AGAMES 討論區

標題: 大家入黎睇下個台SEV網 [打印本頁]

作者: 紫妍    時間: 2009-11-26 18:10:41     標題: 大家入黎睇下個台SEV網

http://feather.lager.com.tw/cont ... _detail&id=5569            大家睇完就知:em800_111:  點解HK冇@@
作者: 紫妍    時間: 2009-11-26 18:14:48     標題: 回覆 樓主 紫妍 的帖子

點解HK仲出精云相比人抽既 人地都賣緊99元一粒:em800_111:
作者: 我最型    時間: 2009-11-26 18:36:06

下星期會唔會有
作者: a706393990    時間: 2009-11-26 18:37:27

99元 甘貴
作者: 勤勞的企鵝    時間: 2009-11-26 22:24:11

唔系話要出心靈石洗6品咩?
作者: 冰乂影    時間: 2009-11-27 14:58:26

出左先算啦~99元咁貴搵鬼玩?
作者: 勤勞的企鵝    時間: 2009-11-27 15:14:06

原帖由 冰乂影 於 2009-11-27 14:58 發表
出左先算啦~99元咁貴搵鬼玩?

55,然後天羽會變得更加是有錢人玩得遊戲。
但是,點解天羽又要設定為學生是遊戲對象呢?
作者: *hinhin*    時間: 2009-11-27 21:42:06

@@ 今日出左喇;P
作者: o0winner0o    時間: 2009-12-1 09:26:09

okay    幾好  nice to meet you
作者: 6d20mike    時間: 2010-2-19 13:43:21

引用:
55,然後天羽會變有錢人得更加是有錢人玩得遊戲。
但是,點解天羽又要設定為學生是遊戲對象呢?                                                            因為d學生日日收人保護錢   ;P 變左有錢人;P ;P ;P ;P ;P
作者: 6d20mike    時間: 2010-2-19 13:44:12

引用:
55,然後天羽會變有錢人得更加是有錢人玩得遊戲。
但是,點解天羽又要設定為學生是遊戲對象呢?                                                          因為d學生日日收人保護錢   ;P 變左有錢人;P ;P ;P ;P ;P

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2