AGAMES 討論區

標題: 合服後的不滿! [打印本頁]

作者: 心霜乂碎    時間: 2009-10-29 22:21:01     標題: 合服後的不滿!

= =我個人認為合完服之後..買野方面的確平左...
但係打王方面...

嘩!!!!成百幾個人搶一隻煉焰獸 野豬俠 普陀大佛<-e3隻熱滿王黎囉!!
搶到既機會 就即係變左100分之1 當然 你滿組既話 就100分之6啦 (計埋自己)...
但係得6%...我覺得好難搶到囉= =...
d人出技又疾...d術士猛出最高級火大技
點玩牙 姐住曬d野 又疾!!!
大家一齊黎發表下你對合ser後既不滿吧
作者: 燕南天    時間: 2009-10-30 09:01:27

既然1組只係得100/6搶到王...咁其他組都係咖姐...唔通其他組會多幾個人咩....同埋..打機都係求樂趣..唔好為左你打到王我打唔到而咁樣講啦
p.s:以上皆本人的個人意見,如有得罪,請見諒
作者: 心霜乂碎    時間: 2009-10-30 16:37:18

我又唔會怪你既 每個人有唔同既睇法 你可能覺得汁到一蚊雞已經好好運
但係有人覺得汁1蚊雞 冇咩特別 .....
我開E個POST都係收集下其他玩家意見..從而希望G M可以改一改..諗個方案出黎
盡量配合所有天羽玩家姐...
作者: happyboy    時間: 2009-10-30 16:40:27

燕南天講得岩 你得6%人地都係得6%
但係gm應該做d野解決呢個情況 如+密出王既時間
增加一日入面搶到王既機會
作者: 我最型    時間: 2009-10-30 16:50:40

唔係wor 而家幾好呀~多d人搶先好玩
唔通1隊1隻王就好好咩-.-
作者: 心霜乂碎    時間: 2009-10-30 20:29:18

佢豬烈=.=..6個鐘先出一次...每次感多人打...
happy  boy講得好 一係出多d王啦
:em800_113: 打王疾到痴媽根
作者: tn00399890    時間: 2009-10-30 22:20:15

我好同意 次次打王都咁多人 lag到死 d術士又狂放火果招 搞到睇唔到隻王
作者: 殘風    時間: 2009-10-31 07:29:52

合左服之後無咩機會會搶到王
希望可以在一個服裹面開多2個分流
唔係會勁lag機..
作者: Christy.ko    時間: 2009-10-31 08:10:50

好彩在下新手未接觸BOSS:P

作者: a706393990    時間: 2009-11-18 19:27:39

好難搶啊~~~~~~~D術士系甘出火 睇唔到野
作者: franfabregas    時間: 2009-11-18 20:02:49

+1出多D BOSS,出係比武個D冇咩用,高LV殺人就玩晒,出多D野外王LA
作者: wht3379583    時間: 2009-11-19 19:37:04

打BOSS系講技術嫁;P
作者: 心霜乂碎    時間: 2009-11-19 20:01:45

打王係講技術 你開隻1lv出黎 用你所謂既技術 打死隻野豬俠吧
作者: joensr250    時間: 2009-11-20 02:14:26

殺個用大火疾我就殺邊個...:em800_52::em800_52::em800_52:
可惜個個都係同部的:em800_82::em800_82:
夜晚有殺術士團記得搵埋我...我係股股:em800_111::em800_111:
作者: RAY6018    時間: 2009-11-20 03:33:58

我呂布 id47147 搵埋我
作者: MRMOMO    時間: 2009-11-20 22:39:22

係難左搶既..
如果可以出密D就大機會好多.
作者: a706393990    時間: 2009-11-21 12:46:31

最後每小時出一次;P

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2