AGAMES 討論區

標題: 幫幫我呀t,t [打印本頁]

作者: 神乂    時間: 2009-11-8 16:24:21     標題: 幫幫我呀t,t

唔知點解我有667力 但係得果2千1百幾攻:'(
仲少過我個56lvfd:'(
我問d人 佢話係d裝既問題:'(
我用過買商城個屬性重置石:(
我真係唔知點算呀 幫幫我啦 各位:bigcry:
p.s.(我個fd佢冇5品 而我有:em800_27: )

作者: 勤勞的企鵝    時間: 2009-11-8 16:39:32

加油啦,去商城buy5品裝禮包啦^^
作者: tn00399890    時間: 2009-11-8 18:26:26

係裝既問題 你去買5品裝啦~ 我487力都有3千4 攻
作者: 心霜乂碎    時間: 2009-11-8 19:38:49

我得592智...都係得3千700到攻...
作者: joensr250    時間: 2009-11-9 00:42:45

我有910力.....最多都有一萬攻:em800_111::em800_111:
力量係冇咩用的...2點力量等於3攻....你自己計一下吧...:em800_08::em800_68:
高攻既唯一來源就係元寶...:em800_34::em800_34:

作者: 鬆弛仔    時間: 2009-11-9 16:33:47

原帖由 joensr250 於 2009-11-9 00:42 發表
我有910力.....最多都有一萬攻:em800_111::em800_111:
力量係冇咩用的...2點力量等於3攻....你自己計一下吧...:em800_08::em800_68:
高攻既唯一來源就係元寶...:em800_34::em800_34: ...

有道理
唔怪得我冇攻;P
作者: s0510482009@ams    時間: 2009-11-11 20:21:39

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2