AGAMES 討論區

標題: 天羽王者大激鬥 30LV UP 玩家同一pk場 你說公平嗎?? [打印本頁]

作者: tsy142002    時間: 2009-8-1 20:19:20     標題: 天羽王者大激鬥 30LV UP 玩家同一pk場 你說公平嗎??

點解gm 冇諗過分 grade 比賽呢
高grade的玩家一個組別
低等的一個組別
或者可以劃分  多個組別比賽    exp  $$   可以因應lv  組別而調整

這才會令新手 感到  合情合理

宜家同場較量   新仔冇得玩la
我相信冠軍一定 會是 70 80lv 的 高手

官方這樣的活動  有考慮過新手的存在嗎
                                  有考慮過低等玩家的感受嗎

低lv   並不是 他們不練工  可能是他們遲玩   相對lv  一定低啦
這樣活動的得益者只是一小部分人(高手高手高高手).....新手一入場就886
去哪找樂趣呢

希望官方人員可細心制定每個活動   
令更多玩家從娛樂找到樂趣....
不要馬馬虎虎......草草了事
相信大部分玩家是精明的消費者....會用$$$係與價相符的東西上
認真改革才能留住玩家   才能吸引新手

小的淺見   觀者勿筆戰   3Q
作者: nhwai    時間: 2009-8-1 21:22:01

千6防會比人一下打3千送返出去:L
玩鬼咩,,,仲要冇經拎,,,
作者: abg4b10    時間: 2009-8-1 21:25:49

哈,好多人不滿-0-"
作者: 稚氣a翠儿    時間: 2009-8-1 21:35:17

其實今次活動 真係幾唔公平~~
作者: ~二仔~    時間: 2009-8-1 22:24:39

係啦....好唔公平架:'(
作者: 稚氣a翠儿    時間: 2009-8-1 22:58:12

所以我入去都無殺人...
見人就補血:lol :lol :lol
作者: Benson60664    時間: 2009-8-1 23:34:21

異係到=-=串新手?
作者: ~二仔~    時間: 2009-8-2 01:02:36

原帖由 Benson60664 於 2009-8-1 23:34 發表
異係到=-=串新手?

我邊有串人呀....我都有比人打架...仲要成班圍我:'(
作者: 路西亞    時間: 2009-8-2 05:32:43

唔好話低LV....就算本人89LV 入到去 唔洗10秒就俾D 100LVKO啦:L
相對60LV以下果D 真係唔知玩唔玩好 入去就俾D高LV賺經..殺一獲多2M
我地企1秒先4000...你估真係咁多好人 見你低LV唔殺你咩..佢地睬你都有味啦...最好 1-30LV-31-50LV-51-70LV-71-90LV-90-100LV咁樣打
我覺得 俾依家1-100LV入去玩仲過引得多 以上都只是 個人意見...;P

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2