AGAMES 討論區

標題: 近排興搶場咩.\/." [打印本頁]

作者: ★﹏貓影淚    時間: 2009-7-29 00:17:50     標題: 近排興搶場咩.\/."

我睇呢排D人搶場食飯.\/.
新手地方唔洗講,E加殺埋入中手地方
D人就咁行入泥,問唔問就咁搶場:@仲要係成班人"
鬧佢呢,就同我講:吹咩(得呢句)
好心話佢又冇反應,惡D又吹咩,最火係要用某程式泥搶,整唔走
大家有咩高見,教下小弟:@ :@ 咁落去我唔洗升=___="
作者: 蝦仁炒飯    時間: 2009-7-29 00:40:19

搶場既事城日有啦= ="
*1:其實~如果你冇組佢地又冇組~一齊組都OK
*2:放王
*3:叫多D人黎搶反走= =
*4:同佢傾掂叫佢走
*5:自己走
*6:再搵場
*7:同佢嘈..嘈到走
*8:佢外X既話= =叫GM捉走佢
*9:唔理佢...自己打自己既- -
*10:引晒D怪自己打唔比佢搶= =
註:本蝦係邪惡之人~比我我一定會CALL GM/叫FD一齊串佢= =(1人我都串到)
作者: 世俗人    時間: 2009-7-29 10:12:41

原帖由 ★﹏貓影淚 於 2009-7-29 00:17 發表
我睇呢排D人搶場食飯.\/.
新手地方唔洗講,E加殺埋入中手地方
D人就咁行入泥,問唔問就咁搶場:@仲要係成班人"
鬧佢呢,就同我講:吹咩(得呢句)
好心話佢又冇反應,惡D又吹咩,最火係要用某程式泥搶,整唔走
大家有咩高見,教 ...

你想搶番轉頭,call 我 我幫下你
哈哈
作者: 軒轅皇    時間: 2009-7-29 12:41:07     標題: 回覆 樓主 ★﹏貓影淚 的帖子

點解會多左人搶場其實係因為d人不停升d分身去放比人如果冇人收ac甘他地就升來冇用啦重有鬼人成日搶場咩10居其9去搶場d人都係帶升分身中:em800_66:
作者: 雪湘※﹏月    時間: 2009-7-29 12:55:05

原帖由 蝦仁炒飯 於 2009-7-29 00:40 發表
搶場既事城日有啦= ="
*1:其實~如果你冇組佢地又冇組~一齊組都OK
*2:放王
*3:叫多D人黎搶反走= =
*4:同佢傾掂叫佢走
*5:自己走
*6:再搵場
*7:同佢嘈..嘈到走
*8:佢外X既話= =叫GM捉走佢
*9:唔理佢...自己打自己既- - ...

d人次次一係組左又唔打,一係拒絕
作者: 蝦仁炒飯    時間: 2009-7-29 13:50:44

原帖由 雪湘※﹏月 於 2009-7-29 12:55 發表

d人次次一係組左又唔打,一係拒絕

唔緊要
一齊坐一齊吸~@@你唔打我都唔打

歡迎光臨 AGAMES 討論區 (http://61.244.113.49/) Powered by Discuz! X2