AGAMES 討論區

標題: 原來唔食都升到LV :) [打印本頁]

作者: 我最型    時間: 2009-11-24 01:06:10     標題: 原來唔食都升到LV :)

你地成日話搶唔到王
我計過 每日燒500張藍天卷
1張當12萬
就咁都有6千萬@@計埋做任
一日可以都有成億經@@
一覺唔覺搶到1,2隻王又多小小

所以呢唔係一定要打王先升到LV架

同埋唔好話無錢買藍天卷
我相信D 高LV都用左唔小錢去沖裝升LV

你要勁就要付出O______O

最後一句 大家加油升LV:time:
作者: 勤勞的企鵝    時間: 2009-11-24 07:20:05

你做任+打王d經驗始終比我地多..........
作者: 我最型    時間: 2009-11-24 13:29:01

但講真無可能做到經驗個個一樣多
王只可以1隊食
作者: 50羊    時間: 2009-11-27 10:13:35     標題: 回覆 樓主 我最型 的帖子

藍天卷 大佬 個個咁有錢好似你咁消藍卷咩 你計返普通卷la:@
作者: 勤勞的企鵝    時間: 2009-11-27 14:39:06

原帖由 50羊 於 2009-11-27 10:13 發表
藍天卷 大佬 個個咁有錢好似你咁消藍卷咩 你計返普通卷la:@
的確,邊有人會去曬錢buy藍天卷伽?
系都用來買人AC啦~
作者: ovid17    時間: 2009-11-27 15:42:25

你咁多藍卷 送300張黎啦就=3=
作者: 我最型    時間: 2009-11-27 20:10:00

我有都燒晒:victory: :victory:
作者: 勤勞的企鵝    時間: 2009-11-27 20:27:32

原帖由 我最型 於 2009-11-27 20:10 發表
我有都燒晒:victory: :victory:
咁你就唔好講藍天卷啦。
作者: 我最型    時間: 2009-11-27 20:43:40

原帖由 勤勞的企鵝 於 2009-11-27 20:27 發表
咁你就唔好講藍天卷啦。

咁你可以收架嘛
好似1萬定2萬就有一張
打部王又會趺金卷
作者: ovid17    時間: 2009-11-27 22:19:56

<<<窮人一個
您咁有米 送黎好過^o^
作者: Lethe駿    時間: 2009-11-29 11:35:33

樓主你真係搞笑
一日消500張藍卷 有兩個問題
問題一:時間上問題(樓主你雙失??咁多時間?)有冇咁多戰友陪你一日消五百張?雙失大聯盟?你有人陪人地一定有?
問題二:你話一張藍卷萬幾兩萬張??我行左咁耐天羽都冇見過囉 搞笑
另外打王 根本就高lv玩晒 你地幾個百幾lv係到狂食王汁裝賣俾新手
新手就要用HKD買點同你地收 我地新手養你地?
唔好同我講你地岩岩玩果陣都係咁 天羽果陣幾多人 而家幾多人 新手玩幾日唔見左人
多數人而家都係靠單練同解任升
最後:樓主唔好一味靠自己感覺講d不知所謂既廢話黎晒時間啦!多謝
作者: 我最型    時間: 2009-11-29 11:48:39

原帖由 Lethe駿 於 2009-11-29 11:35 發表
樓主你真係搞笑
一日消500張藍卷 有兩個問題
問題一:時間上問題(樓主你雙失??咁多時間?)有冇咁多戰友陪你一日消五百張?雙失大聯盟?你有人陪人地一定有?
問題二:你話一張藍卷萬幾兩萬張??我行左咁耐天羽都冇見過囉 搞 ...

你唔知價我唔怪你

即係你覺得多人可以唔洗用hkd 小人就要用?

即係雙失唔可以打機?有色眼鏡?
而且掛機開住部機之嘛

你係唔係又係d諗住 玩一日唔洗做坐係度無啦啦就變左100lv既人?_?
作者: Lethe駿    時間: 2009-11-29 13:15:55

哈哈~樓主你講野真係有小小可笑
藍卷1m~2m 你自己行下天羽城望下有幾多人放銀野先講啦
雙失唔可以打機??對唔住我冇咁講過 請你唔好誤會我既意思
我係話我地要返工返學既人冇你地雙失咁多時間打機姐 haha
講到掛機 你地打王放野係用元計 小數係銀計 你地賣件野最小都有40元掛
40元用內掛可以掛40粒鍾 梗係唔駛望住部機啦
用A餐掛 冇自動汁野 冇自動食水 冇自動開卷 你玩咁耐冇可能唔知掛@@?
對40lv以下既玩家梗係冇咩問題 40lv以上打怪出左40任卷 人不在既時候 白白冇左30元
另外你提到我係d玩一日就100lv既人?對唔住我唔覺得天羽100lv好勁囉 根本係玩裝
最後請你回覆既時候多d企係人地立場思考完先再回啦
作者: 我最型    時間: 2009-11-29 14:44:24

原帖由 Lethe駿 於 2009-11-29 13:15 發表
哈哈~樓主你講野真係有小小可笑
藍卷1m~2m 你自己行下天羽城望下有幾多人放銀野先講啦
雙失唔可以打機??對唔住我冇咁講過 請你唔好誤會我既意思
我係話我地要返工返學既人冇你地雙失咁多時間打機姐 haha
講到掛機 你 ...

