AGAMES 討論區

標題: 大家有冇想個放棄玩曙光尼 [打印本頁]

作者: 軒轅皇    時間: 2009-8-6 19:54:07     標題: 大家有冇想個放棄玩曙光尼

:time: :time: 曙光都出左機年啦:time: :time: 大家都日升夜升:cheer: 升到傻:em800_37: 為的就是升上100LV夢:em800_111: :em800_111: 但升lv又鬼死甘難升woo:em800_31: 好在家下每個星期3都有成2經比大家都可以爆成4經升lv:yeah: :yeah: 但好多時升到就升果時彈game死左:@ :@ :@ 最慘係冇0%用:em800_113: :em800_113: 而且自己又唔覺意禁左番生:em800_89: :em800_89: 嘩:em800_101: :em800_11: 一下冇左好多經:em800_11: 又要升多個月啦:em800_101: 嗚.:em800_27: .嗚.:bigcry: .嗚..:bigcry: 尼個時候大家一定覺得好灰:em800_82: :em800_82: 成個世界都死左甘:em800_124: :em800_124: 在尼一殺那大家有冇想過唔玩曙光尼:em800_08: :em800_68: :em800_68:
作者: chingxdxd    時間: 2009-8-6 20:03:16

冇想過
有太多好好人既人同我玩LA
作者: faatfaat522    時間: 2009-8-6 20:04:11

之前在寂...6x%死左..唔小心按了番生=.=
但係無唸過放棄曙光..pan團d人好好..同埋有好多fd同我一齊玩曙光a_a

作者: 軒轅皇    時間: 2009-8-6 20:11:17     標題: 回覆 2樓 chingxdxd 的帖子

有太多女仔同你玩者唔係你會冇念過呵呵:em800_52:
作者: 火少    時間: 2009-8-6 20:14:58

我唔會因為我低lv,,
死左都唔會扣太多經xd
但會爆灰-3333-
作者: 軒轅皇    時間: 2009-8-6 20:24:00     標題: 回覆 3樓 faatfaat522 的帖子

60%死邊慘啊;P 100%死左先灰啊:@ 重有啊:em800_31: 好心寫好d人地屯個屯名啦專重下人地個屯啦:lol :lol
作者: 〝龍﹏龍〞    時間: 2009-8-6 20:32:11

依家先黎講放棄?真係傻啦!
乜都可以放手,但係唯有曙光我偏要執著!
作者: abg4b10    時間: 2009-8-6 20:38:06

你可唔可以迷咁多符號?好煩

我放棄左好耐"
作者: 軒轅皇    時間: 2009-8-6 20:39:29     標題: 回覆 7樓 〝龍﹏龍〞 的帖子

唔係而家先來放棄啊:lol 只係問下d人有冇曾經有念過者:) 開個帖來等大家可以來分享下心聲:lol
作者: 軒轅皇    時間: 2009-8-6 20:43:25     標題: 回覆 8樓 abg4b10 的帖子

我只係想冇甘單調者:) 我又唔覺好煩:)
作者: 笨BE    時間: 2009-8-6 20:52:07

吾係每個人既目的都係為升LV的= =
好多人 日日都吾升LV 但E然玩緊曙光
因為曙光有一大堆好朋友一齊玩 一齊傾計
作者: 水之青龍    時間: 2009-8-6 21:03:50

冇....
成日去輕舞吹水+去擺區瘋狂購物,好正!!上次火龍唔理我=3=
作者: 雪湘※﹏月    時間: 2009-8-6 21:12:01

我依加好想放棄,,,,
因為,,
我老公唔要我,,
因某人,,
不過唔係我老公花心要第個,,,><
唔好誤會佢><
作者: 火少    時間: 2009-8-6 21:12:17     標題: 回覆 12樓 水之青龍 的帖子

火龍係咪我????
作者: 軒轅皇    時間: 2009-8-6 21:26:21     標題: 回覆 13樓 雪湘※﹏月 的帖子

你個某人講到成個第3者甘好難另人念你老公冇變心woo:lol :lol
作者: 軒轅皇    時間: 2009-8-6 21:29:09     標題: 回覆 11樓 笨BE 的帖子

我好認同你講法啊:time: :time: 我玩到家下都係因為甘先重未放棄曙光:D :D
作者: chingxdxd    時間: 2009-8-6 23:24:29     標題: 回覆 4樓 軒轅皇 的帖子

你都係啊
如果唔係你...
作者: 軒轅皇    時間: 2009-8-6 23:29:05     標題: 回覆 17樓 chingxdxd 的帖子

哈哈:lol 我點同你尼我正常你甘多呵呵:hug:
作者: 〝龍﹏龍〞    時間: 2009-8-7 07:37:10

如果隻GAME多d [青少年]玩仲好-.-
太多[小朋友]
有時d野真係.....:L
作者: 絕仔    時間: 2009-8-7 08:13:17

我放棄左好耐 你見唔到咩?
作者: 水之青龍    時間: 2009-8-7 09:20:33

原帖由 火少 於 2009-8-6 21:12 發表
火龍係咪我????

冇錯!狂叫你都唔認,E家中離團,火爆;P
作者: ~天書~    時間: 2009-8-7 10:27:22     標題: 回覆 樓主 軒轅皇 的帖子

我有咁諗過-v-因為e排曙光成日彈game=.=岩岩維護完都可以彈game囉.\ /.
同埋曙光冇咩好玩喇 我覺得-v-
作者: egg123    時間: 2009-8-7 16:06:15

放棄左曙光n世= =
曙光來黎來去得6個職
年年都係同一活動
點又貴過人 200點=50蚊  買1樣野都用哂,得番1點數某某game 69蚊=600點(好似)       商城d野又平  
唔肯聽玩家意見
唔同玩家溝通
髮色太小,例某game:有淺色 淺中 淺深 3種   去到商城仲有得選其他髮色,但唔係1開始果d淺至深
髮型太小,開角色有好多好多髮型比大家選擇,去到商城仲多,但唔係新手果d
只得1個pvp場
地方太小
等級太小

個人意見,不喜勿插
作者: 〝龍﹏龍〞    時間: 2009-8-7 16:25:15

請問咩叫pvp埸??
作者: 軒轅皇    時間: 2009-8-7 16:31:04     標題: 回覆 20樓 絕仔 的帖子

你放嗅屁就有:yeah: :yeah: 你應該連天女都放棄嗎::em800_35:

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2