AGAMES 討論區

標題: 關於曙光升lvGA問題 [打印本頁]

作者: COOKLOOK    時間: 2009-8-19 15:21:02     標題: 關於曙光升lvGA問題

香港隻曙光好廢d垃圾GM唔知點做野 一星期得一日x2exp 馬來西亞X3仲好好人d GM管理員  香港dGM收得皮拉
作者: ~影~    時間: 2009-8-19 15:28:22

原帖由 COOKLOOK 於 2009-8-19 15:21 發表
香港隻曙光好廢d垃圾GM唔知點做野 一星期得一日x2exp 馬來西亞X3仲好好人d GM管理員  香港dGM收得皮拉

咁又唔好咁講~
雖然呢個情況真係咁
但馬來個邊岩岩出
梗係會緊張d架啦@@
作者: 段天    時間: 2009-8-19 15:35:17

曙光2 GM都好好呀;P 天女攪活動比玩家打死封AC 三日
作者: COOKLOOK    時間: 2009-8-19 15:37:28

原帖由 段天 於 2009-8-19 15:35 發表
曙光2 GM都好好呀;P 天女攪活動比玩家打死封AC 三日
好有趣甘波 幾時GA事黎架=-=
作者: COOKLOOK    時間: 2009-8-19 16:12:53

推………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………俾多d意見呀
作者: 藍妹    時間: 2009-8-19 16:19:05

你覺得gm好得閒咩?
衣家定期有exp加乘活動都算唔錯
想當日,唉....

仲有馬來曙得一個ser,gm緊係睇得緊d啦=)
作者: 雪湘※﹏月    時間: 2009-8-19 16:56:08

力撑曙光0x0

作者: 〝龍﹏龍〞    時間: 2009-8-19 17:20:48

咁你可以轉玩馬來西亞姐
香港曙光GM係點,大家心照
何必要咁張揚呢?
作者: COOKLOOK    時間: 2009-8-19 19:16:02

我唔係張揚出去 係想GM+多幾日x2exp甘解姐 事實係難升 如果GM佢係玩家佢都煩死啦 一定會出下意見  平時都升得慢啦 仲整個死ser出黎搞到買0%仲話多多原諒 甘我話+多幾日x2exp 請你做下野啦 甘都得瓜?大家彼此彼此………………………………
作者: 白羽黑尾    時間: 2009-8-19 19:38:16

你小心一陣有個紅字話"AMAGES內冇GM,如果你想比意見就DS信比GM啦"!!
其實有1日都好啦
我諗GM知到我地升LV辛苦,叫曬想-要升的經
就開左好多2.0啦(之前得1.5)
PS 幫下GM講句野...唔好打我!
作者: 乂無名乂    時間: 2009-8-20 12:20:17

唔係咁講-.-人地馬來西亞 衰Ja 人地戈d叫冇規律呀ma-.-
永久x3未好着數 永久x億呀笨(講笑) 首先 咁易升-.-大家等級都唔會差好遠
同埋人地全部手動-.-"你睇下 佢地個個都係60幾70幾lv
港版咁係正常的-.-反而覺得馬來西亞整個3倍經反而唔好
唔難升邊好玩
作者: kennykin6280    時間: 2009-8-20 12:57:17

你死左冇人big你買0% bo
作者: 白羽黑尾    時間: 2009-8-20 13:17:44

55 上面講得岩 我升LV1個0%都冇用過

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2