AGAMES 討論區

標題: egg123 做咩是 [打印本頁]

作者: 杰仔    時間: 2008-5-3 12:13:38     標題: egg123 做咩是

做咩是egg123 AGAMES AC比人封右/_\??
作者: lamxdxd    時間: 2008-5-3 12:15:45

我想問.........會員「egg123」...
幾時有比人封左agame個論壇ac呢?
作者: 杰仔    時間: 2008-5-3 12:18:17

有= =你唔知咩?
作者: abg4b10    時間: 2008-5-3 12:20:37

我肯定egg123冇比人封
作者: lamxdxd    時間: 2008-5-3 12:22:11     標題: 回復 3# 的帖子

曙光個ac定係論壇ac呀..
論壇我仲睇到佢d帖內容bo..
作者: 杰仔    時間: 2008-5-3 12:22:17

下 我問左egg123 他on唔好wo= =
作者: abg4b10    時間: 2008-5-3 12:23:59

咁有2個可能性:
1:自己5記得左賬/密
2:比人爆左ac
作者: lamxdxd    時間: 2008-5-3 12:30:15

如果5記得左論壇ac個密碼係乜ge話..
就係登入論壇果時..係打密碼果度...
禁「忘記密碼」..
之後打用戶名,E-MAIL(E-MAIL係要寫你註冊果時填個E-MAIL)
再禁「提交」
之後收E-MAIL..............
最後果D...我就5知
作者: godzilla    時間: 2008-5-3 13:22:16

好奇怪,無理由會員可以進入版主專區,版主專區係for我們版主討論版務的,所以我暫時把這個post移到這裡先,要同管理員了解下,點解會員可以入倒去開post。
作者: godzilla    時間: 2008-5-3 13:22:51

我查看過,egg123無被人禁言或者禁訪,請問佢點解進入唔倒呢?係咪佢改左pw呢?
作者: 隱形人    時間: 2008-5-3 22:17:30

-0-3月20幾日....依個論壇咪由於伺服器硬件出現捐壞!!

禁住重開的時候...我開左個ac.....但唔知做咩入唔到波.....令到我又要開多個新ac><":Q :Q :Q
作者: godzilla    時間: 2008-5-4 09:33:30

唔係好明,言下之意你就係egg123?
作者: 隱形人    時間: 2008-5-4 14:51:28     標題: 回復 12# 的帖子

我唔係egg123-0-
作者: godzilla    時間: 2008-5-4 15:21:20

http://www.agames.com.hk/viewthr ... amp;page=3#pid21309  

egg123在agames內的acc沒有問題,他在5月2日還入來回帖添,
如果係講佢online game內的acc問題,這裡就幫你唔倒喇,因為這裡沒有gm進入的,有關遊戲內之問題請到官網聯絡客戶查詢。
作者: 吹水仔    時間: 2008-5-6 17:09:39

佢話佢比人封左ip= =
作者: godzilla    時間: 2008-5-6 17:23:03

而家我知發生咩事喇,egg123個acc無犯事,但佢開左另一個acc入來冒GM002,係會員GM002比人封左ip,咁係佢咎由自取。
作者: godzilla    時間: 2008-5-6 17:26:08

通知佢,GM002個ip被封30天,直到6月1日,提佢再回來時又冒GM就會永遠被封。
作者: lamxdxd    時間: 2008-5-6 18:23:30     標題: 回復 16# 的帖子

佢都幾.............下WO= ="
明知之前發生過有假GM003上黎發言...果位假GM比人禁訪..
都仲要扮...我都5知比咩反應好 - -
作者: 隱形人    時間: 2008-5-6 18:51:13

原帖由 lamxdxd 於 2008-5-6 18:23 發表
佢都幾.............下WO= ="
明知之前發生過有假GM003上黎發言...果位假GM比人禁訪..
都仲要扮...我都5知比咩反應好 - -

無奈!!依個反應好唔好??
作者: lamxdxd    時間: 2008-5-6 18:54:15     標題: 回復 19# 的帖子

諗到LA= =
知法犯法
無聊
自己囉黎衰
↑ 好岩用 = =

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2