岩岩先買左1千張藍卷
2萬=1 你搵唔搵到就真係靠自己
唔通有人買件心0 60元 有人買30元 咁你就當左佢係60元?
升lv仲有好多方法 唔知道唔好扮晒識
時間多就過你就一定升得快d架啦
打王趺野賣元有咩問題 唔岩可以唔買
你睇岩 岩價咪買囉
個個星期都有罰企 自己拎錢去收元咪有得掛B餐囉
你話天羽玩裝 不如你試下開個10lv全身6品同我100lv全身5品打:time:
作者: Lethe駿    時間: 2009-11-29 15:31:59

哈哈..你話你收岩岩收左我就要信你??我咪好唔得閒??
你話升lv有好多方法??離不開咪又係解任打怪裝換經 乜你有其他方法架@@"?
10lv6品裝同你100lv5品裝打??唔見你整10lv6品^^??得過講字有咩用=.=?
呢隻game唔係玩裝??唔見你空裝打王既??你講野真係...一路睇一路笑你白痴..哈哈
game人多物價梗係平 人少物價梗係貴 咁既打機基本智識你都唔明 都唔明你點做雙失~"~
作者: 我最型    時間: 2009-11-29 15:49:59

原帖由 Lethe駿 於 2009-11-29 15:31 發表
哈哈..你話你收岩岩收左我就要信你??我咪好唔得閒??
你話升lv有好多方法??離不開咪又係解任打怪裝換經 乜你有其他方法架@@"?
10lv6品裝同你100lv5品裝打??唔見你整10lv6品^^??得過講字有咩用=.=?
呢隻game唔係玩裝?? ...

咁信唔信由你囉
我成身裝加埋都唔洗100元
點解我要整10lv6品? 係你自己話玩裝之嘛
我有裝點解打王要唔用 ?你無裝無得用?_?
你係咪廢過頭唔抵人勁過你:'(
作者: Lethe駿    時間: 2009-11-29 16:51:18

唉..唔夠人講就係到人身攻擊 同你玩下囉
首先研究下你個名既由來先 改得呢d名既人多數都係果d啦~電車男~
本身自己個樣唔得 係game咪改埋d咁既名慰藉下自己心靈既空虛囉
你成身裝都唔駛100元??咁梗係啦 大家唔好諗錯 唔係你勁
係你呢d雙失既青年冇錢玩咋..咪唯有日日係屋企日煲爛煲囉
睇黎你捱得好辛苦喎..你套裝 我諗賣出去都有一千蚊既(PS:好似俾多你tim喇)
真係唔明社會點解要養埋你d呢蛀米大蟲..哈哈
從你回覆我既字裡行間睇得出你係d智識唔高 文化水平極低既人..真係回你都晒氣
作者: 我最型    時間: 2009-11-29 16:57:16

原帖由 Lethe駿 於 2009-11-29 16:51 發表
唉..唔夠人講就係到人身攻擊 同你玩下囉
首先研究下你個名既由來先 改得呢d名既人多數都係果d啦~電車男~
本身自己個樣唔得 係game咪改埋d咁既名慰藉下自己心靈既空虛囉
你成身裝都唔駛100元??咁梗係啦 大家唔好諗錯  ...

我都唔受呢套既
你咪講囉 我當你幻想症發作咋:'(

"咪唯有日日係屋企日煲爛煲囉
睇黎你捱得好辛苦喎.."
乜原來日日係屋企日煲爛煲會有套裝煲到出黎 :)
作者: Lethe駿    時間: 2009-11-29 18:27:11

原來你日日係屋企煲都煲唔到套裝出黎架??
咁你玩黎做咩=_=?白吃?雙失仔=]
作者: 我最型    時間: 2009-11-29 18:41:35

原帖由 Lethe駿 於 2009-11-29 18:27 發表
原來你日日係屋企煲都煲唔到套裝出黎架??
咁你玩黎做咩=_=?白吃?雙失仔=]

用火煲:( ?
你為左煲d裝黎先打機架?:'(
作者: Lethe駿    時間: 2009-11-29 19:29:06

對唔住 我一日玩得果2~3粒鍾 好難用個煲字
我都想好似你呢d雙失仔咁..日日係電腦面前白吃^^"日日玩十幾粒鍾為左件幾十蚊既虛寶^^
作者: 我最型    時間: 2009-11-29 19:53:30

原帖由 Lethe駿 於 2009-11-29 19:29 發表
對唔住 我一日玩得果2~3粒鍾 好難用個煲字
我都想好似你呢d雙失仔咁..日日係電腦面前白吃^^"日日玩十幾粒鍾為左件幾十蚊既虛寶^^

你又知我日日玩十幾粒鍾?_?
係咪【詞語過濾】唔俾你玩咁耐呀?
作者: bangbamwa    時間: 2009-11-29 22:26:05

我一路睇一路笑XDD
作者: 乂紫陵    時間: 2009-11-29 23:00:26

仲好講~次次星期5都係你同ay一組
作者: bangbamwa    時間: 2009-11-29 23:04:10

原帖由 乂紫陵 於 2009-11-29 23:00 發表

笑係因為果個人講D野姐:lol
作者: Lethe駿    時間: 2009-11-29 23:51:44

原帖由 乂紫陵 於 2009-11-29 23:00 發表

人証??大家有眼見 好心你唔好諗埋d垃圾方法當幫到人先得架
今日星期日 希望你消到1000張藍卷啦..
噢..唔係..你個雙失仔日日都當星期日架啵 哈哈
咁醒消夠一萬張啦
可惜天羽個排行榜冇煲機達人 如果唔係你實拎第一:time:
作者: 我最型    時間: 2009-11-29 23:55:42

原帖由 Lethe駿 於 2009-11-29 23:51 發表

咁醒消夠一萬張啦
可惜天羽個排行榜冇煲機達人 如果唔係你實拎第一: ...

