AGAMES 討論區

標題: 同裝vs最型 邊個win? 想知快來50直擊報導 [打印本頁]

作者: 50羊    時間: 2009-12-2 09:12:43     標題: 同裝vs最型 邊個win? 想知快來50直擊報導

:lol 其實都冇咩想講 只係想講最型太勁了   但經過多次的經驗話我知 有得打了=]
同裝vs最型 =同裝win (我唔計升lv)
原來....原來....天c最勁的技唔係變寵   你地自己估最勁咩招-0- 我估唔到了 因為發現左e樣野
你有時間就得 唔記得好似係5min=1
冇記錯最型變寵係40秒 回技係45秒 so 當佢變你做寵;P  就食張5min內整好的........整好的
                 ;P ;P ;P    ................................................   ;P ;P ;P :)

葉? 咩葉都得 當佢變你寵 就食葉 就冇事了 唔洗onjj走佬等佢40秒 加分加分:)
人在9:13分建立:lol

作者: 我最型    時間: 2009-12-2 09:54:27

只能說我輸了...咁你都諗到我投降..
作者: SASA0234    時間: 2009-12-2 13:20:12

謝樓主...分享...
作者: 我最型    時間: 2009-12-2 17:10:23

好彩我都諗到方法破:hug: :hug:
作者: joensr250    時間: 2009-12-2 21:00:05

50好野..咁都諗到..加分加分;P ;P ;P
作者: 我最型    時間: 2009-12-2 21:16:43

你最勁啦邊夠你打:@
作者: 心霜乂碎    時間: 2009-12-2 21:32:29

嘩...感都比你發現 以後對天師方便好多^^
作者: 我最型    時間: 2009-12-2 21:33:35

好老實講句
得比武先會有機會pvp
平時個pvp場係無咩人入
作者: 50羊    時間: 2009-12-2 22:46:50

好過冇 唔洗等你40秒:lol
作者: 我最型    時間: 2009-12-2 22:50:34

咁邊夠你打 又有食葉又有無敵..:@
作者: whoisgamki    時間: 2009-12-5 16:19:23

樓主(死50) = =謝樓主分享bo :dump:
作者: 笨妞★瞳    時間: 2009-12-7 18:29:00

v0v  吾洗變都瓜左
作者: 痴沁妄想    時間: 2009-12-10 00:32:55

哇; 50好勁-口-|
咁都唸到!
咁我都知點同50打啦-v-
你開無敵 我吾打你;暈左你; 等你無敵完3刀內88你
;P
作者: 我最型    時間: 2009-12-10 00:48:19

變寵有+回避 都打唔中你 主要防你無敵姐
作者: 水靈子    時間: 2009-12-10 15:19:49

原帖由 50羊 於 2009-12-2 09:12 發表
:lol 其實都冇咩想講 只係想講最型太勁了   但經過多次的經驗話我知 有得打了=]
同裝vs最型 =同裝win (我唔計升lv)
原來....原來....天c最勁的技唔係變寵   你地自己估最勁咩招-0- 我估唔到了 因為發現左e樣野
你有 ...
叻叻:em800_18:
作者: 勤勞的企鵝    時間: 2009-12-10 18:08:05

原帖由 水靈子 於 2009-12-10 15:19 發表
叻叻:em800_18:
水靈姐唔系早就知啦咩0_0

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2