AGAMES 討論區

標題: 大家支持開放低級地圖pk嗎? [打印本頁]

作者: dingdong    時間: 2009-8-28 13:02:02     標題: 大家支持開放低級地圖pk嗎?

80級以上地圖開放pk已經1個多月啦, 有玩家問可不可以開放全服pk呢 (即30級以上所有地圖開放pk)? 對呢個建議, 大家會唔會支持? 大家可以討論下ㄚ, 不過, 呢個只係大家討論, 有什麼結論, 都唔代表台灣方面會照做架, 只可以用來參考.
作者: happyboy    時間: 2009-8-28 13:12:49

支持:em800_18:
有d人又口臭又淆底唔肯升80:em800_105:
作者: 栗子仔    時間: 2009-8-28 13:16:22

支持啦
咁到時我地80lv咁d人咪百幾lv
點玩丫
作者: happyboy    時間: 2009-8-28 13:24:09

原帖由 栗子仔 於 2009-8-28 13:16 發表
支持啦
咁到時我地80lv咁d人咪百幾lv
點玩丫

你講既野同個帖有關咩:em800_52:
作者: 紫成    時間: 2009-8-28 13:29:39

原帖由 happyboy 於 2009-8-28 13:12 發表
支持:em800_18:
有d人又口臭又淆底唔肯升80:em800_105:

:em800_66: 角仔 你講梗邊個先 :em800_66: :em800_66:
作者: 紫成    時間: 2009-8-28 13:31:29

dingdong哥哥:em800_66: :em800_66:

:em800_66: 會唔會合ser嫁:em800_111:

:em800_111: 世boss bug又點呀:em800_08:
作者: happyboy    時間: 2009-8-28 13:36:02

原帖由 紫成 於 2009-8-28 13:31 發表
dingdong哥哥:em800_66: :em800_66:

:em800_66: 會唔會合ser嫁:em800_111:

:em800_111: 世boss bug又點呀:em800_08:

世boss個bug整唔好 我諗我都冇咩興趣打boss:em800_27:
作者: happyboy    時間: 2009-8-28 13:37:23

原帖由 紫成 於 2009-8-28 13:29 發表

:em800_66: 角仔 你講梗邊個先 :em800_66: :em800_66:

講緊小狗:em800_35:
作者: 栗子仔    時間: 2009-8-28 13:53:16

原帖由 happyboy 於 2009-8-28 13:24 發表

你講既野同個帖有關咩:em800_52:

咁你當我冇講過
作者: ovid17    時間: 2009-8-28 14:07:07

咁我地d未夠80LV既玩家咪比你地D高lv人P死
作者: happyboy    時間: 2009-8-28 14:13:26

你係唔串嘴邊個咁得閒殺你:em800_66:
作者: 紫成    時間: 2009-8-28 14:15:19

原帖由 ovid17 於 2009-8-28 14:07 發表
咁我地d未夠80LV既玩家咪比你地D高lv人P死

:em800_66: 我唔p人的 徐非見到:em800_38: d人品差 樣又衰 又昆狗

:em800_05: 我就可能p死佢 :em800_124: 正常人我唔p的

:em800_18: 咁我問下你 你見到依d人 你p唔p先??
作者: 鍊金仔    時間: 2009-8-28 15:06:58

點人好9-.-
作者: 天剎星乂    時間: 2009-8-28 17:06:58

最好唔好開放啦  :lol :lol
作者: 勤勞的企鵝    時間: 2009-8-28 19:15:48

反正到時自然有因果報應,
應該唔使擔心:lol
作者: 希拉    時間: 2009-8-28 19:37:40

好呀~咁先有野玩架嘛~
作者: ovid17    時間: 2009-8-28 20:20:09

燒燒下卷無啦啦比人ko
你既又有咩感想?
作者: 稚氣a翠儿    時間: 2009-8-28 20:32:02

我揀左中立@@"
不過如果真係有心開放...
真係整返個 組別區分好......
分3組應該唔錯..
30~60
61~90
91以上
咁樣可以減少 高lv打低lv既情況出現
雖然都會有..但係如果pk就只係可以 100lv打100lv
咁就唔好玩啦

分左組最起碼唔會有100lv打30lv既情況出現
作者: happyboy    時間: 2009-8-28 22:08:00

原帖由 ovid17 於 2009-8-28 20:20 發表
燒燒下卷無啦啦比人ko
你既又有咩感想?

