AGAMES 討論區

標題: 天羽......留戀的原因 [打印本頁]

作者: 冰乂影    時間: 2009-11-24 19:44:42     標題: 天羽......留戀的原因

7月後收的成績表後發現自己的成績唔錯就睇下有咩新game玩下咁,唔覺意睇到廣告(天羽)就下定決心暑假可以盡情玩呢個game
  一開始玩的時候覺得呢個game雖然同一般既game冇乜唔同,但係有一種唔同既味道,就介紹好多同學入黎玩.7月21號..終於有自己既部落,有一份家既味道,咁又識左好多朋友,大家升下呢,吹下水,好開心係一個家-天羽
        但係同學既離開將我抽離呢個家,開學既時候都係更新一下,係人地口中得知天羽好快就合伺,我抱住興奮既心情玩番呢個game,都識左好多第2個伺既朋友,但係依家game既朋友都離開晒.....我係咪應該繼續留呢個溫暖既大家庭呢?
  待續..........

希望呢個post可以令迷茫既人可以重拾童心,回到這溫暖既大家庭-天羽
作者: 南南路    時間: 2009-11-24 19:48:29

gm唔出新野又唔改善的好難繼續玩:@ :@
不過都不失為一篇好文:victory: :victory:
作者: devillmemz    時間: 2009-11-24 19:50:29

原帖由 南南路 於 2009-11-24 19:48 發表

咁咪係~都唔知次次更新更咩:@ :@
作者: 冰乂影    時間: 2009-11-24 20:06:15

多謝晒咁多位:em800_111: :em800_111:
作者: 勤勞的企鵝    時間: 2009-11-24 20:13:48

就算唔玩都吾一定系GAME噶原因伽!
例如:電腦廢,導致LAG機
作者: 南南路    時間: 2009-11-24 20:18:14     標題: 回覆 5樓 勤勞的企鵝 的帖子

但係如果個game係好玩你等一等都冇所謂:(
作者: 冰乂影    時間: 2009-11-24 20:25:57

原帖由 南南路 於 2009-11-24 19:48 發表

我都好想快少少出新野:'( :'(
作者: 心霜乂碎    時間: 2009-11-24 23:34:52

原帖由 devillmemz 於 2009-11-24 19:50 發表

咁咪係~都唔知次次更新更咩:@ :@
= =我比較唔鐘意gm成日更新個d 咩冒險者寶箱=.=
次次大部份都係一樣架啦= =!
作者: 勤勞的企鵝    時間: 2009-11-25 13:08:47

G M更新d野次次都唔系好重要,
其實我好想拒出技能特效開關。
作者: 冰乂影    時間: 2009-11-25 21:27:25

ming豬比gp:em800_111: :em800_111:
作者: 冰乂影    時間: 2009-11-25 22:17:04

唉gm又整走左寶石換經變左打王加經,整到d人走晒
作者: 50羊    時間: 2009-11-26 14:55:15

天羽太黑暗了!_!"
作者: 冰乂影    時間: 2009-11-26 20:08:30

↑此情不再:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2