係呀 我有好多卷呀 又有錢又有卷
你係咪好唔抵得姐
求下我咪c捨1,2張俾你囉 ;P
作者: joensr250    時間: 2009-11-30 00:09:06

原帖由 Lethe駿 於 2009-11-29 23:51 發表

咁醒消夠一萬張啦
可惜天羽個排行榜冇煲機達人 如果唔係你實拎第一: ...

你係咪傻嫁成日話人雙失....不過雙失都唔怕做既.....沖裝D錢都夠你買一年奶粉飲:em800_52::em800_52:
作者: 我最型    時間: 2009-11-30 00:12:26

俾佢幻想下啦
唔夠人講 9up d野出黎 俾佢開心下 滿足下呢d人囉:)
作者: Lethe駿    時間: 2009-11-30 00:52:01

哎唷 吹到自己好有錢咯 咪俾你係game過下有錢人引囉 冇咩所謂既
你日煲夜煲成果黎架嘛 值得既
唔好意思..之前打既言論好似拉埋果位咩股既人落水 改一改先

作者: 我最型    時間: 2009-11-30 01:01:47

係咪有錢心照啦
打機都無錢 我唔敢想像你真人有錢得去邊?
人地打機 勁唔勁得過條女有咩關係?_?
你打機打到咁廢 仲打黎做咩?_?
作者: Lethe駿    時間: 2009-11-30 18:34:13

原帖由 我最型 於 2009-11-30 01:01 發表
係咪有錢心照啦
打機都無錢 我唔敢想像你真人有錢得去邊?
人地打機 勁唔勁得過條女有咩關係?_?
你打機打到咁廢 仲打黎做咩?_?

你又知我冇錢= =?
話人妄想 我諗你而家都唔係好得我好多囉 你講野真係好矛盾架
話你文化水平低真係冇講錯
我剩係知d雙失仔剩係識問老豆老母拎錢咋啵
而且仲要拎黎打機/口\真係登你老豆老母心酸
你又知我廢- -??我剩係見到你d裝好雞囉..唔怪得唔駛100元
九成九team人打王係汁寶多過打既人囉=.="
另外我想問下 呢隻game沖裝要用好多錢咩?
講真丫..呢隻game沖裝以經好容易 8格放1粒 仲要可以放3粒配料
你咁都要用好多錢 真係冇乜野好講囉^^
我諗你真係未玩過d幾千幾千拎出黎玩果d game
真係果句啦 雙失玩到你咁廢 真係笑死人

作者: 023023    時間: 2009-11-30 18:42:18

最型,如果你真係想認真討論,而人地又惡言相向的話你都應該好d禮貌應人啦,人地鬧你你又鬧番人,咁點認真討論?就係因為咁你搞到成個板都係黎d post
作者: Lethe駿    時間: 2009-11-30 19:08:01

原帖由 023023 於 2009-11-30 18:42 發表
最型,如果你真係想認真討論,而人地又惡言相向的話你都應該好d禮貌應人啦,人地鬧你你又鬧番人,咁點認真討論?就係因為咁你搞到成個板都係黎d post

抱歉..如果有麻煩到大家的話 對不起
講真..如果佢既諗法幫到大家既 點解冇人支持佢既意見呢
作者: 023023    時間: 2009-11-30 19:21:45

原帖由 Lethe駿 於 2009-11-30 19:08 發表

抱歉..如果有麻煩到大家的話 對不起
講真..如果佢既諗法幫到大家既 點解冇人支持佢既意見呢

老實講,佢開親post一見人地提出意見就不停駁人..想平心靜氣都難
岩岩係上發現原來有個每月好文章計劃可以比佢賺到元寶,唔知黎個係咪就係佢不停開post討論o既原因呢?如果係的話佢就真係高招!開post引人發生罵戰,講多兩個又開多個新post話"認真討論"..如是者一個唔該佢又賺左幾篇文開開心心去拎元寶啦
作者: Lethe駿    時間: 2009-11-30 19:50:50

原帖由 023023 於 2009-11-30 19:21 發表

老實講,佢開親post一見人地提出意見就不停駁人..想平心靜氣都難
岩岩係上發現原來有個每月好文章計劃可以比佢賺到元寶,唔知黎個係咪就係佢不停開post討論o既原因呢?如果係的話佢就真係高招!開post引人發生罵戰,講多 ...

原來係咁..真係高明..果然局外人心水清
本人冇意呃post不停回覆
只係睇見一啲不知所謂既建議動火姐
作者: ovid17    時間: 2009-11-30 20:31:16

一人一步~~海闊天空
成日為打王呀~沖裝呀~而係到嘈
[每月好文章計劃]好低機率中獎
求下唔好成日火姐眼啦
一係比D涼茶你地飲黎下火:em800_137:
作者: joensr250    時間: 2009-11-30 22:48:29

邊個有錢冇錢好明顯下嫁啦...;P ;P
呢到係比佢地發洩既地方黎姐....又唔會阻到我食王既:lol :lol
GAME照打王照食.....我係雙失,不過托賴,老豆老母仲有得比我洗:em800_38: :em800_38:
老豆有錢梗係比個仔洗嫁啦...除非你唔係中國人姐...:em800_34:
作者: 我最型    時間: 2009-11-30 23:35:25

原帖由 Lethe駿 於 2009-11-30 18:34 發表

你又知我冇錢= =?
話人妄想 我諗你而家都唔係好得我好多囉 你講野真係好矛盾架
話你文化水平低真係冇講錯
我剩係知d雙失仔剩係識問老豆老母拎錢咋啵
而且仲要拎黎打機/口\真係登你老豆老母心酸
你又知我廢- -??我剩 ...

