AGAMES 討論區

標題: 11月29日團體比武出現意外戰果 [打印本頁]

作者: 向中間出    時間: 2009-11-30 21:29:09     標題: 11月29日團體比武出現意外戰果

自從出左團體比武,AYUMI個隊隊伍連勝2個禮拜(人地平圴LV13XLV:( ),到了今個禮拜日,出現了爆冷戰果,一開始個6場基本比武就不多說,先由8強說起(爆冷就是出現在8強),團體比武係以頭6場的排名對決,第1對第2,第3對第4,第5對第6,第7對第8,主要想講是第1對第2個場,(我自己一早出左局),在休息區一路同人傾,一路睇戰果,出現了....由AYUMI帶領的隊伍對決由法比加斯仔帶領的隊伍,2隊我估大約差20LV左右,但係幾分鐘過後,係係統頻,睇到驚人的野,法比加斯仔的隊伍居然入到4強,最後居然勝埋冠軍,打破AYUMI連勝2場的記綠,聽人講好像他們因勝了AYUMI,所以在8強獲得幾十戰績:L 。雖然聽說他們是第2勁個隊伍,但係咁都勝AYUMI。據消息指出AYUMI佢地輸俾時間。佢地一勝8強就一路須風,直入決賽,仲勝埋狗狗娜娜子:time:
作者: 勤勞的企鵝    時間: 2009-11-30 22:10:27

我比較想知道距地點解會WIN
作者: 燕南天    時間: 2009-12-1 07:33:01

佢地有D咩人 =.=?
作者: 50羊    時間: 2009-12-2 09:17:00     標題: 回覆 樓主 向中間出 的帖子

收la@_@"佢有心輸你會知? 你地的吹水能力會唔會強左d:D
作者: 我最型    時間: 2009-12-2 09:55:52

佢有冇心嬴輸你又會知?
作者: wongkingwai    時間: 2009-12-2 13:18:18

你地唔知法比果隊有我咩...WAKAKA~~~~
作者: whoisgamki    時間: 2009-12-5 16:31:07

讓賽?????:em800_89:
作者: 貴族乂然    時間: 2009-12-6 08:31:43

我好想知法比個隊有咩人

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2