AGAMES 討論區

標題: 上網搵到既野[轉貼] [打印本頁]

作者: 月卍靈兒    時間: 2009-8-15 14:32:48     標題: 上網搵到既野[轉貼]

175 鵬飛刀手的血汗史首先, 本人一開始是玩弓的, 一直升到 lv100 的時候, 曙光改版把飛刀手改強了, 之後我轉用了飛刀後...就如日中天了...呵呵

種族:
1) 鵬射手  (祝融之箭 弩的專屬技能)          一開始   力 14 毅 11 敏 11 體 11   (弩)
2) 犬射手  (芶芒之護 提升HP值上限)          一開始   力 14 毅 12 敏 14 體 11   弓or 全力刀
3) 牛射手  (禺京眷顧 提升CP值上限)          一開始   力 13 毅 12 敏 9   體 13   飛刀

因為鵬技係對 弩先有用.....所以學黎冇用

犬 LV5 技 (140lv 學).......+600 血  n 分鐘 (未問)
牛 LV5 技 (140lv 學).......+400 CP 兩分鐘

感覺上....犬的技好似比較 appealling, 而且佢一開始力比較高,

ps: 不過...我最喜歡的還是我的鵬射~~~ 黑翼~~ 最型~~

我先分享下飛刀手點升法拉~

優惠屬性:弓,弩=敏      鏢=力量

除了拿鏢之外 弓和弩不需要點力量 因為射手有輔助技能 強化術 攻擊力會大增

加點如下:
(有靚爆加血裝 >>>> 全點力

(冇血裝) >>> 30~40 體  全點 力

: 飛刀手不用 +毅, 因為飛刀技有 bug, 一直用 lv1 技 (流星+聯月) 打怪就可以了
       斷體飛刀, 解冰可以不學, 其他技就加爆佢

飛刀守則 : 飛刀是金系的, 不可以打 火系的怪 !!!!
                    飛刀跟弓手一樣, 有技可以加魔抗, 所以要挑 魔攻怪 打哎 ^^

1~50解任務就差不多了最少也可解到49級

49~60 穿法裝直衝果噗瓜 (唔怕死的, 可以去打金蛋, 因為金蛋主攻, 升快好多)

65後建議打一角, 因為新手沒有披風的吧~~ 好彩都還可以打到 61/67/73 EC裝, 比水蛋的79泓裝好用多

70-85 換裝打水蛋

85-90 打紅字蝸牛 (小心好易死)

90-95 打火蛋

95-110 打風蛋 (打風蛋比打火蛋好, 我發覺只有風蛋會不停出裝的, 暴肥哦~~~)

110-115 打籃尼 (打 LV3布料合野~~)

115-130 打血花 ( 飛刀的第一期密月期, 因為飛刀金克木, 打血花, 3下就 秒了, 爽死)

131-134 打火虫 (打 131 EC裝...升得有點辛苦...)

135- 155 打蝶法 ( 蝶法也是木系, 飛刀的第二期密月期, 平均 45分鐘 1個 LEVEL, 用卡就更快....嘰嘰)

156 >>> 175  入聖洞拉~~~~

---------------------------------------
但係我都吾係好明佢講乜
作者: lamxdxd    時間: 2009-8-15 14:43:03

依個係曙1時代既野黎
作者: 仔仔xD    時間: 2009-8-15 14:53:36

我都想玩下曙光1呀
作者: 大頭鬼    時間: 2009-8-15 17:42:28

我玩過曙光1 ga @v@
作者: 月卍靈兒    時間: 2009-8-15 21:12:38

原帖由 lamxdxd 於 2009-8-15 14:43 發表
依個係曙1時代既野黎

=口=,原來係曙光1黎,吾怪得啦
作者: pui9804133    時間: 2009-8-16 21:07:29

原來曙光1可以升到175lv架:victory:
作者: 凍雲★    時間: 2009-8-16 21:31:22

曙1時代黎..d技諗番都想玩
作者: ilovexd    時間: 2009-8-17 15:39:24

好懷念曙光1
作者: ycw2012    時間: 2009-8-17 23:43:31

曙光1好玩過曙光2好多倍><
作者: 3xman    時間: 2009-8-18 10:26:51

我都系覺得曙光2好玩d...
作者: jimmylo    時間: 2009-8-18 10:31:07

曙光3最好;P ;P ;P
作者: 小夜    時間: 2009-8-18 12:14:30

曙光4仲好;P
作者: kennykin6280    時間: 2009-8-19 14:32:02

曙光1D野好深--
作者: ~影~    時間: 2009-8-19 14:56:59

全部都係曙1
沒什麼用途的~
作者: 白羽黑尾    時間: 2009-8-19 19:42:03

講開曙光1
我想問果時曙光1收費係點架?
作者: kecydau    時間: 2009-8-19 19:47:29

曙光1黎架- -
作者: marco333    時間: 2009-8-19 22:23:25

曙光1玩過啦-.-  話你知..超好玩..之前玩..有個175lv 既人係到串嘴-.- 坐係個城到..我都係算64lv -.-  果時我係用飛刀,,,招技型到你... 旋轉之後飛把野過去..真係好想玩番..
作者: 乂無名乂    時間: 2009-8-20 12:16:27

爆100lv o既 一睇就知係曙1 曙2係體 精 智 力 ...戈d呀ma
曙1邊有毅呢樣野jA-.-    曙1應該冇咁難升
見到佢有175LV上限 應該點都容易升D

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2