係咩 你又知我雙失 又知我無錢?
廢唔廢就唔知啦  係咪入去pvp打場囉
但你都係唔敢架啦
繼續留守呢度啦
我d裝係好廢架 夠殺你咪得囉
我打王吸寶又點姐 唔打都有得吸你吹咩:P
作者: 我最型    時間: 2009-11-30 23:36:24

原帖由 023023 於 2009-11-30 19:21 發表

岩岩係上發現原來有個每月好文章計劃可以比佢賺到元寶,唔知黎個係咪就係佢不停開post討論o既原因呢?如果係的話佢就真係高招!開post引人發生罵戰,講多 ...

如果有意見唔回覆 咁開post 之後係咪應該叫板主set唔俾回覆呢?_?
作者: 我最型    時間: 2009-11-30 23:37:37

原帖由 joensr250 於 2009-11-30 22:48 發表
邊個有錢冇錢好明顯下嫁啦...;P ;P
呢到係比佢地發洩既地方黎姐....又唔會阻到我食王既:lol :lol
GAME照打王照食.....我係雙失,不過托賴,老豆老母仲有得比我洗:em800_38: :em800_38:
老豆有錢梗係比個仔洗嫁啦... ...

佢乞e 黎
無料扮四條 成日幻想以為自己好勁 又唔敢入game打場
佢唔知自己係度打緊機:Q
佢老母晚晚搵客賺錢都唔俾佢 好慘呀:'(
作者: Lethe駿    時間: 2009-12-1 00:06:01

原帖由 我最型 於 2009-11-30 23:37 發表

佢乞e 黎
無料扮四條 成日幻想以為自己好勁 又唔敢入game打場
佢唔知自己係度打緊機:Q
佢老母晚晚搵客賺錢都唔俾佢 好慘呀:'(

又係到玩人身攻擊 節省下啦 似你日煲夜煲咩 要24小時睇埋你d垃圾回覆??
乞衣??對唔住囉..我可時問過人拎裝拎寶??
點似得你丫 日痴夜痴 同人扮fd博拎埋d 幾蚊雞既虛寶咩
唔好笑死人啦 真係...外間人以為雙失玩online有幾勁有幾癲
見到你..簡直笑爆咀啦
低水準冇文化盲字都唔識多隻 唔夠人講就開口埋口老母前老母後
你九年免費教育讀屎片架??剩係學識講人老母 高水準小小啦
唉..真係隻隻game都係有傻仔 唔夠人講就搵人打
我地呢d有正當職業 邊有咁多時間同你癲丫
日日係屋企24小時做蛀米大蟲 你係得架喇
另外果位不予置評 我都冇意撩事鬥非
唔關事果d人我係唔會回覆 自己笠水吧啦
作者: 我最型    時間: 2009-12-1 01:09:12

原帖由 Lethe駿 於 2009-12-1 00:06 發表

又係到玩人身攻擊 節省下啦 似你日煲夜煲咩 要24小時睇埋你d垃圾回覆??
乞衣??對唔住囉..我可時問過人拎裝拎寶??
點似得你丫 日痴夜痴 同人扮fd博拎埋d 幾蚊雞既虛寶咩
唔好笑死人啦 真係...外間人以為雙失玩online ...

你一直話我係雙失 無錢 你又搵唔出証據?_?
你慢慢9up下直到你搵到証據先啦下

而家你玩緊天羽呀 我理得你正當職業定乞e
你一係就黎打嬴我 一係就收陣皮啦Z_Z
黎黎去去都果幾句 無D新意思 好傻仔呀你
打機 玩到你咁廢 你都係第一個 D入GAME 同人打既能力都無
藏頭露尾既狗仔 係度亂吠 唉 真係好慘呀你
你係咪玩乜GAME都咁廢搞到而家自己咁大壓力咁?_?

打機我理得你富豪定雙失
根本就無關係 見你無文化就俾你講下啦
乜都唔識就係度亂【詞語過濾】咁UP 俾你開心下囉
24小時ONLINE=雙失 你D 思想 3歲小朋友都不如

而家眼前事實 就係你唔敢打 打機廢 無錢玩 窮人
即係乜【詞語過濾】野都無 【詞語過濾】下【詞語過濾】下吊河馬

唉 下個POST又彈返果幾句"見到你..簡直笑爆咀啦
低水準冇文化盲字都唔識多隻 唔夠人講就開口埋口老母前老母後
你九年免費教育讀屎片架??剩係學識講人老母 高水準小小啦"
悶到出水
作者: 023023    時間: 2009-12-1 10:26:54

原帖由 我最型 於 2009-11-30 23:36 發表

如果有意見唔回覆 咁開post 之後係咪應該叫板主set唔俾回覆呢?_?

