者: 心霜乂碎    時間: 2009-12-31 14:10:07

感都好過咩都唔做既...
作者: abg4b10    時間: 2009-12-31 14:41:15

=口=..e隻不死鳥之羽(-火系法術傷害-50%)再+條煉獄獸尾巴(-火系法術傷害-50%)
1人50%=100%
咁術士d攻咪-_-
作者: 心霜乂碎    時間: 2009-12-31 15:01:07

所以我希望佢係背黎囉@@xdddd
50%+50%=無效xdddd
但係水扣多50
可惜e個不死鳥之羽係尾黎/.\"!
作者: ice_lilac    時間: 2010-1-1 18:25:14

原帖由 心霜乂碎 於 2009-12-31 12:17 發表

感我想知你既工作係咩@_@...?

我估係中間人,哈
作者: 心霜乂碎    時間: 2010-1-1 21:20:17

雞仔媒人xddd

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2