AGAMES 討論區

標題: 被永昆左ac [打印本頁]

作者: 豬腸人    時間: 2008-5-18 15:56:59     標題: 被永昆左ac

如題,有一日永話用67lv幻c同我換腸人,我話唔換,過左一排..他個幻c68lv,我就想同他換,點知原來他昆我..他昆人d技術好高超..大家唔好被他呃到,唉..
作者: 星星~☆    時間: 2008-5-18 16:00:19

點昆....ac冇左?????
作者: 楓之葉    時間: 2008-5-18 16:12:25

??佢點樣呃你姐
好心你唔好咁懶
打到d字講清楚
作者: 山崎卍    時間: 2008-5-18 16:21:16

姐係俾佢呃左= =????
作者: 豬腸人    時間: 2008-5-19 21:29:36

係,俾人呃左,唉..衰到咁
作者: 癲櫻×﹏♀    時間: 2008-5-20 13:05:58

x永昆人ac= - =?!
巧似矛乜可能既事--
仲有= =人地隻幻68你先換 咩居心
作者: jimmylo    時間: 2008-5-20 15:03:29

大把人知佢昆人 你仲同佢換
作者: *緋雪夜*    時間: 2008-5-20 16:02:04

原帖由 癲櫻×﹏♀ 於 2008-5-20 13:05 發表
巧似矛乜可能既事--

就係你呢d人,先至會比人呃;P
你玩左曙光幾耐?應該冇可能唔知架wo...@@
定你係甘心比人.....;P
作者: S!U楓    時間: 2008-5-20 16:03:02

原帖由 癲櫻×﹏♀ 於 2008-5-20 13:05 發表
巧似矛乜可能既事--
姐姐a_a
你有好多野唔知架啦....唔好成日當個永係神先得咁架...
68幻換隻70賊唔得架咩....68幻係人聽到都心郁喇....
你有咩野權話人先得架....又唔係特別出見...
難道你想學一D人響論壇講少少野...多少少分就可以響曙光扮哂野A_A?!
作者: lamxdxd    時間: 2008-5-20 16:28:07

同人換ac不嬲都係超危險= =
再+埋遇到d信譽5好ge人...更加容易比人昆- -
作者: 天天戀﹏。    時間: 2008-5-20 19:51:11

原來就係你比人呃左@@真係慘
作者: z樂    時間: 2008-5-20 20:22:56

巧似矛乜可能既事--

哈哈  高lv唔會昆人嫁  好笑  

人地唔鐘意67lv幻  唔想換住  之後人地68左  人地又同佢換  你吹呀????????
唔通無啦啦屈佢啦
作者: *緋雪夜*    時間: 2008-5-20 22:11:43

原帖由 S!U楓 於 2008-5-20 16:03 發表
姐姐a_a
你有好多野唔知架啦....唔好成日當個永係神先得咁架...
68幻換隻70賊唔得架咩....68幻係人聽到都心郁喇....
你有咩野權話人先得架....又唔係特別出見...
難道你想學一D人響論壇講少少野...多少少分就可以響 ...

佢曙光乜名= ="?我真係唔係好知wo:L
睇下幾時到佢比人呃:L
作者: 熾天狼    時間: 2008-5-21 09:21:19

都唔明阿永昆ac拿來怎咩 都冇咩人玩 唔同拿來收藏?
作者: 癲櫻×﹏♀    時間: 2008-5-22 18:05:21

講句野姐....唔洗個個圍鬧下化...
我句野好過份麼--?
做乜要個個講野講到咁難聽.
我要d分黎做乜- -我又唔係成日玩論壇.

作者: *緋雪夜*    時間: 2008-5-22 18:18:37

原帖由 癲櫻×﹏♀ 於 2008-5-22 18:05 發表
講句野姐....唔洗個個圍鬧下化...
我句野好過份麼--?
做乜要個個講野講到咁難聽.
我要d分黎做乜- -我又唔係成日玩論壇.