佢整個回覆出黎係咪比人發生罵戰先?你而家搞到成板都係黎d風波,真係多得你
作者: 我最型    時間: 2009-12-1 13:36:39

原帖由 023023 於 2009-12-1 10:26 發表

佢整個回覆出黎係咪比人發生罵戰先?你而家搞到成板都係黎d風波,真係多得你

你睇清楚邊個引起罵戰先啦 醒小小PLS
作者: 023023    時間: 2009-12-1 16:24:15

原帖由 我最型 於 2009-12-1 13:36 發表

你睇清楚邊個引起罵戰先啦 醒小小PLS

你開得post話明認真討論就咪串番人,一係你咪開,開親一有人串你又要嘈,嘈完又再開post..你又唔係公平討論,由頭到尾都係幫自己解話,死都唔肯改善下,睇見你咁真係悲哀
仲有黎個話題根本就再冇討論o既餘地,高等玩家不肯讓步,低等玩家不肯罷休,你開咁多post黎嘈托呀?

作者: 我最型    時間: 2009-12-1 17:49:04

原帖由 023023 於 2009-12-1 16:24 發表

你開得post話明認真討論就咪串番人,一係你咪開,開親一有人串你又要嘈,嘈完又再開post..你又唔係公平討論,由頭到尾都係幫自己解話,死都唔肯改善下,睇見你咁真係悲哀
仲有黎個話題根本就再冇討論o既餘地,高等玩家不肯 ...

幫咩自己解話
我講每句 都係事實wo
作者: Lethe駿    時間: 2009-12-1 18:59:19

原帖由 我最型 於 2009-12-1 01:09 發表

你一直話我係雙失 無錢 你又搵唔出証據?_?
你慢慢9up下直到你搵到証據先啦下

而家你玩緊天羽呀 我理得你正當職業定乞e
你一係就黎打嬴我 一係就收陣皮啦Z_Z
黎黎去去都果幾句 無D新意思 好傻仔呀你
打機 玩到你 ...

唉..都話你講野矛盾架啦
開頭又自認自己雙失 而家又唔認
講真果句丫 睇見你回覆 中文水平真係有返咁上下..."低"
剩係識講詞語過濾,藏頭露尾八個大字
你仲識d咩詞語?
最後...連人地都睇到唔順超要出句聲 反省下啦
剩係識叫d露股神人幫你 唉..多朋友極有限
拜託你唔好再妄想喇 日日呢埋係屋企扮有錢
打機勁有飯食??(Ps:你打到咁廢.屎都可能有得食既)
仲有唔好以為我開分身串你/口\
你知你架啦 你妄想症有幾嚴重
一時又幻想人地老母做雞 一時又幻想人地廢
其實你係咪做得宅男耐谷精上腦丫定係精神錯亂呀?定思覺失調?
你講出黎我唔會笑你架 仲唔會再串你tim
睇下你自己既回覆..串多你兩句就老母前老母後 你都係你.老母生架 積下口德啦
我冇錢玩-.-"你覺得天羽d野好值錢??哈哈
出一皮野我驚天羽最勁果個都爭住放
唔夠人講就要打粗口 真係高文化高水準既雙失青年
不如你留低電話地址 我幫你搵個社工幫下你搵工 而你咁既人品我驚6000蚊一個月都冇=.=

作者: 我最型    時間: 2009-12-1 20:31:21

原帖由 Lethe駿 於 2009-12-1 18:59 發表

唉..都話你講野矛盾架啦
開頭又自認自己雙失 而家又唔認
講真果句丫 睇見你回覆 中文水平真係有返咁上下..."低"
剩係識講詞語過濾,藏頭露尾八個大字
你仲識d咩詞語?
最後...連人地都睇到唔順超要出句聲 反省下啦
剩 ...

講野一舊舊咁 9唔搭7
開頭又自認自己雙失 <<引用我講d野黎睇下
no photo=9up?
搵人幫手 完全係你自己幻想姐
完全唔識係 一味係度講埋d無証據既資料出黎z_z?who cares?
而家事實就係你玩緊天羽 但你玩得好廢 一味唔抵得人勁過你
仲要唔敢講名
你而家係打緊機呀?我理得你係李嘉誠
但我相信做野做到你咁淆 好打有限
作者: Lethe駿    時間: 2009-12-1 20:44:40

原帖由 我最型 於 2009-12-1 20:31 發表

講野一舊舊咁 9唔搭7
開頭又自認自己雙失  

講野一舊舊 九唔搭7? 九梗係唔搭七啦
九係搭八同十架嘛
話我講野一舊舊 係你智商低睇唔明姐
串你簡直係一種娛樂 見到你咁嬲我真係覺得好好笑
你問我拎証據??咁我想請問返你
你何時見到我老母企街拉客
唔敢同你打??我覺得冇咩需要囉 我唔會好似你咁
打機羸輸一兩場好似得到所有野咁..真係天真加無知
我擺到明就係明串你一個..唔鋸??咪一路回覆我囉 我冇咩所謂
我得閒見到喇喎..咪回下你囉 幾分鍾時間我又唔係俾唔起
雖然..我得閒既時間小過你呢d日日呢埋係屋企打機既雙失仔
不過我都會好用心咁回你每一句廢話..哈哈
我以經分開晒黎打 黎就你架喇 畢竟你智商低 不過我唔介意
咁都睇唔明既話我建議你由幼稚園讀起
仲有仲有..用多d詞語啦..我諗幫到你個半殘廢既腦既:lol

作者: 我最型    時間: 2009-12-1 22:33:32

原帖由 Lethe駿 於 2009-12-1 20:44 發表

講野一舊舊 九唔搭7? 九梗係唔搭七啦
九係搭八同十架嘛
話我講野一舊舊 係你智商低睇唔明姐
串你簡直係一種娛樂 見到你咁嬲我真係覺得好好笑
你問我拎証據??咁我想請問返你
你何時見到我老母企街拉客
唔敢同你打?? ...