比傻仔串到死死下又殺唔到佢
你既又有咩感想?
作者: 紫成    時間: 2009-8-28 23:06:40

原帖由 ovid17 於 2009-8-28 20:20 發表
燒燒下卷無啦啦比人ko
你既又有咩感想?

:em800_34: 放心wo 成個ser仲未有人強p過我

:em800_34: 所以唔知點答你
作者: pokeken2000    時間: 2009-8-29 09:22:42

原帖由 紫成 於 2009-8-28 23:06 發表

:em800_34: 放心wo 成個ser仲未有人強p過我

:em800_34: 所以唔知點答你

好大口氣咁.....紫成好似好勁咁....我係明siu乂明
作者: 紫成    時間: 2009-8-29 11:16:18

原帖由 pokeken2000 於 2009-8-29 09:22 發表

好大口氣咁.....紫成好似好勁咁....我係明siu乂明

:em800_18: 因為我人品好 冇人打我:em800_66:
作者: happyboy    時間: 2009-8-29 11:21:44

原帖由 紫成 於 2009-8-29 11:16 發表

:em800_18: 因為我人品好 冇人打我:em800_66:

咁等我玩下偷襲先:em800_52:
作者: bk2234    時間: 2009-9-3 17:20:35

原帖由 happyboy 於 2009-8-29 11:21 發表

咁等我玩下偷襲先:em800_52:

老細好9呀
作者: 笨妞★瞳    時間: 2009-9-5 00:10:18

開放等於比機會高lv去恰低lv
作者: 鍊金仔    時間: 2009-9-6 15:20:46

支持,唔比點低lv人玩pk-.-
作者: happyboy    時間: 2009-9-8 21:12:15

原帖由 天剎星乂 於 2009-8-28 17:06 發表
最好唔好開放啦  :lol :lol

因為得罪左太多人?:lol
作者: 冥王    時間: 2009-9-9 16:58:20

支持 a_a  甘先正
作者: kyoper    時間: 2009-9-10 20:48:23

支持啦 好正
作者: kim0089    時間: 2009-9-10 22:32:08

d人又口臭又淆底唔肯升80:$ :$ :$ :$ :$
作者: 凜冽    時間: 2009-9-11 04:43:04

o尼個問題係應該從會唔會-增多或減小新手黎作出考慮

知道得agames天羽版存在
同時,又會o係呢度出post表達意見既
最小都玩左成個月,等級60以上
對樓上既人黎講當然係好玩啦 (正如上面支持既人提出既理由 「咁先好玩」「唔影響自己,所以冇所謂」)

麻煩大家易地而處 想像下自己仲係一件新手既時候
假如升左幾日岩岩先3x lv 一走出去草原護衛場就比人p , 又冇任何反擊能力(LV/裝備唔夠強 , 又缺乏朋友支持)
對一個新手黎講玩一隻遊戲都只係抱住試探心態。當投資,付出落天羽既野都未係咁多 , 又成日無緣無故比人殺 , 家下d online game又一街都係 。請問你會唔會考慮轉game玩?

未訓得著 不況再講多幾句。
真正關鍵唔在於開定唔開 , 而係開放左之後 會唔會出現高lv濫殺新手既情況?
o尼一點好視乎個別玩家懂唔懂得自律。相當可惜,我完全唔睇好lor
正如我曾身受其害既兩個例子:
1.當我正諗住安心掛機睇下書 , 無拿拿都比件lv得6x定7x既玩家「陶瓷」走黎騷擾
2.有次又好地地打緊隻小boss , 又會比件「五鈴羊」故意拖幾批小怪過黎搞破壞。事後仲大大聲講句「唔玩lu」就算數。

6x lv都走得去高lv場殺人。無仇無怨又會比人拖怪倒亂。
由此可見 , 天羽絕對有唔小喜歡貪過癮,將自己快樂建基他人痛苦之上既小朋友玩家,缺乏自律,亦唔懂得顧及別人。假如開新手區pk , 到時死得人多

結論 : 假如貴 版主希望加速天羽滅亡 就請強力地向台灣方面建議開放新手區pk吧
作者: 口喪卍龍卍    時間: 2009-9-30 22:32:24

更係支持!!!!!!!!!!!!
作者: 殘風    時間: 2009-9-30 22:34:47

我支持-3-比d低lv既玩玩-3-

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2