我地驚你比人呃炸,細佬女;P
好心冇好報xD
作者: 癲櫻×﹏♀    時間: 2008-5-22 19:25:03     標題: 回復 17# 的帖子

你 睇番版主講果d野....比著佢話緊你 未免有d太過份囉.
真係 我講果句野冇咩意圖姐--比佢講到..唉 呢排已經係game比人不停辱罵....都唔知做乜永遠比人鬧果個都係我...
作者: *緋雪夜*    時間: 2008-5-22 19:36:35

原帖由 癲櫻×﹏♀ 於 2008-5-22 19:25 發表
你 睇番版主講果d野....比著佢話緊你 未免有d太過份囉.
真係 我講果句野冇咩意圖姐--比佢講到..唉 呢排已經係game比人不停辱罵....都唔知做乜永遠比人鬧果個都係我... ...

過份你可以罵返佢架wo..可能你個句真係令人好反感..
諗起都想作噁呢~~~既然你話比人罵個過永遠都係你~咁你都應該慣了吧~
仲做乜講到自己咁可憐wo=0="
作者: 癲櫻×﹏♀    時間: 2008-5-22 22:22:46

我係比人辱罵...唔係成日比人鬧...呢幾日發生左真係好多野 幾乎令我冇得係曙光立足..
我唔會去鬧番佢..因為我會專重人 都唔想引起d無聊罵戰 影響左感情 就算我同版大好似冇乜2句.但始終唔想面阻阻
呢d只係佢睇法 而我只係解釋下姐 咁我問番你 你認為我句野噁心嗎..?
作者: S!U楓    時間: 2008-5-22 22:36:29

原帖由 *緋雪夜* 於 2008-5-22 19:36 發表

過份你可以罵返佢架wo..可能你個句真係令人好反感..
諗起都想作噁呢~~~既然你話比人罵個過永遠都係你~咁你都應該慣了吧~
仲做乜講到自己咁可憐wo=0=" ...
又引我笑喇a_a
作者: S!U楓    時間: 2008-5-22 22:37:43

原帖由 癲櫻×﹏♀ 於 2008-5-22 22:22 發表
我係比人辱罵...唔係成日比人鬧...呢幾日發生左真係好多野 幾乎令我冇得係曙光立足..
我唔會去鬧番佢..因為我會專重人 都唔想引起d無聊罵戰 影響左感情 就算我同版大好似冇乜2句.但始終唔想面阻阻
呢d只係佢睇法 而 ...
咳咳...我都係教你唔好再俾人呃姐...x永唔係好人黎你要知...不是神喔....
作者: 鬼鬼    時間: 2008-5-22 22:49:30

又多一個受害者=.=

永昆人 都差唔多有成年喇= =
表面上扮到好好人 實際上諗住搵日昆左你ac羅去賣

知人口面不知心~各位戀雪人小心o下la~
作者: 癲櫻×﹏♀    時間: 2008-5-22 23:36:40

我同永唔熟.都唔常收放AC 但講昆就真係比較容易比人昆到.因為上次呆奈事件已經證實我唔係個聰明人-.-.....
都係為左FD 付出多果隻.
多謝 關心先-.-
係我唔收放AC情況下應該唔會遇到呢D事-.-
作者: 豬腸人    時間: 2008-5-23 16:14:20

唉= =真係回唔到頭...
作者: 鬼鬼    時間: 2008-5-23 22:44:19

冇架喇~你個AC只有兩個命運
1,賣出去俾人(70盜都唔小錢O下@@)
2.羅曬D野,錢 DEL埋隻人
作者: 天天戀﹏。    時間: 2008-5-23 23:58:47

我記得豬腸無咩正野,應該拎去賣
作者: 武鬥之神    時間: 2008-5-24 23:21:32

我吾g永有冇昆你ac~如果有既,希望可以幫到你:http://www.agames.com.hk/viewthr ... &extra=page%3D1
作者: 笨BE    時間: 2008-5-27 22:40:50

我吾知永有冇昆人AC
只係知版主做野吾公平~~

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2