AGAMES 討論區

標題: 我同我老婆結婚一個月紀念日 [打印本頁]

作者: 俠客    時間: 2008-4-29 17:18:01     標題: 我同我老婆結婚一個月紀念日

大家好,我正式宣佈我同我老婆---小幻c在今個星期6是一個月的結婚紀念日,我送咩比老婆好,大家比d意見我
作者: 血刃族    時間: 2008-4-29 17:43:57

一..........個..........月...........!?
係..........紀..........念...........日...........咩.............!?
據..........我..........所...........知...........
紀..........念..........日...........果............d.............一............年........先........得..........一..........次
作者: egg123    時間: 2008-4-29 20:39:32

小幻c好似3x lv (好似)定唔知6x
作者: 俠客    時間: 2008-4-29 21:16:41

我老婆40幾lv

仲有結婚紀念日唔一定要一年一次,有心唔怕早

:$:$  我愛                 小幻c                   耶:$ :$
作者: 盜墓賊老源    時間: 2008-4-29 23:23:18

俠客,其實,個小幻C真人係男仔=.=你比佢昆左啦=.=唔信你叫佢比佢電話你=.=,仲有唔好話我講既!!!
作者: 拉帝亞斯    時間: 2008-4-30 06:50:03

我同老公一個月都冇野比佢 . . . 比較好似唔係幾好 ~
但兩個月結婚紀念日我就整左好有心思ge野比佢>< "
我不防講啦 ~~ 不過你唔夠時間就兩個月個到前整喎 ~ *
係我比左兩隻pet佢睇妖力值 ~~ 第一隻係520 ~ 第二隻係1314 ~
比較好有心思 =  = "
作者: 傻咪豬    時間: 2008-4-30 09:16:52

可能轉左女仔玩呢?你地咁打擊佢= =''''''''
你都好有心喎~一個月都紀念,又記住.
俾我...我自己真係唔記得係幾時......因為無咩記性:L :L
作者: 盜墓賊老源    時間: 2008-4-30 19:52:08

小幻C真係男....

作者: 俠客    時間: 2008-4-30 19:55:18

邊個先係真架,我好亂:L
作者: lamxdxd    時間: 2008-4-30 20:54:25     標題: 回復 10# 的帖子

問你老婆咪知.....
問佢拎電話..之後即刻打比佢....
咁咪清楚晒!
作者: 癲櫻×﹏♀    時間: 2008-4-30 21:17:12

老源一時話佢係女 一時話佢係男 =.=
姐係點 -.-''
作者: z樂    時間: 2008-4-30 22:36:02

送專武囉  一係送合左冰源既野
作者: 盜墓賊老源    時間: 2008-5-1 13:46:02

我有佢電話:23078204(唔好話我講=.=)
作者: S!U楓    時間: 2008-5-1 18:07:17

大家唔好打擊佢喇...佢接受唔到架-3-
作者: S!U楓    時間: 2008-5-1 18:09:28

原帖由 盜墓賊老源 於 2008-5-1 13:46 發表

你成功左喇你....宜家你改唔到個電話架喇
作者: *緋雪夜*    時間: 2008-5-1 18:09:32

原帖由 盜墓賊老源 於 2008-5-1 13:46 發表

嘩@@你連人地電話都講埋出來= =”
樓主好慘..結婚一個月紀念日就知道d咁ga事..真係ORZ 
作者: 〝龍﹏龍〞    時間: 2008-5-1 18:39:57

@0@ 恭...恭喜晒wor!!!
sweet~~sweet~~sweet~~
作者: 盜墓賊老源    時間: 2008-5-1 20:06:05

=.=係真架......
作者: jacky喵~w~    時間: 2008-5-1 20:42:01

傻仔...小幻C係男仔尼GA...
佢個AC都係昆番尼GE...
佢正身係性感小弓手~
姐係傻紫呀(二手)~~~
佢GE第三手係我朋友~
佢係第4手~個AC昆番尼GA..
仕邊有成3000M同勁多野~
我朋友都算慘....

你老婆正人妖~佢想昆埋你AC都未定...
KAKA~~~~希望佢尼隻人妖~
唔會對你地日後生活做成問題~~

好叫唔叫叫隻人妖雞.....
你都算失敗~~~~

作者: 俠客    時間: 2008-5-1 20:44:52

系真架咩,我一d都唔知啵
作者: 盜墓賊老源    時間: 2008-5-1 21:40:16

唔係昆AC,佢個AC係收的,同埋佢之前真係有3000幾M
作者: 一絕一    時間: 2008-5-3 18:00:12

原帖由 盜墓賊老源 於 2008-5-1 01:46 PM 發表

唔好公開人地既私人資料啦= ="

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2