AGAMES 討論區

標題: 強烈要求機械貓出黎解決呢件事!(更新埋 有圖!!) [打印本頁]

作者: 段天    時間: 2009-10-6 17:52:41     標題: 強烈要求機械貓出黎解決呢件事!(更新埋 有圖!!)

呀最大個隻板主機械貓
你做板主都幾講求公平@o@
上次單野你都做得幾好呀 次次拎條板規黎大人
你叫得個兩位板主出黎道歉 無問題~
今次你del post既原則又係咩?? 令我地上agames既人十分迷網! a_a
甘我問你一樣野! http://www.agames.com.hk/viewthread.php?tid=42929
點解呢個貼你又唔del? 你做咩板主? 甘叫公平?
我十分不滿意你既做法! 要求你出黎解釋下 你個板主原則係點?
點解虫后個post可以del 而呢個人兄既post又唔del
你唔好依家無啦啦del左佢 我有影相!

作者: 【夜牡丹】    時間: 2009-10-6 18:00:02

仔呀~自古有話:異性相吸!!
虫后係仔丫嘛~
可能機械CAT真係覺得你條LINK樓主『令女』;P
作者: faatfaat522    時間: 2009-10-6 18:38:54

無計..人地做版主做到咁公正....我鍾意del就del..唔del就del咁..我地吹佢唔漲;P
作者: 段天    時間: 2009-10-6 19:01:01

板主大晒?
依家係佢做得唔岩囉!
我搵呀DDC就話貼佢張圖JA!
甘虫后話自己靚仔有罪?
點解小幻月話自己靚女就唔洗DEL先!
作者: ~兒兒~    時間: 2009-10-6 19:13:10

原帖由 段天 於 6-10-2009 19:01 發表
板主大晒?
依家係佢做得唔岩囉!
我搵呀DDC就話貼佢張圖JA!
甘虫后話自己靚仔有罪?
點解小幻月話自己靚女就唔洗DEL先!

道理好簡單:
               即呢同性相斥,異性相吸!!
可能連佢都唔抵得人d靚仔過佢,所以咪del帖囉。佢做野一慣的手法都是個幾招,都司空見慣
架la!!
作者: *緋雪夜*    時間: 2009-10-6 19:19:47

冇計~人地一開始好威好有氣勢聊完人:loveliness:
之後一比人串就變左隻狗咁:thumb:
之後仲話報警A_A好喇~24小時都冇~就即刻扮曬可憐偷偷地叫機械貓del post
人地機械貓話網上欺凌:band: 真係叻仔=V=
作者: 段天    時間: 2009-10-6 19:30:07

機械貓叫lam黎同我地傾囉~.~
機械貓 你唔係都成日同D板主講公還公私還私架咩?
我地係同lam同團 但我同佢個板主關係完全無~.~
點解你要叫佢黎叫我地暫停做D野a_a 唔自己叫既??
怕煩?? 唔想煩就唔該唔好理甘多野!
作者: ~兒兒~    時間: 2009-10-6 19:38:24

我好想知網上欺凌定義究竟為何?欺凌是因人而異呢,還是因事而定?
在此望del帖者就此件事最好比個明確﹑詳盡的滿意答覆大家!!
作者: 段天    時間: 2009-10-6 19:59:59

網上都有得欺凌?
好似係佢欺凌我地多D囉
ja係甘 我去針對人就好多既 但虫后 一位新玩家!
甘都可以欺凌到人咩??
作者: dingdong    時間: 2009-10-7 09:35:00     標題: 回覆 9樓 段天 的帖子

好, 我就正式就此事回應.

版規清楚說明, 未經當事人同意, 會員請勿公開其他會員的個人資料, 包括相片, IP地址等等. 這版規是合情合理合法, 亦維護和保障了論壇中所有會員的利益. 會員如發覺有人未經他同意而公開了他的個人資料, 而向我或其他版主投訴的話, 如查證屬實, 我或其他版主便會作出處理. 刪帖已是最溫和的處理方法, 在本次事件, 有會員在其他會員不願意的情況下(並向我作出投訴)公開了他人的相片(個人資料), 已是清楚犯了版規, 可以作出處理. 不過, 我暫時未就此事件對任何會員作出處分, 這是為了尊重各會員而作的最溫和處理方法, 請各位明白和克制.

http://www.agames.hk/forumrules.php
8) 為保護個人私隱,如未得到當事人同意,請勿在論壇中公開其他會員的個人資料,包括:真實姓名、住址、電郵地址、電話號碼、相片、IP地址等等。
作者: 雪★夢    時間: 2009-10-8 22:02:04     標題: 回覆 樓主 段天 的帖子

唔係好明你講緊d咩??
作者: ~影~    時間: 2009-10-9 05:48:45

段天,
你自問你唔係攪事 冇人會話到你..
..但你係攪事囉=.=
作者: 段天    時間: 2009-10-9 11:09:41

攪事都有原則的a_a
作者: 我愛哈圭圭    時間: 2009-10-9 21:34:49

少左樣野玩tim..........
可惜可惜...

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2