AGAMES 討論區

標題: 坐騎交易法! [打印本頁]

作者: 心霜乂碎    時間: 2009-10-31 01:17:34     標題: 坐騎交易法!

嘩 今日我專登曬左20元黎玩e樣野,,,
首先我雙開 開左玩家A 同玩家B出黎
之後清空曬佢地2個D裝 同埋個背包裏面要冇野的(正係放隻坐騎落去)
錢可以有少量=0="
之後去到80級以上地圖 玩家B開自由模式 不停地打玩家A
之後大約3次到 玩家B會紅名
E個時候 玩家B 將所有錢比曬比玩家A(玩家B應該1蚊都冇 乜野都冇 得隻坐騎)
而玩家A 就把玩家B殺掉
之後玩家B就會掉下唯一既坐騎@@
之後等過左保護時間(記得搵D隱蔽D既地方呀!!比人汁左就大獲啦!!)
之後只要買番破魔....解封印 感就可以啦!!
不過解完封印之後 都會係已綁定狀態 但係坐騎 就已經轉到玩家A手上了
最後..如果你覺得玩家B要用既 感你就比多5元降PK值 如果暫時冇咩用既 可以坐係到 慢慢減^^
希望E個方法幫到你地啦^^!:em800_38:
作者: 殘風    時間: 2009-10-31 07:30:40

多謝=]十卜你
作者: 勤勞的企鵝    時間: 2009-10-31 09:33:51

咁贊@@。
我都快d先得啦:lol
作者: 心霜乂碎    時間: 2009-10-31 18:36:00

^^多謝大家支持^^
作者: 勤勞的企鵝    時間: 2009-10-31 19:38:40

原帖由 心霜乂碎 於 2009-10-31 18:36 發表
^^多謝大家支持^^

試驗方法已經成功啦!
成功做到一單交易,
多謝曬你
作者: 心霜乂碎    時間: 2009-11-1 00:34:50

唔洗多謝我=v="
我都用左20元黎試e樣野^^
其實10元就得
降番pk值5元 買破魔..解黃色5元
作者: 信長新手    時間: 2009-11-1 07:09:28

嘩嘩~好叻呀...:hug:
作者: lEmOn    時間: 2009-11-5 14:09:57

-0-其實吾洗pk值都得...黑名都會趺物品= =
隻騎係玩家A度....要去玩家B度..
你要清空玩家A隻人= =得返隻騎..
之後..甘去PK地圖...開自由...打玩家B...
甘玩家A咪黑名..= =再用玩家B轉善惡 殺玩家A= =

仲有-3-趺左隻騎出黎..你可以用玩家B汁返先- -
吾洗等秒數...玩家B汁完再交易比玩家A= =
作者: ovid17    時間: 2009-11-5 15:04:50

之前同人交易用過
好Q煩:@  咁岩又冇元
作者: lazykill    時間: 2009-11-5 16:00:49

原來咁樣0 ,0
作者: 稚氣a翠儿    時間: 2009-11-7 13:49:47

其實哩個方法
由出野外pk果時就有

不過無人講出黎:lol :lol :lol
作者: ming003    時間: 2009-11-9 21:03:13

謝謝你的分享

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2