原來你仲未拎到証據出黎:'(
有咩同我律師講啦慒【詞語過濾】
作者: SASA0234    時間: 2009-12-1 22:43:19

睇完依個POST, 十分AGREE Lethe駿的講法...
樓主就好似d官方說話咁...自己有打王有王食有得升,
仲有d高lv朋友施捨 EQ俾佢..當然係到講風涼說話...
因為佢係一個唔會識得睇諒人的傻仔...

另外極度同意lethe 所說...樓主真係好9唔搭8...
唔夠人講就亂吹一通...人地係好有條理..逐倨pt黎反駁...
智商高低..高下立見...

lethe講出左好多新手的心聲...句句中pt..一針見血....
我地都忍左好耐..難得有人咁好心機同勇氣企出來....
我地當然都要站出黎支持一下...

樓主同..咩野股..仲有果幾為追lv人士一黨...開e d post都係想造謠生事,
抹黑別人, 自以為可以為自己解說自私的行為, 真係十分可笑...

証據是什麼..係game到打機的玩家係人都知...1+1=2的道理又何需証據?

樓主應該好好反省一下...不如妄想自己是對是合理....見到的都想笑...
(d精神病人多數都話自己冇病..人地有病..樓主入形入格)
作者: 我最型    時間: 2009-12-1 22:46:18

原帖由 SASA0234 於 2009-12-1 22:43 發表
睇完依個POST, 十分AGREE Lethe駿的講法...
樓主就好似d官方說話咁...自己有打王有王食有得升,
仲有d高lv朋友施捨 EQ俾佢..當然係到講風涼說話...
因為佢係一個唔會識得睇諒人的傻仔...

另外極度同意lethe 所說... ...

yo又多一個新ac
思覺失調發作?_?
作者: SASA0234    時間: 2009-12-1 22:52:26

原帖由 我最型 於 2009-12-1 22:46 發表

yo又多一個新ac
思覺失調發作?_?

係呀為了支持lethe駿而開...
樓主不要以為是同一人.....世界好大架.....上agames的唔係得一兩人...
唔好見係新acc就以為人地開分身先得架..

不如自以為事...
作者: Lethe駿    時間: 2009-12-1 23:24:33

原帖由 SASA0234 於 2009-12-1 22:52 發表

係呀為了支持lethe駿而開...
樓主不要以為是同一人.....世界好大架.....上agames的唔係得一兩人...
唔好見係新acc就以為人地開分身先得架..

不如自以為事... ...

多謝呢位路見不平既玩家既認同
所以話佢有思覺失調 小小精神錯亂..有其他人回佢 佢就係到老屈人話係同一個人
得罪講句...樓主你憑咩可以令到人地開ac串你丫
憑你夠kai夠白痴?我承認呢兩樣都唔夠你黎
呢個網址係一個交流平台 屬於每一位有玩/冇玩天羽既玩家
當然人地都可以有權利發言
自問本人打唔出以上朋友既精彩回覆
反省下啦屈post達人
十個post九個都不知所謂
作者: SASA0234    時間: 2009-12-1 23:53:57

原帖由 Lethe駿 於 2009-12-1 23:24 發表

多謝呢位路見不平既玩家既認同
所以話佢有思覺失調 小小精神錯亂..有其他人回佢 佢就係到老屈人話係同一個人
得罪講句...樓主你憑咩可以令到人地開ac串你丫
憑你夠kai夠白痴?我承認呢兩樣都唔夠你黎
呢個網址係一個 ...

thx你的讚賞, 都係有果句講果句..
佢以為個個都好似佢咁得閒...去開幾廿個post or acc or 分身acc去話自己型..冇錯..係人地錯..係人地衰....
心水清的人..一睇...都知咩野事...
作者: Lethe駿    時間: 2009-12-2 00:44:44

原帖由 SASA0234 於 2009-12-1 23:53 發表

thx你的讚賞, 都係有果句講果句..
佢以為個個都好似佢咁得閒...去開幾廿個post or acc or 分身acc去話自己型..冇錯..係人地錯..係人地衰....
心水清的人..一睇...都知咩野事... ...

平心而論 返工返學既玩家
解完基本上既任(唔計vip)
再爆500張卷 需要幾耐時間?
根本就冇咩可能 除左有長期戰友 如果唔係真係玩到不眠不休
遊戲只係娛樂唔係職業 (Ps:雖然有小部份人係當遊戲係職業 打野賣HKD)
但我承認..消卷真係會幫助到 但係普通咁計
消卷一係唔消 一消就消藍卷 因為藍卷的確比普通卷多好多經
就算當1m~2m一張 新手根本係冇足夠既本錢去買
樓主話罰企有錢 專任有錢 但係又有幾多??
新手只好求神跌d值錢野黎賣 但係汁到值錢野又有幾多機率??
唔可以擔保日日都打到 長遠黎計根本唔係上策
新手要係天羽生存..最快捷既方法就係買點
係..我承認..要勁就一定要付出 但係往往付出同收獲都唔係正比
所以最後..我覺得開呢個post黎討論根本冇意思 係冇真正既答案幫到新手
作者: SASA0234    時間: 2009-12-2 00:47:05

原帖由 Lethe駿 於 2009-12-2 00:44 發表

平心而論 返工返學既玩家
解完基本上既任(唔計vip)
再爆500張卷 需要幾耐時間?
根本就冇咩可能 除左有長期戰友 如果唔係真係玩到不眠不休
遊戲只係娛樂唔係職業 (Ps:雖然有小部份人係當遊戲係職業 打野賣HKD)
但我 ...

