AGAMES 討論區

標題: 有d好好笑的事想講比你地聽(+左) [打印本頁]

作者: 俠客    時間: 2008-4-30 23:02:21     標題: 有d好好笑的事想講比你地聽(+左)

聽完唔好笑到死,我會祝福你地
有條友話有一隻好(屈機,有所保留)的pet,大家估下隻寵叫咩名,條友居然夠謄話系+3波奇,叫做......:L 波奇王子:L .......你地話好唔好笑,仲有條友話隻寵80lv有曬所有職業ge技:L ,仲話一招打死d 80  lv怪,天啊,叫人打x條友la

仲有在味出lv80時,我個fd居然仲白癡到用掛把d  lv 由lv13升到 lv90:L ,果陣時lv80斬味出,就升到去lv 90,如果條友唔比gm  delete  acc   我    cut   jj

...........................................以上事件全部真人真事,講完............................................

條友今日右同我吹水,今次話識得gm,話邊個得罪了他就叫gm  delete個人ge  acc,我覺得條友好白癡,結果去天0打死左條友十幾次:@ ,他右話叫gm delete我個ac:@ ,結果我宜家都味比gm  delete,條友真系好(高智能:L ),唔該送條友去青山接受訓練la

作者: lamxdxd    時間: 2008-4-30 23:11:26     標題: 回復 1# 的帖子

+3波奇..條友係咪傻?!
吹水吹到咁大..好心叫佢下次吹水果時都吹得好d呀
作者: 吹水仔    時間: 2008-4-30 23:14:40

d人好明顯係低能架啦~
不過真係幾好笑= =
作者: 俠客    時間: 2008-4-30 23:18:20

我聽到果陣都笑到差d爆肚:lol
作者: 卍砵仔糕卍    時間: 2008-4-30 23:23:46

叫佢下次吹水果時"""上一上官網"收集d料子先再吹水啦!!!
作者: lamxdxd    時間: 2008-4-30 23:25:06

不過我諗緊果隻寵係乜寵黎= =
會5會係守護波奇呢@@?
作者: 俠客    時間: 2008-4-30 23:28:16

咁仲洗講,一睇就知la

死la,條友會唔會再搵我吹埋呢d野,我好驚:Q
作者: lamxdxd    時間: 2008-4-30 23:29:03     標題: 回復 7# 的帖子

佢咁鍾意吹...叫佢黎搵我..我慢慢聽佢吹...
作者: 吹水仔    時間: 2008-4-30 23:29:36

咁你就同佢吹過~話你用左5億收左隻= =
作者: 俠客    時間: 2008-4-30 23:31:12

我會比人話我同條友一樣都係白癡仔:L
作者: lamxdxd    時間: 2008-4-30 23:32:50     標題: 回復 9# 的帖子

我鍾意反駁佢多d....
作者: 天天戀﹏。    時間: 2008-5-2 11:52:34

我放+3xdxdlam!!!廿蚊個!!
作者: egg123    時間: 2008-5-2 12:20:52

+3lam姐姐係唔係3lv lam姐姐呢"?
作者: 隱形人    時間: 2008-5-2 16:53:20

+3波奇........第一次聽!!見都未見過~~~
作者: lamxdxd    時間: 2008-5-2 17:27:15     標題: 回復 12# 的帖子

傻的= =
xdxdlam只有一個...
冇人可以取代到我!!
作者: 俠客    時間: 2008-5-2 20:23:24

如果真系有+3xdxdlam,我第一個用:lol
作者: lamxdxd    時間: 2008-5-2 22:40:52     標題: 回復 16# 的帖子

xdxdlam都話左只有一個..
果個就係我!!
冇人可以取代到我!!

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2