係架..e個post開的目的都係幫人解決..只係呃元寶..扮好人...順手講下風涼話..
作者: Lethe駿    時間: 2009-12-2 00:57:09

原帖由 SASA0234 於 2009-12-2 00:47 發表

係架..e個post開的目的都係幫人解決..只係呃元寶..扮好人...順手講下風涼話..

另外補充一點
罰企唔係日日有 專任唔開vip只係得10次
專任10次有幾多錢 大家心裡有數
想有30次做就要買vip或者用35m買衝衝風
再者..如果買衝衝風..我不如買vip 每rd多50%經 有10次原地復活唔扣經
講到尾 離唔開一個錢字
新手根本連對隻game點玩都未知就要俾錢
真係願者上釣咩~_~
作者: SASA0234    時間: 2009-12-2 01:09:37

原帖由 Lethe駿 於 2009-12-2 00:57 發表

另外補充一點
罰企唔係日日有 專任唔開vip只係得10次
專任10次有幾多錢 大家心裡有數
想有30次做就要買vip或者用35m買衝衝風
再者..如果買衝衝風..我不如買vip 每rd多50%經 有10次原地復活唔扣經
講到尾 離唔開一個 ...

agree...新手..一開始..想要勁裝...一定要入點..
除非..3品的也願接受...

要5品的..就升到60lv...打40副...可能有1~2件..
但又有幾多封..40信可以打到...
沒元什麼都不用做...沒裝又點會有藍卷....(因為都打唔到部王同boss)

銀再多都只可以買到..沖沖風..同普普風...
十妖任可拎到一次vip...
但長貧難顧.........日日做晒d任..都唔會好多銀...
而家銀對元...沒人放...1:30m....那來咁多銀..?

所以新手..唔想俾hkd的..可以不玩這game..因為俾左hkd玩的人..也搶不到王...
升到咁上下...9x lv..唔打王升...日日解任...升一lv..不知需時多日....
作者: bangbamwa    時間: 2009-12-2 07:46:47

原帖由 SASA0234 於 2009-12-2 01:09 發表

agree...新手..一開始..想要勁裝...一定要入點..
除非..3品的也願接受...

要5品的..就升到60lv...打40副...可能有1~2件..
但又有幾多封..40信可以打到...
沒元什麼都不用做...沒裝又點會有藍卷....(因為都打唔到 ...

但點解你講到咁衰既時候
仲係度玩 唔去玩光明戰記既;P?
作者: SASA0234    時間: 2009-12-2 13:17:20

原帖由 bangbamwa 於 2009-12-2 07:46 發表

但點解你講到咁衰既時候
仲係度玩 唔去玩光明戰記既;P?

真係如bangbamwa的另一post所說..
物以頖聚...你也有型樓主的妄想症...

我地只係談論天羽之不善...
不要以為跟你們爭論的皆是同一人..
作者: 我最型    時間: 2009-12-2 17:12:17

原帖由 SASA0234 於 2009-12-2 13:17 發表

好可惜天羽打王制度
pvp 制度 就係咁
如果不滿 咪唔玩囉
你可以繼續回post同gm發表下意見既 回覆達人 ?_?哈
作者: SASA0234    時間: 2009-12-2 17:45:19

原帖由 我最型 於 2009-12-2 17:12 發表

好可惜天羽打王制度
pvp 制度 就係咁
如果不滿 咪唔玩囉
你可以繼續回post同gm發表下意見既 回覆達人 ?_?哈

既然樓主已經講左你最後的總結, 打唔到..玩唔到的就只有唔玩天羽依條路..
咁就冇謂再開依d 滿口假仁假義, 表面幫新手低lv人之post..
引起不滿..
作者: bangbamwa    時間: 2009-12-2 17:47:18

原帖由 SASA0234 於 2009-12-2 13:17 發表

第一  錯別字
係物以類聚
何謂妄想症?
我只係提出一個建議既時候就被評為妄想症
請當你知道咩叫妄想症先好用呢個詞語
作者: 我最型    時間: 2009-12-2 18:02:31

原帖由 bangbamwa 於 2009-12-2 17:47 發表

第一  錯別字
係物以類聚
何謂妄想症?

佢已經病到好重啦
成日以為人有 其實自己中左招都唔知咩事
你睇下佢講d野 邊句係有point 全部9up當呼吸 搵個証據出黎俾我服下都話姐
作者: SASA0234    時間: 2009-12-2 18:02:34

原帖由 bangbamwa 於 2009-12-2 17:47 發表

第一  錯別字
係物以類聚
何謂妄想症?

咁你要問問樓主...依個詞語係樓主提出...
我地都係就返樓主的文化程度, 用返係佢知識中..所謂的"妄想症"

我地都只係提出一個建議既時候就被樓主評為..."妄想症"

你依段說話..樓主應該睇一睇..
作者: Lethe駿    時間: 2009-12-2 18:31:29

原帖由 我最型 於 2009-12-2 18:02 發表

佢已經病到好重啦
成日以為人有 其實自己中左招都唔知咩事
你睇下佢講d野 邊句係有point 全部9up當呼吸 搵個証據出黎俾我服下都話姐

繼續回post死唔斷氣果個好似係你
另外你提到9up當呼吸 果個人都好似係你
講真果句 你自己睇返自己既回覆 冇point加思想幼稚
當人地認真討論你就挑起事端
咁請問下你 你開post既目的係咩?
唔通真係之前既人所講 呃post換元寶?
你所做所為 大家心中有所答案
無謂再砌詞狡辯
作者: 我最型    時間: 2009-12-2 18:52:05

原帖由 Lethe駿 於 2009-12-2 18:31 發表

繼續回post死唔斷氣果個好似係你
另外你提到9up當呼吸 果個人都好似係你
講真果句 你自己睇返自己既回覆 冇point加思想幼稚
當人地認真討論你就挑起事端
咁請問下你 你開post既目的係咩?
唔通真係之前既人所講 呃po ...

呃post換元寶
你覺開post就一定有元寶
呢d係由gm 決定
不如你指出我邊d 無point
作者: bangbamwa    時間: 2009-12-2 19:12:39

原帖由 SASA0234 於 2009-12-2 18:02 發表

咁你要問問樓主...依個詞語係樓主提出...
我地都係就返樓主的文化程度, 用返係佢知識中..所謂的"妄想症"

我地都只係提出一個建議既時候就被樓主評為..."妄想症"

你依段說話..樓主應該睇一睇.. ...

先不論樓主對妄想症既見解
既然你對呢個字詞有一定程度既認識
你冇去將呢個字詞去介定一下
仲依然將佢用係一個不倫不類既解釋上面

咁係你既問題
用係我身上
亦都係你既錯
作者: Lethe駿    時間: 2009-12-2 19:54:06

原帖由 我最型 於 2009-12-2 18:52 發表

呃post換元寶
你覺開post就一定有元寶
呢d係由gm 決定
不如你指出我邊d 無point

首先..我冇留意到開post有元寶既樣野
另外..你應該將呢番說話問下話你果個人
你講野有冇point呢樣野見人見志
你覺得自己有 人地覺得你冇 根本兩樣野黎
你覺得有唔一定有 人地覺得你冇都唔一定冇
冇咩需要係呢樣野爭辯落去
仲有..你覺唔覺得自己愈黎愈離題
我同另外果位發言人以經對你所講既建議有所回應
你開得呢個post既目的就係要解決呢個問題
而唔係堅持己見 一錯再錯 停滯不前
無論咩人開咩post都有反對者
點解要執著係人地既回覆上面??
你花咁多心機回我地 點解唔用呢個時間去改進??
作者: SASA0234    時間: 2009-12-2 21:07:38

原帖由 Lethe駿 於 2009-12-2 19:54 發表

冇咩需要係呢樣野爭 ...

這位玩家如果係現在得益的玩家, 恐怕天羽真的改了..他的利益會不見了,
所以不會認真想天羽好, 這post可不回了..因為樓主沒心討論
作者: 我最型    時間: 2009-12-2 21:09:42

原帖由 Lethe駿 於 2009-12-2 19:54 發表

冇咩需要係呢樣野爭 ...

你話無留意 我就唔知啦
但邊個話我留意到有好文章呢樣野係度咩開post呃完寶?_?
你離左題好耐啦
作者: Lethe駿    時間: 2009-12-2 21:23:57

原帖由 我最型 於 2009-12-2 21:09 發表

你話無留意 我就唔知啦
但邊個話我留意到有好文章呢樣野係度咩開post呃完寶?_?
你離左題好耐啦

信不信由你 事實擺在眼前
你冇留意?哈 見到之前果位玩家既發言 我上左去睇
我見到你係十月份定十一月份得獎玩家之一 你會唔知?
唔好扮傻喇
我離左題好耐??
唔知邊個唔夠人講話人老母呢..可^^?
你俾心機回覆啦 其實我一早唔多想理你
一個無品加自私既人 根本就冇需要花咁多時間同你去討論
但係見你愈黎愈嬲直到爆粗 我就愈黎愈覺得好玩 所以同你玩陣咁姐
作者: 我最型    時間: 2009-12-2 21:27:37

原帖由 Lethe駿 於 2009-12-2 21:23 發表

信不信由你 事實擺在眼前
你冇留意?哈 見到之前果位玩家既發言 我上左去睇
我見到你係十月份定十一月份得獎玩家之一 你會唔知?
唔好扮傻喇
我離左題好耐??
唔知邊個唔夠人講話人老母呢..可^^?
你俾心機回覆啦 其實 ...

我完全唔知自己得左獎
信不信由你 事實擺在眼前:0)
無品自私?_?我唔覺wo
入game問下人係咪無品自私囉z_z
作者: whoisgamki    時間: 2009-12-5 16:30:15

blue卷 = =:em800_101:  你算漏了打怪有exp,小則300,太則1500,5小ga:em800_105:
作者: acckn1299@ams    時間: 2010-2-4 16:34:34     標題: 原來唔食都升到LV :)

作者: 傅嵐    時間: 2010-3-6 11:48:44

玩左一排 感覺ok易升
作者: 心領=)    時間: 2010-3-6 12:35:21

我最型你好KAI呀- -":L
作者: 程義兩難存    時間: 2010-3-9 11:30:44

咁樣計法..我寧願打王好過~~慢慢升
作者: jasontse1222    時間: 2010-3-17 21:22:34

原帖由 程義兩難存 於 2010-3-9 11:30 發表
咁樣計法..我寧願打王好過~~慢慢升

我絕對贊成你嘅睇法

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2